Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
14:22:15
| Nuoroda
Amplua rašė:
Ahoooy! Gal yra planuojančių šiemet (2011) čia studijuot? Noriu padiskutuot šia tema :) Aš iš dalies svarsčiau apie šią specialybę |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:20:01
| Nuoroda
Emotion rašė:
Amplua rašė:
Ahoooy! Gal yra planuojančių šiemet (2011) čia studijuot? Noriu padiskutuot šia tema :) Aš iš dalies svarsčiau apie šią specialybę valiooooo! pagaliau radau bent vieną bendramintį! :))) Bet kaip suprantu turi ir kitų planų? ;/
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-21
12:23:17
| Nuoroda
Jauciu siemet vel nemazai zmoniu stos i sia specialybe,bet galiu nuraminti stojacius,nes kiek girdejau tai praeitais metais prieme gana daug zmoniu ir konkursinis balas lyginant su 2009 metais leidosi nuo 14.38 iki 13.32 |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
14:42:43
| Nuoroda
Prieme praeitais metais daug zmoniu i viesaji administravima. Baigiau pirma kursa, tai musu yra 8 grupes kazkur po 30-35 zmoniu grupeje |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
14:12:11
| Nuoroda
As ir manau duoti prasyma i sia specialybe. Galbut busite naujieji mano kolegos ;p |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:40:00
| Nuoroda
Kaip manot, kokiu egzaminu rezultatu uztektu, kad i vf patekt? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
22:27:08
| Nuoroda
Zmones, jus Valakupiuose mokotes? taigi siaubas Tik db suzinojau, kad tam uzkampy vadybos ir politikos fakultetas yra, tai nebezinau ka daryt, nes butent i abi tas specialybes buciau istojes nemokamai, o db tai nzn... kazkas prastai cia. Ka paisulytumet? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
00:00:48
| Nuoroda
Cometinas! C'mon! :))) Valakampiuose mokosi tik 3-4 kurse. Tad jei šiemet stoji, Tavo vieta centriniuose rūmuose. Be be, nudžiuginau? :D Iki pasimatymo Riomery! :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
00:03:49
| Nuoroda
Gintte! Uts uts. Aš jau išsiunčiau prašymą ir pirmoje vietoje paračiau būten MRU VA. KOLEGA! )) Tarp kitko, kokius egzų rezultatus gavot? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
00:30:35
| Nuoroda
Amplua rašė:
Cometinas! C'mon! :))) Valakampiuose mokosi tik 3-4 kurse. Tad jei šiemet stoji, Tavo vieta centriniuose rūmuose. Be be, nudžiuginau? :D Iki pasimatymo Riomery! :)
Visos to fakulteto specialybes pirmus 2 kursus Baltupiuose? o 3 ir 4 kiek zinau daznai nereikia vaziuot, mazai paskaitu, taip? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
00:31:56
| Nuoroda
Amplua rašė:
Gintte! Uts uts. Aš jau išsiunčiau prašymą ir pirmoje vietoje paračiau būten MRU VA. KOLEGA! )) Tarp kitko, kokius egzų rezultatus gavot? :) Lietuviu - 86, IStorija - 92, Anglu - 78, Matematika - 4 (laikiau nsimokes ). |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:01:43
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
Cometinas! C'mon! :))) Valakampiuose mokosi tik 3-4 kurse. Tad jei šiemet stoji, Tavo vieta centriniuose rūmuose. Be be, nudžiuginau? :D Iki pasimatymo Riomery! :)
Visos to fakulteto specialybes pirmus 2 kursus Baltupiuose? o 3 ir 4 kiek zinau daznai nereikia vaziuot, mazai paskaitu, taip? COMETINAS : Taip, visas paskaitas, bet kurios specialybės lankai Baltupiuose. Na o dėl to 3-4 kurso, tai priklausomai nuo tvarkaraščių sudarymo, kartais reik važiuot kasdien bet trumpam ,kartais 3-4 dienas per savaitę bet ilgesniam laikui. Tarp kitko tvarkaraščių sudarynėtojai dažniausiai padaro laisvą penktadienį arba pirmadienį, tad labai smagu! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:04:50
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
Gintte! Uts uts. Aš jau išsiunčiau prašymą ir pirmoje vietoje paračiau būten MRU VA. KOLEGA! )) Tarp kitko, kokius egzų rezultatus gavot? :) Lietuviu - 86, IStorija - 92, Anglu - 78, Matematika - 4 (laikiau nsimokes ).
O jetau! Velniškai Tau pavydžiu. Pati gavau LT-94;užsienio-93, istorija - 50; mateka-31. Susimoviau šiek tiek su ta istorija... Kaip manai, yra šansų į MRU VA nemokama patekt? :)) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:06:50
| Nuoroda
Denka rašė:
Kaip manot, kokiu egzaminu rezultatu uztektu, kad i vf patekt? Reikėtų LT - 30-40, užsienio 30-40 ir istorijos apie 20 bent. Tikrai patektum O kiek gavai? :P |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
19:58:32
| Nuoroda
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:41:56
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. COMETINAS > Aš rašiau Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:45:58
| Nuoroda
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. COMETINAS > Aš rašiau Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu gal dar istorija/istorija ir antropologija ziuri VU? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:09:37
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. COMETINAS > Aš rašiau Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu gal dar istorija/istorija ir antropologija ziuri VU? COMETINAS> No no no! Istorijos tikrai nerašiau ir nerašyčiau už jokius pinigus.Tai visai neperspektyvu Lietuvoje, na o jei turi planų užsieny, tai valio!! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
18:45:19
| Nuoroda
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. COMETINAS > Aš rašiau Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu gal dar istorija/istorija ir antropologija ziuri VU? COMETINAS> No no no! Istorijos tikrai nerašiau ir nerašyčiau už jokius pinigus.Tai visai neperspektyvu Lietuvoje, na o jei turi planų užsieny, tai valio!!
Del perspektyvumo tai nzn, aisku, geri matematikai, inzinieriai, chemikai gal ir neina i darbo birza. As vat nezinau ka kita rasyt jei kaip kazkas sako, politikos ir vadybos balas aukstas bus ir neistociau su 18.56, tai reikia tiketis, kad i administravima pavyktu, o je iir ten ne, tai daugiau nebeturiu ko rasyt, kaip tik istorija Pliusas nors tas, kad paneliu ten visada buna tuntai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
19:25:08
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. COMETINAS > Aš rašiau Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu gal dar istorija/istorija ir antropologija ziuri VU? COMETINAS> No no no! Istorijos tikrai nerašiau ir nerašyčiau už jokius pinigus.Tai visai neperspektyvu Lietuvoje, na o jei turi planų užsieny, tai valio!!
Del perspektyvumo tai nzn, aisku, geri matematikai, inzinieriai, chemikai gal ir neina i darbo birza. As vat nezinau ka kita rasyt jei kaip kazkas sako, politikos ir vadybos balas aukstas bus ir neistociau su 18.56, tai reikia tiketis, kad i administravima pavyktu, o je iir ten ne, tai daugiau nebeturiu ko rasyt, kaip tik istorija Pliusas nors tas, kad paneliu ten visada buna tuntai Mrrrr.. Bus tų panų ne karo metas Ką žinau, juk MRU dabar yra nauja specialybė - Orientacinė vadyba, manau turėtų būti visai įdomu Beje, jeigu aš turėčiau 18,56 stočiau į TVM - VU, tikrai perspektyvu, tiek Lietuvoj kiek ir užsieny. Na o jei įstosi į viešąjį administravimą, tai gal busim bendrakursiai )P |