Viesasis administravimas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-17 14:22:15 | Nuoroda
Amplua rašė:

Ahoooy! Gal yra planuojančių šiemet (2011) čia studijuot? Noriu padiskutuot šia tema :)

Aš iš dalies svarsčiau apie šią specialybę :)

• Istorija / VBE 71
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 46
Žinutė parašyta: 2011-06-17 20:20:01 | Nuoroda
Emotion rašė:
Amplua rašė:

Ahoooy! Gal yra planuojančių šiemet (2011) čia studijuot? Noriu padiskutuot šia tema :)

Aš iš dalies svarsčiau apie šią specialybę :)

valiooooo! pagaliau radau bent vieną bendramintį! :))) Bet kaip suprantu turi ir kitų planų? ;/

Žinutė parašyta: 2011-06-21 12:23:17 | Nuoroda

Jauciu siemet vel nemazai zmoniu stos i sia specialybe,bet galiu nuraminti stojacius,nes kiek girdejau tai praeitais metais prieme gana daug zmoniu ir konkursinis balas lyginant su 2009 metais leidosi nuo 14.38 iki 13.32

Žinutė parašyta: 2011-06-28 14:42:43 | Nuoroda

Prieme praeitais metais daug zmoniu i viesaji administravima. Baigiau pirma kursa, tai musu yra 8 grupes kazkur po 30-35 zmoniu grupeje :D

Žinutė parašyta: 2011-07-02 14:12:11 | Nuoroda

As ir manau duoti prasyma i sia specialybe. ;) Galbut busite naujieji mano kolegos ;p

Žinutė parašyta: 2011-07-03 12:40:00 | Nuoroda

Kaip manot, kokiu egzaminu rezultatu uztektu, kad i vf patekt? :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-08 22:27:08 | Nuoroda

Zmones, jus Valakupiuose mokotes? :( taigi siaubas :( :( Tik db suzinojau, kad tam uzkampy vadybos ir politikos fakultetas yra, tai nebezinau ka daryt, nes butent i abi tas specialybes buciau istojes nemokamai, o db tai nzn... kazkas prastai cia. Ka paisulytumet? :( 

Žinutė parašyta: 2011-07-09 00:00:48 | Nuoroda

Cometinas! C'mon! :))) Valakampiuose mokosi tik 3-4 kurse. Tad jei šiemet stoji, Tavo vieta centriniuose rūmuose. Be be, nudžiuginau? :D Iki pasimatymo Riomery! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 00:03:49 | Nuoroda

Gintte! Uts uts. Aš jau išsiunčiau prašymą ir pirmoje vietoje paračiau būten MRU VA. KOLEGA! :)))

Tarp kitko, kokius egzų rezultatus gavot? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 00:30:35 | Nuoroda
Amplua rašė:

Cometinas! C'mon! :))) Valakampiuose mokosi tik 3-4 kurse. Tad jei šiemet stoji, Tavo vieta centriniuose rūmuose. Be be, nudžiuginau? :D Iki pasimatymo Riomery! :)

Visos to fakulteto specialybes pirmus 2 kursus Baltupiuose? o 3 ir 4 kiek zinau daznai nereikia vaziuot, mazai paskaitu, taip?

Žinutė parašyta: 2011-07-09 00:31:56 | Nuoroda
Amplua rašė:

Gintte! Uts uts. Aš jau išsiunčiau prašymą ir pirmoje vietoje paračiau būten MRU VA. KOLEGA! :)))

Lietuviu - 86, IStorija - 92, Anglu - 78, Matematika - 4 (laikiau nsimokes ).

Žinutė parašyta: 2011-07-09 17:01:43 | Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:

Visos to fakulteto specialybes pirmus 2 kursus Baltupiuose? o 3 ir 4 kiek zinau daznai nereikia vaziuot, mazai paskaitu, taip?

COMETINAS : Taip, visas paskaitas, bet kurios specialybės lankai Baltupiuose. Na o dėl to 3-4 kurso, tai priklausomai nuo tvarkaraščių sudarymo, kartais reik važiuot kasdien bet trumpam ,kartais 3-4 dienas per savaitę bet  ilgesniam laikui. Tarp kitko tvarkaraščių sudarynėtojai dažniausiai padaro laisvą penktadienį arba pirmadienį, tad labai smagu! 

Žinutė parašyta: 2011-07-09 17:04:50 | Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:

Lietuviu - 86, IStorija - 92, Anglu - 78, Matematika - 4 (laikiau nsimokes ).

O jetau! Velniškai Tau pavydžiu. Pati gavau LT-94;užsienio-93, istorija - 50; mateka-31. Susimoviau šiek tiek su ta istorija... :( Kaip manai, yra šansų į MRU VA nemokama patekt? :))

Žinutė parašyta: 2011-07-09 17:06:50 | Nuoroda
Denka rašė:

Kaip manot, kokiu egzaminu rezultatu uztektu, kad i vf patekt? :) 

Reikėtų LT - 30-40, užsienio 30-40 ir istorijos apie 20 bent. Tikrai patektum :) O kiek gavai? :P

Žinutė parašyta: 2011-07-09 19:58:32 | Nuoroda

Amplua,

Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo.

Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu.

Žinutė parašyta: 2011-07-09 23:41:56 | Nuoroda
cometinas rašė:

Amplua,

Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo.

Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu.

COMETINAS > Aš rašiau  Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 23:45:58 | Nuoroda
Amplua rašė:
cometinas rašė:

Amplua,

gal dar istorija/istorija ir antropologija ziuri VU?  :D  

Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:09:37 | Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:

Amplua,

COMETINAS> No no no! Istorijos tikrai nerašiau ir nerašyčiau už jokius pinigus.Tai visai neperspektyvu Lietuvoje, na o jei turi planų užsieny, tai valio!! :P

Žinutė parašyta: 2011-07-10 18:45:19 | Nuoroda
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:

Amplua,

COMETINAS> No no no! Istorijos tikrai nerašiau ir nerašyčiau už jokius pinigus.Tai visai neperspektyvu Lietuvoje, na o jei turi planų užsieny, tai valio!! :P

Del perspektyvumo tai nzn, aisku, geri matematikai, inzinieriai, chemikai gal ir neina i darbo birza.  As vat nezinau ka kita rasyt :D jei kaip kazkas sako, politikos ir vadybos balas aukstas bus ir neistociau su 18.56, tai reikia tiketis, kad i administravima pavyktu, o je iir ten ne, tai daugiau nebeturiu ko rasyt, kaip tik istorija :D Pliusas nors tas, kad paneliu ten visada buna tuntai :D :D :D

Žinutė parašyta: 2011-07-10 19:25:08 | Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:

Amplua,

Del perspektyvumo tai nzn, aisku, geri matematikai, inzinieriai, chemikai gal ir neina i darbo birza.  As vat nezinau ka kita rasyt :D jei kaip kazkas sako, politikos ir vadybos balas aukstas bus ir neistociau su 18.56, tai reikia tiketis, kad i administravima pavyktu, o je iir ten ne, tai daugiau nebeturiu ko rasyt, kaip tik istorija :D Pliusas nors tas, kad paneliu ten visada buna tuntai :D :D :D

Mrrrr.. Bus tų panų ne karo metas :D Ką žinau, juk MRU dabar yra nauja specialybė - Orientacinė vadyba, manau turėtų būti visai įdomu :P Beje, jeigu aš turėčiau 18,56 stočiau į TVM - VU, tikrai perspektyvu, tiek Lietuvoj kiek ir užsieny. :) Na o jei įstosi į viešąjį administravimą, tai gal busim bendrakursiai :))P

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą