Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:52:46
| Nuoroda
He, na ka sekmes pirmakursiai Galiu pasakyt pora geru destytoju Anglu- Liuda Vadyba- R. Urbonaite Sociologijos dar tokia nieko Daugiau nepamenu :D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:56:40
| Nuoroda
cometinas rašė:
SALDAINI, Kiek reikia tureti nuotrauku? Puslapy raso, akd tik viena, tai ji eina i dokumentus? O kaip su studento pazymejimu? Ji bus galima rytoj uzsisakyt ir jam reikes dar vienos nuotraukos?
Vieną, ji eis į tavo bylą. O studento pažymėjimui nuotrauką pasirinksi pats, kai užsiregistruosi lsp.lt Sutartнs pasirašinėjamos centriniuose rūmuose! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:57:39
| Nuoroda
Jo jo, keičiamės kontaktais Aš Aistė Dimskytė, jei kokiam fb ieškotumėt. Neiti patogu man šiuo metu skype naudotis ;D El.p ar mob nr tai pm ) būtina susipažint, smagiau bus ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:23:48
| Nuoroda
Ais rašė:
Jo jo, keičiamės kontaktais Aš Aistė Dimskytė, jei kokiam fb ieškotumėt. Neiti patogu man šiuo metu skype naudotis ;D El.p ar mob nr tai pm ) būtina susipažint, smagiau bus ;D Kas istojo i VA kvieskit Fb Greta Čepulkovsjkaja ,arba skype Greta..C |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
10:01:28
| Nuoroda
Gretukas222 rašė:
Ais rašė:
Jo jo, keičiamės kontaktais Aš Aistė Dimskytė, jei kokiam fb ieškotumėt. Neiti patogu man šiuo metu skype naudotis ;D El.p ar mob nr tai pm ) būtina susipažint, smagiau bus ;D Kas istojo i VA kvieskit Fb Greta Čepulkovsjkaja ,arba skype Greta..C Greta, tu kartais gal is Pabrades?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
12:33:10
| Nuoroda
Joost50 rašė:
Gretukas222 rašė:
Ais rašė:
Jo jo, keičiamės kontaktais Aš Aistė Dimskytė, jei kokiam fb ieškotumėt. Neiti patogu man šiuo metu skype naudotis ;D El.p ar mob nr tai pm ) būtina susipažint, smagiau bus ;D Kas istojo i VA kvieskit Fb Greta Čepulkovsjkaja ,arba skype Greta..C Greta, tu kartais gal is Pabrades?
Nu, man irgi toks klausimas iškilo ;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
12:39:44
| Nuoroda
Na va, aš jau pasirašiau sutartį, eilių nebuvo, viską greitai sutvarkė, liuks! Na tai ką, belieka apsikeiti kontaktais ir kada susitikti, būsimi kolegos? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
12:57:34
| Nuoroda
Gretukas222 rašė:
Ais rašė:
Jo jo, keičiamės kontaktais Aš Aistė Dimskytė, jei kokiam fb ieškotumėt. Neiti patogu man šiuo metu skype naudotis ;D El.p ar mob nr tai pm ) būtina susipažint, smagiau bus ;D Kas istojo i VA kvieskit Fb Greta Čepulkovsjkaja ,arba skype Greta..C Taip O kas?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
12:59:23
| Nuoroda
Joost50 rašė:
Gretukas222 rašė:
Ais rašė:
Taip o kas? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
13:27:03
| Nuoroda
Aš taip pat čia FB galite rasti Erminija Antulionytė. Sutartį važiuosiu pasirašyti rytoj |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:04:04
| Nuoroda
Erminija rašė:
Aš taip pat čia FB galite rasti Erminija Antulionytė. Sutartį važiuosiu pasirašyti rytoj Opa. Aš irgi rytoj
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:37:01
| Nuoroda
Pasirasiau siandien sutarti. Eiliu nebuvo, studentai malonus, universitetas grazus |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
23:07:13
| Nuoroda
Gretukas222 rašė:
Joost50 rašė:
Gretukas222 rašė:
Ais rašė:
Taip o kas? Nieko Tesiog girdeta pavarde ir kazkas sake kad yra is Pabrades istojusiu i VA, tai vat idomu, nes pats esu is Pbr
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
21:57:49
| Nuoroda
Sveiki busimi kursiokai ir kursiokės Matau gana moteriškas kolektyvas laukia, smagu;) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
22:09:36
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:33:48
| Nuoroda
Sveiki aš taip pat įstojau i viešajį administravimą ,labai džiaugiuosi,pirma kursa planuoju bendrabutyje gyventi,toliau bus matyti:> Gal kas galit daugiau apie Mru bendrabučius papasakoti?girdėjau kalbu kad vieni geriausiu vilniuje:> |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:54:48
| Nuoroda
Caroll rašė:
Sveiki aš taip pat įstojau i viešajį administravimą ,labai džiaugiuosi,pirma kursa planuoju bendrabutyje gyventi,toliau bus matyti:> Gal kas galit daugiau apie Mru bendrabučius papasakoti?girdėjau kalbu kad vieni geriausiu vilniuje:> Sitoj temoj ankstesniuose puslapiuose berods viskas yra isdiskutuota |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-30
13:11:29
| Nuoroda
Sveiki, nuliukai Kaip praėjo sutarčių pasirašymai? Užsiregistravote į fuxų stovyklą? Ar patiko universitetas ir jūsų kuratoriai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-31
16:48:44
| Nuoroda
Viskas praėjo puikiai Kuratoriai faini žmonės - pagelbėjo net neprašant;D o pats univeras taip pat paliko gerą įspūdį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
09:13:44
| Nuoroda
Tai visgi Valakupiuose mokysimės, kaip ir sakiau |