Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VGTU bendarbuciai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-12
00:32:18
| Nuoroda
Man tikriausiai pasisekė, nes labai maloniai su manimi šnekėjo
Aš irgi gavau
O kaip kažkas anksčiau rašė, kad gyvent Saulėtekio al. 25 ar pan tai apsirikom, nes tuo adresu reikės kreiptis dokumentus tvarkant ir vietas tik tada paskirs... Bent jau man taip sakė moterytė telefonu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-12
16:21:21
| Nuoroda
tai kaip supratau jei paskambini ir suzinai kad gavai bendrika tai iki 26 d nieko apsoliuciai daryt nereik o po 26 per 9 dienas ten padaryt ta sutarti reikia. ar teisingai?
ir dar ar ten bus galima is karto ta pacia diena apsigyvent pvz jei sutarti pasirasau 26d tai ta pacia diena ar galima jau apsigyventi nes man kazkaip nesinori vaziuoti kelis kartus i ta vln nes atstumas gan nemazas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-12
16:46:08
| Nuoroda
Taip, galėsi tą pačią dieną ir apsigyventi, kai pasirašysi sutartį. Juk ten žmonės irgi puikiai supranta, kad visi juk neprivažinės po kelis kartus į vln.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-13
14:22:00
| Nuoroda
irgi skambinau, tad pasake tik "viska rasite internete" ir numete rageli. tokie nervingi. patys kalti, reikejo nuo pat pradziu ideti ta informacija apie sutarciu pasirasyma ir nekiltu klausimu studentams ir visi butu rami ir laimingi. pagaliau i ta skelbima pridejo, kad ir apgyvendinimas, ir sutarciu pasirasymas vyks nuo 26.08
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-13
15:28:44
| Nuoroda
man idomu del paciu kambariu. keliu vietu jie buna? ar galima pateikti kazkokius prasymus, pageidavimus, ar tiesiog paduoda rakta ir buk laimingas?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-13
16:05:49
| Nuoroda
gal kas zino ar po puses metu sunku gaur baraka?ar daug vietu atsilaisvina?kokios a le gudrybes ji gaut?vokeliai butini?kaip galima prasisukt?zinau kad kiti prasisuka kazkaip
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-13
18:17:17
| Nuoroda
Kambariai būna dviviečiai arba triviečiai. Pageidavimų, atrodo, nepriima, tik pasako tau kambarį ir duoda raktą.
Po pusės metų tikrai jau nebesunku gauti baraką. Dažnai ir gudrybių jokių tam nereikia. Dažnai netgi atsilaisvinus vietoms patys skambina iš bendrabučių administracijos ir tiems, kas pageidavo, bet negavo anksčiau barako, siūlo čia apsigyventi.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-14
16:33:14
| Nuoroda
ar yra vgtu muzikantu siap pats groju gitara galvoju neblogai butu susiorganizuot i viena kambari tai galetumem uzgraint ka nors vis linksmiau butu
|
Žinutė parašyta:
2008-08-14
19:20:10
| Nuoroda
Nu as ne muzikantas, bet moku beatboxint
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-14
20:11:50
| Nuoroda
nedelskit ir nesvaistykit pinigu tam butui nueikit pas viresniu kursu studentus kurie gyvena barakuoseir tiesiog pasiklausinekite kam nesti vokeli.....
yra tikrai nevienaskuris taip ilindo
|
Žinutė parašyta:
2008-08-15
21:56:37
| Nuoroda
na pasiskaičiau aš čia jūsų plepalus, ir šiek tiek išgąsdino ta baisi istorija apie VGTU bendrabutį , tad jei atsirastų kokia pirmakursė, kuri norėtų ramiai gyvent (o kartais ir ne ), būtų visai malonu susipažint ir galbūt kartu apsigyvent
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-16
02:15:40
| Nuoroda
meskys123, ir kaip tu planuoji su kitais muzikantais susibegti i viena kambari?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-16
13:39:20
| Nuoroda
sąrašas daiktų, kuriuos vešitės į bendriką:
(parašykit savo)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-16
23:24:23
| Nuoroda
as moku groti gitara ir piano, zinoma galeciau atsivesti tik gitara bet dar bendrabucio negavau :S bet jeigu ji veliau gausiu, tai lb tikiuosi, kad ne viena ten busiu besidominti muzika
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-17
10:22:53
| Nuoroda
as smuikas ,gitara .blyn butu ziauriai gera gauti kambarioku kurie taip pat ka nors grajina dar kokia band pakurtume
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-17
10:29:21
| Nuoroda
VGTU barako galima prasyt dviem budais: savo fakultete pagrindiniu studiju prodekano arba vsi 'sauletekio buste'. Rugpjucio men. baraka gaut praktiskai neymanoma, jei rodai normalias tevu pajamas. todel visi, kas nori, gauna barakus, jei praso truputi veliau. Po pirmu dvieju menesiu truputis studentu patys iseina. Tai va tada atsiranda laisvu vietu. Ir, aisku, po pirmos sesijos paskutiniu perlaikymu atsiranda daug laisvu vietu. Iskrenta dalis pirmakursiu, nemazai antrakursiu ir truputis treciakursiu. Gyvent barake man asmeniskai yra labai gerai. nepazistami kambariokai virto geriausiais draugais, be kuriu neisivaizduociau savo gyvenimo ten. Truputi sunkiau su mokymusi, nes tikrai retai sutampa triju zmoniu ziniu troskimo laikas Taciau salia bendrabucio yra skaitykla, veikianti per nakti. Praeita sesija as ten praktiskai gyvenau baxuram sunku truputi su alkoholiu. visi geria ir geria daug. kiekviena vakara gali susirast su kuo isgert. todel arba reikia surast savy stiprybes ir vartot alkoholi atsakingai, arba atgert tuos puse metu taip,kad kitais metais kartojant kursa y bendrabuti nosies kist noras nekiltu
|
Žinutė parašyta:
2008-08-17
12:12:28
| Nuoroda
Aš gavau bendrabutį,bet nesuprantu kaip ten skirstys...Negi nueisiu paduos raktus ir viskas,gal ten iš anksto jau yra suskirstyti,ar ne??? Nelabai gaudaus tokiuos dalykuos...
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-17
19:36:27
| Nuoroda
o siaip va.. bendrabutyje kaip panos ir vaikinai? :] draugiski? nes as is tikruju labai bijau gaut kambarioke kokia ciuciundra kuri man gadins gyvenima
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-17
20:18:37
| Nuoroda
tai ar pasakis kas tiksliai, kaip ten del sugyventiniu pasirinkimo? vieni sako kad nuo taves niekas nepriklauso, kiti patys ieskosi busimu kambarioku.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-18
15:51:57
| Nuoroda
mane tai labiausiai nervina tas dalykas, kad yra zmoniu, kurie tik siaip nori is smalsumo gauti bendrabucius ir juos gauna, ne esme, kad yra zmoniu, kurie neisgali nuomotis buto ir jiems reikia bendrabucio butinai ir jie negauna :S
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą