Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:55:37
| Nuoroda
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. Istosi su krepseliu... Norisi tikėti, nes suabejojau kai tiek daug žmonių liepė nebūti durnai suvalkietei... O dek b... ne tu bendrai nelabai gali... Nu tiesiog daryk kaip nori. Po metu niekas nepasikeis isskyrus tai, kad busi metais senesne. Turesi patirties pranasuma pries kursiokus. Arba neturėsiu, nes dabar turiu patirties spragą pagal tave. Kodel spraga turi? Na nes dabar esu metais jaunesnė, jei teisingai supratau ką turėjai galvoje... Ne, dabar tu esi kaip ir visi tavo busimi kursiokai tu paciu metu, jei stosi kitais metais busi uz juos metais vyresne. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:02:38
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. Istosi su krepseliu... Norisi tikėti, nes suabejojau kai tiek daug žmonių liepė nebūti durnai suvalkietei... O dek b... ne tu bendrai nelabai gali... Nu tiesiog daryk kaip nori. Po metu niekas nepasikeis isskyrus tai, kad busi metais senesne. Turesi patirties pranasuma pries kursiokus. Arba neturėsiu, nes dabar turiu patirties spragą pagal tave. Kodel spraga turi? Na nes dabar esu metais jaunesnė, jei teisingai supratau ką turėjai galvoje... Ne, dabar tu esi kaip ir visi tavo busimi kursiokai tu paciu metu, jei stosi kitais metais busi uz juos metais vyresne. Esi tikras, kad kitąmet, būdama 18, daug ką perspjausiu savo metų skaičiumi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:05:41
| Nuoroda
Tau net 18 nera? Nu tai tu kaip jaunuole tikra gali sau leisti ta gap year. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:10:48
| Nuoroda
Cha, tik kažkaip netraukia manęs visus metus tėvams ant sprando sėdėt... Tuo labiau, kai dirbti niekur nepriims. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:12:59
| Nuoroda
saras* rašė:
EzoTao rašė:
Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 Galiu tave nuramint, šita balų skaičiuoklė truputį grybą pjauna su metiniais pažymiais. A ir B lygio pažymį užskaio kaip tą patį. Jei gerai prisimenu tai tu sakei, jog matkėj iš A lygio turėjai 9, jei taip tuomet tavo KB turėtų būt apie 19.44. Deja, aš buvau B lygyje ir nieko negaunu... Ooo, man patinka, kai kyla KB :D Kad taip netyčia ir 20 pasiektų Bet pala, kažkur mačiau tave rašant, jog mūsų vienodi KB? |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:19:43
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:
Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 Galiu tave nuramint, šita balų skaičiuoklė truputį grybą pjauna su metiniais pažymiais. A ir B lygio pažymį užskaio kaip tą patį. Jei gerai prisimenu tai tu sakei, jog matkėj iš A lygio turėjai 9, jei taip tuomet tavo KB turėtų būt apie 19.44. Deja, aš buvau B lygyje ir nieko negaunu... Ooo, man patinka, kai kyla KB :D Kad taip netyčia ir 20 pasiektų Bet pala, kažkur mačiau tave rašant, jog mūsų vienodi KB? Tai pagal kokia formule skaiciuojat? Sita: (IstosVBE/10 +13)x0,4 + (AngluVBE/10 + 13 +LytuVBE/10+13 + Matkes A lygio pazymys/10 + 1)x0,2 ? Ar ta 1 reik prie konkursinio balo pridet jau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:33:13
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:
Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 Galiu tave nuramint, šita balų skaičiuoklė truputį grybą pjauna su metiniais pažymiais. A ir B lygio pažymį užskaio kaip tą patį. Jei gerai prisimenu tai tu sakei, jog matkėj iš A lygio turėjai 9, jei taip tuomet tavo KB turėtų būt apie 19.44. Deja, aš buvau B lygyje ir nieko negaunu... Ooo, man patinka, kai kyla KB :D Kad taip netyčia ir 20 pasiektų Bet pala, kažkur mačiau tave rašant, jog mūsų vienodi KB? Tai pagal kokia formule skaiciuojat? Sita: (IstosVBE/10 +13)x0,4 + (AngluVBE/10 + 13 +LytuVBE/10+13 + Matkes A lygio pazymys/10 + 1)x0,2 ? Ar ta 1 reik prie konkursinio balo pridet jau? Nesąmonė man kažkokia gaunas pagal tą formulę. Turiu aš tuos 9 A lygiu matiekoj, pagal tą formulę skaičiuojant gaunas apie 13 |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:36:37
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:
Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 Galiu tave nuramint, šita balų skaičiuoklė truputį grybą pjauna su metiniais pažymiais. A ir B lygio pažymį užskaio kaip tą patį. Jei gerai prisimenu tai tu sakei, jog matkėj iš A lygio turėjai 9, jei taip tuomet tavo KB turėtų būt apie 19.44. Deja, aš buvau B lygyje ir nieko negaunu... Ooo, man patinka, kai kyla KB :D Kad taip netyčia ir 20 pasiektų Bet pala, kažkur mačiau tave rašant, jog mūsų vienodi KB? Tai pagal kokia formule skaiciuojat? Sita: (IstosVBE/10 +13)x0,4 + (AngluVBE/10 + 13 +LytuVBE/10+13 + Matkes A lygio pazymys/10 + 1)x0,2 ? Ar ta 1 reik prie konkursinio balo pridet jau? Nesąmonė man kažkokia gaunas pagal tą formulę. Turiu aš tuos 9 A lygiu matiekoj, pagal tą formulę skaičiuojant gaunas apie 13 As skaiciuokles, tai randu internete, bet jos klaidingos, nes A nuo B lygio neskiria, o formules normalios nerandu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:37:09
| Nuoroda
Ai, ne, pala, gaunas kaip ir gerai, kai metinio pažymį paverti į procentus (paverčiau devintuką į 90), padalini iš 10 ir tą vienetą pridedi. GAunas mano tada 19, 42. |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:38:05
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Ai, ne, pala, gaunas kaip ir gerai, kai metinio pažymį paverti į procentus (paverčiau devintuką į 90), padalini iš 10 ir tą vienetą pridedi. GAunas mano tada 19, 42. Taip, taip. Mano klaida cia jau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:40:10
| Nuoroda
Bet kaip tada su tuo +1 uz A lygi? Jei jis prie balo dedasi, tai viskas ok, bet jei tarkim pas mane 7 ir kadangi A lygis, tai 7+1=8, tai cia jau nesamone. Tarp A ir B lygio skirtumas kurkas didesnis manau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:44:06
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Bet kaip tada su tuo +1 uz A lygi? Jei jis prie balo dedasi, tai viskas ok, bet jei tarkim pas mane 7 ir kadangi A lygis, tai 7+1=8, tai cia jau nesamone. Tarp A ir B lygio skirtumas kurkas didesnis manau. Nepagaunu ir aš šitos vietos. |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:45:31
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
Bet kaip tada su tuo +1 uz A lygi? Jei jis prie balo dedasi, tai viskas ok, bet jei tarkim pas mane 7 ir kadangi A lygis, tai 7+1=8, tai cia jau nesamone. Tarp A ir B lygio skirtumas kurkas didesnis manau. Nepagaunu ir aš šitos vietos. Itariu, kad +1 prie viso stojamojo, nes skirtumas tarp A ir B lygiu ir didelis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:48:34
| Nuoroda
Baigėm rašyt laiškus į NEC' ą, dabar pradėkim rašyt laiškus į lamabpo būstinę Ne, tikrai įdomu, kaip čia gaunas. |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:49:25
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Ai, ne, pala, gaunas kaip ir gerai, kai metinio pažymį paverti į procentus (paverčiau devintuką į 90), padalini iš 10 ir tą vienetą pridedi. GAunas mano tada 19, 42. Atseit 9*10/10=9? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:49:59
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Baigėm rašyt laiškus į NEC' ą, dabar pradėkim rašyt laiškus į lamabpo būstinę Ne, tikrai įdomu, kaip čia gaunas. Blemba butu gerai siaip tiksliai zinoti savo konkursini, kad suzinojus krepseliu riba neliktum nezinioj. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:54:10
| Nuoroda
Pameginkit sita: www.studijos.lt/busimiems_studentams/dienorastis/99/0/Konkursinio-balo-skaiciuokle-2009 Gal bent kiek pamacys aisku, perskaiciuoja tik VBE balus, nes MBE nelaikiau |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:59:52
| Nuoroda
Aciu. Padejo. 18,84, kai oagal VDU skaiciuokle 18.64. Bet kad A lygis tik tiek duoda, biski nesamone. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
20:02:32
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Pameginkit sita: www.studijos.lt/busimiems_studentams/dienorastis/99/0/Konkursinio-balo-skaiciuokle-2009 Gal bent kiek pamacys aisku, perskaiciuoja tik VBE balus, nes MBE nelaikiau Nu jo, pagal šitą irgi gaunasi 19, 42. Vadinasi, gal ir gerai. |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
20:04:25
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Aciu. Padejo. 18,84, kai oagal VDU skaiciuokle 18.64. Bet kad A lygis tik tiek duoda, biski nesamone. Kalbant apie VDU, jie prideda daug papildomu balu, vos ne uz bet ka O tavo anksciau gautas mazesnis balas, ko gero, toks del metinio pazymio perskaiciavimo netikslumo... |