Istorija 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-29 15:01:01 | Nuoroda

nuo rytdienos pradedu ruoštis istorijai :) dbr taip jaučiuos atitrūkus nuo jos, seniai ką beskaičiau. Šiaip neblogai atrodo ją moku, ar bent jau mokėjau, greit man viskas pasimiršta :D

Žinutė parašyta: 2009-05-29 15:06:07 | Nuoroda

Aš pradėsiu ruoštis po anglų egzamino, kažkodėl dabar neina pradėti mokytis, kai ant nosies anglų :) Šiaip Istorijoje juočiuosi stiprus ir pasirengęs egzaminui, visus metus mokinausi papildomai, todėl nelabai bijau ir tikiuosi neblogų rezultatų, bet žiūresim kaip čia viskas bus :)

Žinutė parašyta: 2009-05-29 15:23:55 | Nuoroda

na aš irgi mokinuosi tik artimiausiam egzaminui, bet istorija man jau artimiausias :) Na aš irgi mokinausi papildomai, tikiuosi nesusimausiu :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-03 19:31:02 | Nuoroda

As, tiesa sakant, nelankiau nieko papildomai

Kam 12 metu durniu voliot, o paskui pinigus moket, kad per metus tau sukistu i galva visa pasaulio istorija + politologija

Beje, pats metas pradet egzui kartotis

Žinutė parašyta: 2009-06-03 19:51:24 | Nuoroda
awenterra rašė:

Kam 12 metu durniu voliot, o paskui pinigus moket, kad per metus tau sukistu i galva visa pasaulio istorija + politologija

siaip kai kurios mokytojos(pvz pas mane) nelabai ir mokejo egzaminui paruosti, nemokejo isdestyti medziagos, taip, kad mokiniai ja suprastu, kiso visokias nesamones tipo mokinkites vos ne visa mesopotamijos istorija Mano mokytoja galima sakyti pati net nesigilino kas i egza ieina  ir t.t , nieko normalaus neisaiskindavo, tai pas mane klaseje dauguma lanke papildomus pas kitus mokytojus , kad isdestytu, duoti informacijos egzaminui ruostis, o ka daryti?

Žinutė parašyta: 2009-06-03 19:57:13 | Nuoroda

Aš norėčiau jūsų pagalbos paprašyti gal žinote kas JAV atlieka užsienio reikalų ministro pareigas? Teste radau tokį klausima ir niekur nerandu ats

• Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-03 20:30:09 | Nuoroda
daisygirls rašė:
awenterra rašė:

siaip kai kurios mokytojos(pvz pas mane) nelabai ir mokejo egzaminui paruosti, nemokejo isdestyti medziagos, taip, kad mokiniai ja suprastu, kiso visokias nesamones tipo mokinkites vos ne visa mesopotamijos istorija Mano mokytoja galima sakyti pati net nesigilino kas i egza ieina  ir t.t , nieko normalaus neisaiskindavo, tai pas mane klaseje dauguma lanke papildomus pas kitus mokytojus , kad isdestytu, duoti informacijos egzaminui ruostis, o ka daryti?

na jei taip tai suprantu tiesiog buna zmoniu, mazdaug 'ai nesimokiau bet dabar pasiimsiu korepetitoriu ir islaikysiu egza'. Juokinga

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-03 20:33:36 | Nuoroda
Karalaitė rašė:

Aš norėčiau jūsų pagalbos paprašyti gal žinote kas JAV atlieka užsienio reikalų ministro pareigas? Teste radau tokį klausima ir niekur nerandu ats

http://lt.wikipedia.org/wiki/JAV_valstyb%C4%97s_departamentas

Žinutė parašyta: 2009-06-03 21:00:06 | Nuoroda

as tai galiu pasakyti, cia mano subjektyvi nuojauta paremta lt egzu, kad istorijos egzamine tikrai nebus nieko apie sventa brunona ir pan :)

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 77
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 81
Žinutė parašyta: 2009-06-03 21:04:15 | Nuoroda

Na ką, ryt kimbam prie istorijos :D Kažkaip jaučiuos labai atitrūkęs nuo jos, seniai ir besimokiau, besikratojau :D

Žinutė parašyta: 2009-06-03 21:09:39 | Nuoroda

awenterra dėkuitokie testo klausimai man nepatinka

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / MBE 10
Žinutė parašyta: 2009-06-03 21:39:53 | Nuoroda
daisygirls rašė:
awenterra rašė:

Turint tokią mokytoją reikia skųstis. Ypač kai visi jaučia, kad ji tikrai blogai moko, visai ne to ko reikia. Juk galėjot laisvai bent bandyti pakovoti už save

Na, aš nuo rytojaus taip pat jau mokysiuosi vien istoriją, nes paskutinis egzaminas man. Beliko pasikartoti 19-20 amžių ir pasimokyti politologijos. Papildomai nesiruošiau, bet nusiskundimų dėl savo mokytojos tikrai neturiu. Reikės manau peržvelgti Kaselio žemėlapius, ypač naujausiųjų laikų, savo protingą sąsiuvinį persiskaityti ir viskas. Turbūt ką išmokau, daugiau jau nebeišmoksiu.

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 94
Žinutė parašyta: 2009-06-03 22:27:00 | Nuoroda

Man tai jau stogas vaziuoja.. Nebegaliu skaityti nieko, po istorijos egzamino man dar ant rytojaus geografija, tai nezinau net ka skaityt, ko ne.. Ka perskaitau, ta uzmirstu.. Jauciuos tokia nusivylus, atrodo, jog nieko nemoku...

Žinutė parašyta: 2009-06-03 22:35:29 | Nuoroda
svajotoja_ rašė:

Man tai jau stogas vaziuoja.. Nebegaliu skaityti nieko, po istorijos egzamino man dar ant rytojaus geografija, tai nezinau net ka skaityt, ko ne.. Ka perskaitau, ta uzmirstu.. Jauciuos tokia nusivylus, atrodo, jog nieko nemoku...

Jeigu mokeisi, tai niekur žinios neišgaravo. Pailsėk truputį, mesk į šoną tą istoriją, tegu mintys nusistovi ir grįžta į savo vietas. Tikrai nebus geriau, jeigu dabar skaitysi žinodama, kad nieko neįsimeni.

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 94
Žinutė parašyta: 2009-06-03 22:55:01 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
svajotoja_ rašė:

Jeigu mokeisi, tai niekur žinios neišgaravo. Pailsėk truputį, mesk į šoną tą istoriją, tegu mintys nusistovi ir grįžta į savo vietas. Tikrai nebus geriau, jeigu dabar skaitysi žinodama, kad nieko neįsimeni.

Isgaruoja man kartais :D Juk negali zmogus islaikyt visko savo galvoje, viskas uzsimirsta..Bet gal spesiu siom dienom prisiminti ka nors. Tuo labiau, kad dar reikia ir kitam egzui ruostis..

Žinutė parašyta: 2009-06-03 23:12:46 | Nuoroda
ramsyte rašė:

as tai galiu pasakyti, cia mano subjektyvi nuojauta paremta lt egzu, kad istorijos egzamine tikrai nebus nieko apie sventa brunona ir pan :)

Aš taip pat manau... :) daug kas tikisi kažko susieto su tūkstantmečiu todėl gerai pasiruošia (ką puikiai supranta NEC) ir specialiai neįdės nieko panašaus manau :)

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2009-06-04 00:32:17 | Nuoroda

Apie papildomas. Manau, jei tik yra galimybė kodėl gi ne.

Žinutė parašyta: 2009-06-04 02:59:14 | Nuoroda

Žinoma, čia kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas.

Žinutė parašyta: 2009-06-04 13:53:53 | Nuoroda

Sveiki, gal kas netyciukais turit VBE istorijos egzaminu atsakymus,  2006,2007 metu ar bent zinot is kur gauti,nes bent as nelabai juos randu 

• Informacinės technologijos / MBE 8
  • Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-04 13:55:25 | Nuoroda

egzaminuužduotys.lt yra istorijos valstybinių atsakymai

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / MBE 10
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą