Lietuviu VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:07:56 | Nuoroda

gavau 75, tikejaus virs 90... ejau papildomai pas pacia geriausia lt mokytoja, bet susimoviau...ziauriai nusivyliau..

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:07:59 | Nuoroda

as irgi apeliacija parasiau, nesigailiu nes neisivaizduoju kas ten negerai jei man dar 4 balus prides tai bent jau gausiu raudona diploma, o jei atims tau jau nera skirtumo vistiek i med mokama eisiu su 46 ar su 16

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:09:00 | Nuoroda

Tai visad taip yra. Pas mane yra keli dundukai, kuriems tik mokyklinį laikyt.. o jie iš VBE parodė apie 50. O kelios mokinės, kurios stiprius 8 turėjo, 20-30 tesurinko...

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:09:20 | Nuoroda
indre... rašė:

as irgi apeliacija parasiau, nesigailiu nes neisivaizduoju kas ten negerai jei man dar 4 balus prides tai bent jau gausiu raudona diploma, o jei atims tau jau nera skirtumo vistiek i med mokama eisiu su 46 ar su 16

Teisingai, bandyk laime.. Gal pasiseks. Juk lietuviu egzaminas toks subjektyvus dalykas.. sekmes 

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:12:22 | Nuoroda

aciu

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:16:50 | Nuoroda

rukykit. :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:17:42 | Nuoroda

mano atvejis yra butent toks dalykas apie kuri snekejot :(  metiniam turejau 9 visa gyvenima gerai mokiausi, dalyvaudavau konkursuose ir gavau lietuviu 58% .norisi tik verkti..visi lopai gavo musiskiai virs 70, o geri ir gabus  mokiniai susaude apie 60 max :/ zodziu..liudna.

• Istorija / VBE 50
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 34
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:18:58 | Nuoroda

nu nx kaip nervina. ar as siandien suzinosiu savo lt vbe ar ne? krc, nueinu i savo bazine mokykla. sako jie rezu neturi, imk savo koda ir siusk sms. paimu ta koda. einu link namu ir nezinau kokiu numeriu reikia siust ir ka ten rasyt, nes pries tai man kitu egzu balus susake tevas. pareinu namo, pakuriu interneta paziuriu to sms pavyzdi ir bandau issiusti ta sumauta sms zinute. ir ka jus pasakysit... saskaitoj litu nera. suskrete 16 centu like greitai pasiemu 5 lt ir tekinas iki artimiausia parduotuve pasipildyt saskaitos. papildau as ja. o man neateina sms, kad saskaita papildyta jau koki 15-20-min. susinervinu, skambinu vel savo saskaita patikrint (tipo) gal jau saskaitoje yra bet sms dar neatsiunte. o man ta susikta robote pasako kad turiu likusiu 5 ct. ir vis dar laukiu to papildymoi  

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:20:48 | Nuoroda
vycas0722 rašė:

nu nx kaip nervina. ar as siandien suzinosiu savo lt vbe ar ne? krc, nueinu i savo bazine mokykla. sako jie rezu neturi, imk savo koda ir siusk sms. paimu ta koda. einu link namu ir nezinau kokiu numeriu reikia siust ir ka ten rasyt, nes pries tai man kitu egzu balus susake tevas. pareinu namo, pakuriu interneta paziuriu to sms pavyzdi ir bandau issiusti ta sumauta sms zinute. ir ka jus pasakysit... saskaitoj litu nera. suskrete 16 centu like greitai pasiemu 5 lt ir tekinas iki artimiausia parduotuve pasipildyt saskaitos. papildau as ja. o man neateina sms, kad saskaita papildyta jau koki 15-20-min. susinervinu, skambinu vel savo saskaita patikrint (tipo) gal jau saskaitoje yra bet sms dar neatsiunte. o man ta susikta robote pasako kad turiu likusiu 5 ct. ir vis dar laukiu to papildymoi  

Na tau ir sekas... Gal cia zenklas? gal nereik tu rezultatu?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:22:43 | Nuoroda

tikejausi bent 75,gavau 93 :O negaiu patiketi :))))) mokykloj trys 100,labai daug virs 90,tai tas nedziugina :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:22:49 | Nuoroda
Lenocka rašė:

turbut taip pranesa, kad geriau jau neziurek :) o pagaliau gavau kad pailde saskaita, o dabar tai bijau!!!

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:23:35 | Nuoroda
vycas0722 rašė:
Lenocka rašė:

turbut taip pranesa, kad geriau jau neziurek :) o pagaliau gavau kad pailde saskaita, o dabar tai bijau!!!

Na va, prisisnekejom =D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:27:19 | Nuoroda
Lenocka rašė:
vycas0722 rašė:
Lenocka rašė:

Na va, prisisnekejom =D

wtf? gavau tokia zinute. "aciu, jusu vienkartine sms uzklausa gauta. atsakyma gausite is karto kai egzamino rezultatas bus oficialiai patvirtintas". turbut tai mano pati laimingiausia diena

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:28:18 | Nuoroda
vycas0722 rašė:
Lenocka rašė:
vycas0722 rašė:
Lenocka rašė:

Na va, prisisnekejom =D

wtf? gavau tokia zinute. "aciu, jusu vienkartine sms uzklausa gauta. atsakyma gausite is karto kai egzamino rezultatas bus oficialiai patvirtintas". turbut tai mano pati laimingiausia diena

O koda teisinga uzrasei? Laimes kudikis tu siandien =D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:31:09 | Nuoroda

Lietuviu egzaminas toks laimes, dalykas mokiaus gerai, bet balus gavau mazus, nors tikejaus visai kito.. :)) Bet kai pasiklausiau, jog pernai tas pats buvo, nebeliko jokiu klaustuku. Ar ne absurdas, kai zmogus lietuviu mokes 10, bet uz egza gavo tik 25 procentukus? Nesistebiu savo rezultatau :))

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:31:34 | Nuoroda

siaip as pakartotineje sesijoje laikiau gal del to veluoja. o koda tai 3 kartus tikrinau. teisingas. ne, tokie ciudai prie gero neveda

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:32:41 | Nuoroda

o as tooooookia laiminga, ypac kai mokytoja nuolat katrojo: na nezinau kaip tu islaikysi, tavo argumentai rasiniuose neturi svarumo, mintys nesirisa ir t.t....

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:33:03 | Nuoroda
Shiny_R rašė:

Lietuviu egzaminas toks laimes, dalykas mokiaus gerai, bet balus gavau mazus, nors tikejaus visai kito.. :)) Bet kai pasiklausiau, jog pernai tas pats buvo, nebeliko jokiu klaustuku. Ar ne absurdas, kai zmogus lietuviu mokes 10, bet uz egza gavo tik 25 procentukus? Nesistebiu savo rezultatau :))

Tikrai nesamone.. Man lietuviu egzaminas tuom ir nepatinka, kad jis realiai neatspindi ziniu...

Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:33:13 | Nuoroda
vycas0722 rašė:
Lenocka rašė:
vycas0722 rašė:
Lenocka rašė:

Na va, prisisnekejom =D

Tai tuoj atsius antra, dar linksmesne :D

• Biologija / VBE 77
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 77
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2009-06-29 15:33:25 | Nuoroda

Man iškart po tokios sms atėjo ir atsakymas,kur užsisakei kur nr 1614?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą