Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:51:50
| Nuoroda
vat butent, cia del gedos...man irgi dideles reiksmes matkes MBE neturi...bet kai metiniam 9 turiu, tai ir cia noretusi 8-9, bet issiaiskinus atsakymus tai vargu ar tiek bus... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:54:37
| Nuoroda
Marėja rašė:
vat butent, cia del gedos...man irgi dideles reiksmes matkes MBE neturi...bet kai metiniam 9 turiu, tai ir cia noretusi 8-9, bet issiaiskinus atsakymus tai vargu ar tiek bus... nu idomiai bus cia paziuret,tikiuosi jau dabar kokius 7 gaut ;D o kiek paraset,ten kur buvo grafikas apie tas bendroves,ir klause ten kiek turi kalbeti minuciu kad "bendraukime" butu mazesnis mokestis uz "kalbekime"? :D kazkas toki o:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:56:03
| Nuoroda
Va taip parasiau >60 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:56:04
| Nuoroda
Jusheta rašė:
Marėja rašė:
vat butent, cia del gedos...man irgi dideles reiksmes matkes MBE neturi...bet kai metiniam 9 turiu, tai ir cia noretusi 8-9, bet issiaiskinus atsakymus tai vargu ar tiek bus... nu idomiai bus cia paziuret,tikiuosi jau dabar kokius 7 gaut ;D o kiek paraset,ten kur buvo grafikas apie tas bendroves,ir klause ten kiek turi kalbeti minuciu kad "bendraukime" butu mazesnis mokestis uz "kalbekime"? :D kazkas toki o:D parasiau 51 minute..;( speju irgi negerai ;( kiek jus?? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:57:07
| Nuoroda
Marėja rašė:
Jusheta rašė:
Marėja rašė:
vat butent, cia del gedos...man irgi dideles reiksmes matkes MBE neturi...bet kai metiniam 9 turiu, tai ir cia noretusi 8-9, bet issiaiskinus atsakymus tai vargu ar tiek bus... nu idomiai bus cia paziuret,tikiuosi jau dabar kokius 7 gaut ;D o kiek paraset,ten kur buvo grafikas apie tas bendroves,ir klause ten kiek turi kalbeti minuciu kad "bendraukime" butu mazesnis mokestis uz "kalbekime"? :D kazkas toki o:D parasiau 51 minute..;( speju irgi negerai ;( kiek jus?? parasiau - daugiau nei 50 miniciu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:58:06
| Nuoroda
skiper rašė:
Marėja rašė:
Jusheta rašė:
Marėja rašė:
vat butent, cia del gedos...man irgi dideles reiksmes matkes MBE neturi...bet kai metiniam 9 turiu, tai ir cia noretusi 8-9, bet issiaiskinus atsakymus tai vargu ar tiek bus... nu idomiai bus cia paziuret,tikiuosi jau dabar kokius 7 gaut ;D o kiek paraset,ten kur buvo grafikas apie tas bendroves,ir klause ten kiek turi kalbeti minuciu kad "bendraukime" butu mazesnis mokestis uz "kalbekime"? :D kazkas toki o:D parasiau 51 minute..;( speju irgi negerai ;( kiek jus?? parasiau - daugiau nei 50 miniciu na is tikruju taip, daugiau negu 50 min...tai ir parasiau 51min. o gal cia nereikejo sukonkretint...;( |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:58:09
| Nuoroda
ir pas mane gavosi, akd >50 min |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:58:23
| Nuoroda
o ten klause - kiek minuciu turi kalbet, kad butu pigiau? ar kiek maziausiai minuciu...? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:01:30
| Nuoroda
jei neklystu, kiek maziausiai turi prakalbet minuciu, kad bendroveje bendraukime butu mazesnis mokestis, nei kalbekime, uz tiek pat minuciu |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:01:34
| Nuoroda
skiper rašė:
o ten klause - kiek minuciu turi kalbet, kad butu pigiau? ar kiek maziausiai minuciu...? gal tiesiog kiek turi kalbet, net neatsimenu , greiciau nec idetu matkes MBE... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:02:05
| Nuoroda
kazin kada ides... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:02:33
| Nuoroda
Marėja rašė:
skiper rašė:
Marėja rašė:
Jusheta rašė:
Marėja rašė:
vat butent, cia del gedos...man irgi dideles reiksmes matkes MBE neturi...bet kai metiniam 9 turiu, tai ir cia noretusi 8-9, bet issiaiskinus atsakymus tai vargu ar tiek bus... nu idomiai bus cia paziuret,tikiuosi jau dabar kokius 7 gaut ;D o kiek paraset,ten kur buvo grafikas apie tas bendroves,ir klause ten kiek turi kalbeti minuciu kad "bendraukime" butu mazesnis mokestis uz "kalbekime"? :D kazkas toki o:D parasiau 51 minute..;( speju irgi negerai ;( kiek jus?? parasiau - daugiau nei 50 miniciu na is tikruju taip, daugiau negu 50 min...tai ir parasiau 51min. o gal cia nereikejo sukonkretint...;( cia mokyklinis egzas, tj labai greiztai neziures. manau, kad ir taip, ir taip turi but gerai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:03:28
| Nuoroda
jau idejo... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:04:16
| Nuoroda
kur?? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:04:57
| Nuoroda
radau..... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:05:04
| Nuoroda
Marėja rašė:
skiper rašė:
Marėja rašė:
Jusheta rašė:
Marėja rašė:
vat butent, cia del gedos...man irgi dideles reiksmes matkes MBE neturi...bet kai metiniam 9 turiu, tai ir cia noretusi 8-9, bet issiaiskinus atsakymus tai vargu ar tiek bus... nu idomiai bus cia paziuret,tikiuosi jau dabar kokius 7 gaut ;D o kiek paraset,ten kur buvo grafikas apie tas bendroves,ir klause ten kiek turi kalbeti minuciu kad "bendraukime" butu mazesnis mokestis uz "kalbekime"? :D kazkas toki o:D parasiau 51 minute..;( speju irgi negerai ;( kiek jus?? parasiau - daugiau nei 50 miniciu na is tikruju taip, daugiau negu 50 min...tai ir parasiau 51min. o gal cia nereikejo sukonkretint...;( jegaaa as ir 51min parasiau D tik uzduoti paaiskinau,kad tipo jei 50min kalbes tai toks pats mokestis,o jei jau 51,tai maziau |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:06:57
| Nuoroda
na bet jei rasai daugiau nei 50, tai ir skaitosi, ka 50 netinka =) blemba su tais sukakotais kubiniais metrais susikirtau, pamirsau padaugint is 1.6.... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:08:02
| Nuoroda
is viso jei gerai suskaiciavau 41 taskas |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:08:37
| Nuoroda
Jusheta rašė:
Marėja rašė:
skiper rašė:
Marėja rašė:
Jusheta rašė:
Marėja rašė:
vat butent, cia del gedos...man irgi dideles reiksmes matkes MBE neturi...bet kai metiniam 9 turiu, tai ir cia noretusi 8-9, bet issiaiskinus atsakymus tai vargu ar tiek bus... nu idomiai bus cia paziuret,tikiuosi jau dabar kokius 7 gaut ;D o kiek paraset,ten kur buvo grafikas apie tas bendroves,ir klause ten kiek turi kalbeti minuciu kad "bendraukime" butu mazesnis mokestis uz "kalbekime"? :D kazkas toki o:D parasiau 51 minute..;( speju irgi negerai ;( kiek jus?? parasiau - daugiau nei 50 miniciu na is tikruju taip, daugiau negu 50 min...tai ir parasiau 51min. o gal cia nereikejo sukonkretint...;( jegaaa as ir 51min parasiau D tik uzduoti paaiskinau,kad tipo jei 50min kalbes tai toks pats mokestis,o jei jau 51,tai maziau bendraminte... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
14:10:10
| Nuoroda
joa is viso 41 taskas... |