Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-05-27
20:15:49
| Nuoroda
sorry maniau kad cia ME |
Žinutė parašyta:
2009-05-27
21:18:19
| Nuoroda
Ai, susimoviau su valstybiniu. kai parašiau tai visai normalei atrodė, bet kai išėjau ir paklausiau kaip iš tikrųjų reikėjo sprest tai.. susinervinau... manau lauksiu pakartotines sesijos. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
21:38:23
| Nuoroda
Idomu koks pereinamasis balas bus VBE |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
22:55:02
| Nuoroda
Jus man pasakykit kur ten ta lentele turejo but kur testo atsakymus reikejo surasyt, ir ar rimtai neuzskaitys tu atsakumu testo jei neusrasyti i ta lentele kazkokia?? as nesurasiau, bet man 6 tasku netekt butu gaila. ir kodel vykdytojai tuomet nepasake tokio dalyko kad reikia surasyt i lentele tuos atsakymus... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
23:00:48
| Nuoroda
ir neuzskaitys man visiskai tu atsakymu jei lentelej nesurasyta??? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
23:01:26
| Nuoroda
pas mus tai mane viena nesamone papiktino, krc isdalino tuos lapus visiem, as pradejau vartyt, ar nera tusciu lapu, tai vykdytoja liepe tuoj pat uzverst sasiuvi, nes tipo negalima, tipo uz tokius dalykus gali is egzo isvyt, nes dar neliepe ziuret tu lapu. na gal ji ir teisi, bet tai nx tada prie pat manes sedejusiam vaikinui, jis irgi pirmas nr buvo tik kita raide, nieko nesake, nors jis atsivertes jau sprendes. bles kaip susinervinavau, sstopudovai is tos pacios sules ar ka. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-27
23:18:59
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
00:04:02
| Nuoroda
Exxelent rašė:
ir neuzskaitys man visiskai tu atsakymu jei lentelej nesurasyta??? Kai gavai užduotį, ją apvertus, pačioj pabaigoj buvo tokia lentelė, į kurią reikėjo surašyt pasirinktas raides. Taigi jeigu ten neparašei, tai nebus vertinama. Čia tas pats kaip tikėtis, kad tau užskaitys tai, ką tu juodraštyje rašei. Egzamino vykdytojai pas mane irgi nieko apie tai nepasakė. Manau, paprasčiausiai todėl, kad patys nežinojo, o jie juk ne matematikai ir jie perskaitė, pranešė tik pirmame lape parašytą informaciją (ko gero ten apie tą lentelę nebuvo nieko parašyta). Apmaudu, bet per tokį neapsižiūrėjimą netenki 6 taškų (geriausiu atveju). |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
08:42:14
| Nuoroda
R.V.U. rašė:
Exxelent rašė:
ir neuzskaitys man visiskai tu atsakymu jei lentelej nesurasyta??? Kai gavai užduotį, ją apvertus, pačioj pabaigoj buvo tokia lentelė, į kurią reikėjo surašyt pasirinktas raides. Taigi jeigu ten neparašei, tai nebus vertinama. Čia tas pats kaip tikėtis, kad tau užskaitys tai, ką tu juodraštyje rašei. Egzamino vykdytojai pas mane irgi nieko apie tai nepasakė. Manau, paprasčiausiai todėl, kad patys nežinojo, o jie juk ne matematikai ir jie perskaitė, pranešė tik pirmame lape parašytą informaciją (ko gero ten apie tą lentelę nebuvo nieko parašyta). Apmaudu, bet per tokį neapsižiūrėjimą netenki 6 taškų (geriausiu atveju). Cia valstybiniam? Nes mokykliniam nemaciau jokios lenteles... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
08:44:36
| Nuoroda
siaip valstybiniam paziurejau buvo netgi perspejimas, kad nepamirsti uzrasyti atsakymu i lentele.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
09:21:23
| Nuoroda
sejkutea rašė:
pas mus tai mane viena nesamone papiktino, krc isdalino tuos lapus visiem, as pradejau vartyt, ar nera tusciu lapu, tai vykdytoja liepe tuoj pat uzverst sasiuvi, nes tipo negalima, tipo uz tokius dalykus gali is egzo isvyt, nes dar neliepe ziuret tu lapu. na gal ji ir teisi, bet tai nx tada prie pat manes sedejusiam vaikinui, jis irgi pirmas nr buvo tik kita raide, nieko nesake, nors jis atsivertes jau sprendes. bles kaip susinervinavau, sstopudovai is tos pacios sules ar ka. man irgi taip buvo tai as dar susinervinau sakau tai kaip man paziuret ar nera brokuotu lapu tada paaiskino kad pasakys kada galima ei o kur buvo grafika nupiest jus su piestuku pieset ar ne? kurmi as su piestuku nupiesiau kazin uzskaitys ? tik db pagalvojau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
10:06:49
| Nuoroda
R.V.U. rašė:
Exxelent rašė:
ir neuzskaitys man visiskai tu atsakymu jei lentelej nesurasyta??? Kai gavai užduotį, ją apvertus, pačioj pabaigoj buvo tokia lentelė, į kurią reikėjo surašyt pasirinktas raides. Taigi jeigu ten neparašei, tai nebus vertinama. Čia tas pats kaip tikėtis, kad tau užskaitys tai, ką tu juodraštyje rašei. Egzamino vykdytojai pas mane irgi nieko apie tai nepasakė. Manau, paprasčiausiai todėl, kad patys nežinojo, o jie juk ne matematikai ir jie perskaitė, pranešė tik pirmame lape parašytą informaciją (ko gero ten apie tą lentelę nebuvo nieko parašyta). Apmaudu, bet per tokį neapsižiūrėjimą netenki 6 taškų (geriausiu atveju). R.V.U, Klysti, tikrai pirmame lape buvo parašyta, kad nepamiršti testo atsakymų surašyt į paskutinį lapą. Exxelent, Apmaudu, kad per neapsižiūrėjimą, skubėjimą tokios klaidos. bet gali turėt vilties, mūsų matkės mokytoja jau daug metų taiso valstybinius ir sakė, kad jei galiniame lape nėra nei vieno parašyto atsakymo, mokytojos pasižiūri į ten kur pačiam teste pažymėjai raideles, taip kad per daug nesisielok ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
10:29:51
| Nuoroda
Kažkas minėjo, kad jau yra atsakymai MBE? Kur galima juos rast? Nec'e neradau |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
12:05:12
| Nuoroda
sweetulka rašė:
sejkutea rašė:
pas mus tai mane viena nesamone papiktino, krc isdalino tuos lapus visiem, as pradejau vartyt, ar nera tusciu lapu, tai vykdytoja liepe tuoj pat uzverst sasiuvi, nes tipo negalima, tipo uz tokius dalykus gali is egzo isvyt, nes dar neliepe ziuret tu lapu. na gal ji ir teisi, bet tai nx tada prie pat manes sedejusiam vaikinui, jis irgi pirmas nr buvo tik kita raide, nieko nesake, nors jis atsivertes jau sprendes. bles kaip susinervinavau, sstopudovai is tos pacios sules ar ka. man irgi taip buvo tai as dar susinervinau sakau tai kaip man paziuret ar nera brokuotu lapu tada paaiskino kad pasakys kada galima ei o kur buvo grafika nupiest jus su piestuku pieset ar ne? kurmi as su piestuku nupiesiau kazin uzskaitys ? tik db pagalvojau as pradzioje su piestuku nupiesiau, o veliau su tusinuku.. o kaip reikia is tikruju net nezinau.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
12:47:51
| Nuoroda
38 taskai tikrai neblogai 9tikrai gausiu ;]]] |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
12:49:53
| Nuoroda
gal kas vertinimo instrukcija siu metu turit? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
13:02:49
| Nuoroda
Noreciau bent jau 30 tasku gauti... ar bent jau pereiti ta PEREINAMAJI bala...
is tiesu, kai pamatai egzamina dabar, dar atsakymus pasiziurau kaip turejo gautis, tj is tikruju lengvas egzas buvo... nznau kodel, bet as visa laika sededama auditorijoj drebejau ziauriai susimoviau ant tu uzdaviniu kur buvo su TILTO PLOTU, su staciakampiu gretasieniu surast istrizaine B1D.... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
13:11:52
| Nuoroda
gre-tute rašė:
[...] R.V.U, Klysti, tikrai pirmame lape buvo parašyta, kad nepamiršti testo atsakymų surašyt į paskutinį lapą. [...] Tai aš sakiau, kad "ko gero". Tiksliai nežinau, nes neskaičiau to lapo. Tada manau neturėtų būt priekaištų egzamino vykdytojams. Exxelent, gal sėdėjai toli ir neišgirdai... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
13:59:31
| Nuoroda
jau yra atsakymai mbe matiekos |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
14:12:03
| Nuoroda
lenocka, kur ?? |