Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:30:48
| Nuoroda
Vega~ rašė:
Bent jau man tikrai neliūdna, kad visi gali atsipalaiduoti, o manęs dar laukia šioks toks išbandymas. Būtent taip ir žiūriu į tą konkursą - nesitikiu kažko labai ypatingo, tiesiog įdomu save išbandyti (kaip populiaru šiais laikais sakyti) ir pažiūrėti, ar tikrai ta komisija tokia žiauri, kaip visi pasakoja Beje, žurnalistai entuziastai - ar šią studijų programą rašysite pirmu numeriu? Galvoju patalpinti į antrą vietą po lietuvių - ispanų kalbų.. jaučiu, komisija pagalvos, kad nelabai pas juos noriu, tai iškart atmes ) Aš taip, tik pirmu. Per pastaruosius metus apie nieką kitą negalvoju, kaip apie stojimą į žurnalistiką. Dirbu šį darbą ir jis man labai patinka, todėl būtinai turiu įstoti |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:35:41
| Nuoroda
Mano situacija tokia pati. Esu susijęs su ja jau gerus du metus, tad tai ir bus mano prioritetas nomber one ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:35:45
| Nuoroda
Mano situacija tokia pati. Esu susijęs su ja jau gerus du metus, tad tai ir bus mano prioritetas nomber one ;DD tikėsimės s |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:36:06
| Nuoroda
Tikėsimės sėkmės |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:56:34
| Nuoroda
Daniq rašė:
Tikėsimės sėkmės Jeigu nebus pievinių temų, tada gerai bus. Anais metais tai buvo dvi tokios "super". "Ką daryti žurnalistui, jeigu baltajam lokiui šilta" "Aš, automobilis, Lietuva ir Leonardas Da Vinčis" :D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
00:14:20
| Nuoroda
Flexas rašė:
Daniq rašė:
Tikėsimės sėkmės Jeigu nebus pievinių temų, tada gerai bus. Anais metais tai buvo dvi tokios "super". "Ką daryti žurnalistui, jeigu baltajam lokiui šilta" "Aš, automobilis, Lietuva ir Leonardas Da Vinčis" :D Nepretenduoju žurnalistiką, bet temos jėginės, bent įdomu būt tokius rašyt:]] jei tikrina kūrybinius gebėjimus tai pats tas |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
11:57:54
| Nuoroda
Nu temos dar temos, aš bijau, kad šiemet bus dar durensės, mat su ekonomiką bus susietos. O man toj sritį tai nei viens, nei penki ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
20:41:28
| Nuoroda
Aš irgi ekonomikoje nesigaudau, tai gali būti problemų |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
21:59:32
| Nuoroda
Taigi ne į ekonomiką stojam, nemanau, kad jie kažko labai iš mūsų tikisi (aš tai tikrai nesitikiu) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
22:05:48
| Nuoroda
Sveiki Na as irgi stosiu i zurnalistika :} ziuriu jus cia visi labai pergyvenat, as tai kazkaip pnepergyvenu del to ) istosiu bus smagu, neistosiu tai ka padarysi :} Mano nuomone, kad zmogus dirbtu toki darba jis turi tureti pasaukima, o to tikrai niekas neismokys net ir geriausiame universitete :} todel tragedijos cia nematau, neistojus juk galesime eiti bandyti dirbti kokiame laikrastyje ar portale pvz. manot laidu vedejai visi zurnalistika yra baige ? nee, jei turesim kurybingu minciu ir polekio- visos durys mums bus atviros ir be zurnalistikos diplomo |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-17
12:11:31
| Nuoroda
Realiai ir aš dar nieko taip ir nesiruošiau. Bet planuoju, bent biški paskaitinėt ta tematika, gal kas nors pagelbės ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
17:28:08
| Nuoroda
Papasakokit, brangieji, konkursinį balą skaičiuos pagal senas nuostatas ar pagal naujas? Visai susipainiojau, istorija ar lietuvių sudarys 0,4?.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
16:25:24
| Nuoroda
Skaičiau skaičiau ir man va toks klausimas iškilo, apšvieskite, jei galit... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
16:26:04
| Nuoroda
Liko tie stojamieji. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
16:29:33
| Nuoroda
Daniq rašė:
Liko tie stojamieji. Gal galėtum kokį linką numest, kur apie tai parašyta?? Nes nei "kur stoti" , nei VU tinklapyje apie tai nieko neradau parašyta.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
02:35:31
| Nuoroda
***** rašė:
Skaičiau skaičiau ir man va toks klausimas iškilo, apšvieskite, jei galit... Stojamasis lieka toks pat, tik vietoj įvertinimo dešimtbalėje skalėje šiemet bus vertinama tik išlaikyta/neišlaikyta. Tie, kas neišlaikys, negalės įstoti, o Išlaikiusiujų likimas toliau priklausys tik nuo vbe rezultatų. kaip busimieji žunralistai, turetumėt patys info susirast |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
17:02:52
| Nuoroda
Tai va, kad visi atsakymai į tamstos klausimus šitoje pačioje temoje ir yra, tik keletą puslapių atgal tereikia sugrįžti. Ir nevadinkit mūsų pasikėlusiais ech, o aš jau ryt atiduosiu prašymą į aukštąsias... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
23:15:47
| Nuoroda
deja, neatidarų tų linkų.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
23:26:00
| Nuoroda
anyway, susiradau viską pati.. Bet vistiek man ta visa sistema nelabai suvokiama. Jei tarkim aš žurnalistiką rašysiu kokioj 10 vietoj? ir gal prioritetine tvarka įstosiu į tą, kur rašiau 6, tai kam tada tas konkursas reikalingas.. hrrr... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
00:42:48
| Nuoroda
As irgi vat rasysiu zurnalistika, tai baisu ne tas zodis, beeeeet reikia bandyt, ne spo to visa gyvenima ir klausinesiu saves "o jeigu" Paskaicius sita formuma tai baisu daros, nes su kitais palyginus, kai eini VISISKAI zalias, be jokios darbo patirties ar straipsniu gausos, o tik su pervertintom savo galimybem tai... Bet nieko Gal zinot kas mazdaug vertinimo komisijoj buna? :? |