Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-01-09
21:08:21
| Nuoroda
Sveiki.Gal kas žinote ar stojant į užsienį būtina laikyti valstybinį anglų kalbos egzaminą?ar galima laikyti tik du,kad gautum atestara ir ietels? ar galima rasti tokių akademiju,kur nereikėtų jokių egzų? vieną tokią buvau radusi tik lenkijoje,o kaip danijoje? |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-29
23:32:04
| Nuoroda
Labas, gal kažkas šiemet išvažiuoja studijuotį į Daniją,Odense??Aš bandau rasti su kuo išvykti,apsigyventi:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
09:50:04
| Nuoroda
Patariu pasiskaittyneti kastu.lt Ten ir foruma rasit, ir informacijos labai daug. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2014-01-16
14:21:38
| Nuoroda
Mano pora draugių išvyko ir sako studijos danijoje labai joms patinka. Įmanoma kokio ir darbelio susirasti jeigu Kopenhagoje, mažesniuose aišku sunkiau, bet gal pragyvenimas pigesnis. |
|
Žinutė parašyta:
2014-07-24
13:35:11
| Nuoroda
Gerbemieji, kas per artimiausias pora savaiciu vaziuos i DK? Reiketu jei ka visai nedideles paslaugeles, perduoti kai ka zmonai. Pirkome italiskus baldus kampa ir parduotuve pamirso ideti i musu transporta keleta jungiamuju varztu. Dezute visai maza apie desimt centimetru ir sveria gal tris simtus gramu. O siusti pastu kiek brangoka. Kal kas galetu paimti
|
|
Žinutė parašyta:
2014-10-30
11:34:45
| Nuoroda
Su kuo vežate siutinukus iš Danijos, artėja Kalėdos reiks dovanėles vežti.A kas vežėtė su šia įmone |
|
Žinutė parašyta:
2018-02-06
10:25:50
| Nuoroda
Sveiki,kadangi kaip ir visus čia esančius mane domina studijos svetur, tai nusprendžiau ir aš pasidalinti kur daugiausiai informacijos radau [http://skrydziaiidanija.lt/apie-danija/danijos-universitetai/]Danijos universitetai[/url] , radau informacijos apie Danijos universitetus, kadangi žadu ten studijuoti tai man padėjo išsirinkti tinkamiausią vietą studijoms, ir labai daug informacijos kitos apie studijas radau, tikrai patariu visiems pasiskaityti |
|
Žinutė parašyta:
2018-05-18
17:02:28
| Nuoroda
Nauja, nemokama, moderni pažinčių svetainė Lietuvoje - www.pažintystau.lt išbandykite jau dabar! |