Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-21
23:06:21
| Nuoroda
tg viena ismete is egzo uz mobiliaka, priklauso ir nuo vykdutojo ir siaip nuo aplinkos, ar pastebes, taip kad geriau nerizikuoti. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-05-21
23:09:14
| Nuoroda
na tai gal suskambejo uz tai ismete... na betgi nekrausto ten niekas, kaip galejo ji ismesti, turejo suskambeti.. |
Žinutė parašyta:
2009-05-22
00:18:02
| Nuoroda
Pas mane irgi keli draugai turėjo mobilius, bet vienas tai pats nepastebėjo ;DD tai paskui sakė, kad visą laiką baiminosi, kad nepastebėtų ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-22
01:06:44
| Nuoroda
o tomis ivestimis rasinyje nebuvo galima naudotis? as kazkaip supratau kad galima jomis va remtis placiau aptarti,o kiti sako kad ne argumentas tos ivestys... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-22
10:12:56
| Nuoroda
dabra rašė:
o tomis ivestimis rasinyje nebuvo galima naudotis? as kazkaip supratau kad galima jomis va remtis placiau aptarti,o kiti sako kad ne argumentas tos ivestys... Na kaip, is ju israsyt citatas tikrai neverta, toks argumentavimas yra labai silpnas, bet jeigu esi skaicius tuos kurinius, zinai bendrai kuom tinka, be tko nera ivestyje ,tai gali drasiai remtis, be to ivestys padeda susidaryti teiginius... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-22
12:42:27
| Nuoroda
dainius.... rašė:
ir pas mus viskas labai gerai buvo ir vygdytojai labai geri tik labai sunervino kai visi pradejo eit i toelta vienas po kito tai kaip ir isvien surmulys toks, arba dar nepasibaigus kai pradejo visi iseidinet i triuksmas buvo ... bet ka padarysi reik ir triuksme moketi susikaupti.. Pas mus irg masiskai ejo i tualeta,tai tikrai sunervino...As kaip tik tuo metu zodzius skaiciavau,tai teko gal 5 kartus perskaiciuot |
Žinutė parašyta:
2009-05-22
18:51:12
| Nuoroda
PKfyz rašė:
tenisasmums rašė:
PKfyz rašė:
O ten nebuvo personifikacijos, kartais? aš personifikaciją rašiau, kad atseit reklama kažkaip brukte bruka į mūsų akis... o aiškinau taip, jog šiandien komercija įgyja vis didesnį pagreitį Na bent jau ne as vienas toks ... Ne vienas , as irgi personifikacija rasiau pateikdama ta pati pavyzdi... tikaiskinau kazkaip kitaip |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
20:55:12
| Nuoroda
omgash. kas man bus jei pakeitus rasikli nepasakiau vykdytojai? :/// neislaikysiu? |
Žinutė parašyta:
2009-05-24
21:16:00
| Nuoroda
Symakatumi1991 rašė:
omgash. kas man bus jei pakeitus rasikli nepasakiau vykdytojai? :/// neislaikysiu? na jei su tokiu pat tusinuku rasiai ta prasme spalva niekuo nesiskiria tai viskas tada gerai bet jei skirias taitikrintojei gali pagalvot kad tavo darba kas nors kitas parase nu bet cia labai maza tikimybe,uzskaitys ta darba juk rasysena tai nesiskiria tai nesiparink cia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
21:50:16
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
Symakatumi1991 rašė:
omgash. kas man bus jei pakeitus rasikli nepasakiau vykdytojai? :/// neislaikysiu? na jei su tokiu pat tusinuku rasiai ta prasme spalva niekuo nesiskiria tai viskas tada gerai bet jei skirias taitikrintojei gali pagalvot kad tavo darba kas nors kitas parase nu bet cia labai maza tikimybe,uzskaitys ta darba juk rasysena tai nesiskiria tai nesiparink cia : > na siaip tas daug ryskesnis rasiklis tikrai matysis kad keistas. Bet rasysena tikrai tokia pati. Ai nu gal neprisiknis prie manes nes kitaip man kapas :X taip skubejau kad net pamirsau pasakyt!:// jo blemba atejo kazkas ir parase man puse darbo...gerai butu:D cia tokia nsmn su tais rasikliais kad patyliu:X |
Žinutė parašyta:
2009-05-24
23:29:04
| Nuoroda
Mūsų mokykloje kažkada buvo atvejis dėl to pakeisto rašiklio. Skyrėsi ne tik spalva, bet ir raštas. Tai, žinoma, tuo darbu buvo suabejota. Tik nežinau kaip ten baigės viskas. |