Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:27:02
| Nuoroda
torquoise rašė:
beje tuomet skaiciavau kaip 20.4, o is tiesu reikejo 20.6 paimt, taigi gali galutinis rezultatas skirtis. atrodyt turetu taip: nemoka su apie 19.9 (priima daugiau, tai gali biskuti nukrist balas), moka su 19. ir daugiau balu... na parasykit rytoj su kokiais istojot, kad suzinociau ar as prognoziu genijus;DD Paprognozuok VU Teisę |
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:38:20
| Nuoroda
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
beje tuomet skaiciavau kaip 20.4, o is tiesu reikejo 20.6 paimt, taigi gali galutinis rezultatas skirtis. atrodyt turetu taip: nemoka su apie 19.9 (priima daugiau, tai gali biskuti nukrist balas), moka su 19. ir daugiau balu... na parasykit rytoj su kokiais istojot, kad suzinociau ar as prognoziu genijus;DD Paprognozuok VU Teisę ;D ai greit galiu primest, kad pagal buvusius rezus, tikrai nemokes manau nuo 19.5 ir daugiau.:) kadangi daugiau priima, tai gali krist dar. tarkim nemokes su 19.3. nes teise atsirado ir vdu... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:43:02
| Nuoroda
Torquoise, man regis, tu nesupranti krepšelių dalybų principo. Nerealu, kad žmonės gautų finansavimą, kurių KB prasideda tik nuo 19.5. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:45:19
| Nuoroda
zinoma, krepselius gaus ir su mazesniais balais. tiesiog ziuriu i specialybiu populiaruma ir vietu skaiciu univere. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:47:06
| Nuoroda
torquoise rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
beje tuomet skaiciavau kaip 20.4, o is tiesu reikejo 20.6 paimt, taigi gali galutinis rezultatas skirtis. atrodyt turetu taip: nemoka su apie 19.9 (priima daugiau, tai gali biskuti nukrist balas), moka su 19. ir daugiau balu... na parasykit rytoj su kokiais istojot, kad suzinociau ar as prognoziu genijus;DD Paprognozuok VU Teisę ;D ai greit galiu primest, kad pagal buvusius rezus, tikrai nemokes manau nuo 19.5 ir daugiau.:) kadangi daugiau priima, tai gali krist dar. tarkim nemokes su 19.3. nes teise atsirado ir vdu... Pirmiausia reikia gauti krepšelį socialiniuose moksluose. Juose, tarkim, gauna visi nuo 18, 7. Su krepšeliu eini į VU, jeigu VU 150 studentų nesurenka su 19, 42<, tada man gerai - įeinu ir aš. O jei bus daug su aukštais balais, aš su savo krepšeliu sliūkinsiu į MRU. |
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:49:02
| Nuoroda
Jei ryt pamatau, kad gavau kašiką ir patekau į MRU teisę, eisiu prisigert |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:53:25
| Nuoroda
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
beje tuomet skaiciavau kaip 20.4, o is tiesu reikejo 20.6 paimt, taigi gali galutinis rezultatas skirtis. atrodyt turetu taip: nemoka su apie 19.9 (priima daugiau, tai gali biskuti nukrist balas), moka su 19. ir daugiau balu... na parasykit rytoj su kokiais istojot, kad suzinociau ar as prognoziu genijus;DD Paprognozuok VU Teisę ;D ai greit galiu primest, kad pagal buvusius rezus, tikrai nemokes manau nuo 19.5 ir daugiau.:) kadangi daugiau priima, tai gali krist dar. tarkim nemokes su 19.3. nes teise atsirado ir vdu... Pirmiausia reikia gauti krepšelį socialiniuose moksluose. Juose, tarkim, gauna visi nuo 18, 7. Su krepšeliu eini į VU, jeigu VU 150 studentų nesurenka su 19, 42<, tada man gerai - įeinu ir aš. O jei bus daug su aukštais balais, aš su savo krepšeliu sliūkinsiu į MRU. jap. arba jei esi parases mokamai teise vu ir savo krepselio ten nerealizuoji del didelio skaiciaus abiturientu su aukstais balais, toliau tesi konkurencija del mokamos vietos... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:05:29
| Nuoroda
saras* rašė:
Jei ryt pamatau, kad gavau kašiką ir patekau į MRU teisę, eisiu prisigert Jetau, dabar prisigavau save, kad man reikia bijot iš tikrųjų ir to, kad galiu ir į MRU neįstot, nes mūsų, šarai, balai beveik vienodi O aš tik dėl VU pergyvenu kažkodėl |
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:12:24
| Nuoroda
įkišu nosį į vu teisės temą - visuotinis nervinimasis. įkišu nosį į čia, į vu tspmi temą - čia irgi nervinimasis. irgi dėl teisės.:D tai kaip čia suprast? jums teisei jau vienos temos neužtenka?:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:16:22
| Nuoroda
Optimistiška asmenybė rašė:
TSPMI puslapyje jau yra pasklebti 2009\10 m.m. rudens semestro tvarkaraščiai. Skaičiau ir tuo pat metu toks jauduliukas ir šiurpuliukai per kūną perėjo. D O gal kas gali apšviest, pagal ką suskirstoma į grupes? Pagal įstojimo numerį, pamaišoma ar dar kaip nors..? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:29:32
| Nuoroda
Only_Happy rašė:
TSPMI puslapyje jau yra pasklebti 2009\10 m.m. rudens semestro tvarkaraščiai. Skaičiau ir tuo pat metu toks jauduliukas ir šiurpuliukai per kūną perėjo. D O gal kas gali apšviest, pagal ką suskirstoma į grupes? Pagal įstojimo numerį, pamaišoma ar dar kaip nors..? Net neįsivaizduoju, bet mėginu spėt, kad pagal įstojimo numerį (kaip , kad tu, Only_Happy ir rašei arba abėceline tvarka. Aišku, tokiam dalykui kaip anglų kalba, manau, bus panašus skirtsymas kaip ir žurnalistikoj (bent pernai) pagal egzamino rezultatą. Kas iš dalies ir gerai - labiau stengsiesi, ir kartu blogai - sunku kartais su visais suspėt, jei esi lėtesnio tempo, bet moki. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:32:02
| Nuoroda
edita.va rašė:
įkišu nosį į vu teisės temą - visuotinis nervinimasis. įkišu nosį į čia, į vu tspmi temą - čia irgi nervinimasis. irgi dėl teisės.:D tai kaip čia suprast? jums teisei jau vienos temos neužtenka?:D Teisė viso ko pagrindas abiejose specialybėse, tad jai vietos negana. Be to, turim čia tokių būsimų teisininkų, kurie prijaučia politikos mokslam TSPMI ir mėgsta šitam forumėly pasėdėt. Ane EzoTao? (chuckle) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
23:29:37
| Nuoroda
edita.va rašė:
įkišu nosį į vu teisės temą - visuotinis nervinimasis. įkišu nosį į čia, į vu tspmi temą - čia irgi nervinimasis. irgi dėl teisės.:D tai kaip čia suprast? jums teisei jau vienos temos neužtenka?:D Teisė viso ko pagrindas abiejose specialybėse, tad jai vietos negana. Be to, turim čia tokių būsimų teisininkų, kurie prijaučia politikos mokslam TSPMI ir mėgsta šitam forumėly pasėdėt. Ane EzoTao? (chuckle) Ane, Optimistiška asmenybe :D |
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:55:29
| Nuoroda
Su 19.72 neistojau i VF... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:58:36
| Nuoroda
Įstojau į ištęstines M. Jėjėjė. Labai džiaugiuosi. :}}}}}}}}} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:02:09
| Nuoroda
19,16 mokamai istojau ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:02:57
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Su 19.72 neistojau i VF... kur tu istojai? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:05:53
| Nuoroda
O visi turbūt į nuolatines? Ai, vistiek siūlau kontaktintis. :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:07:51
| Nuoroda
nu tai kas istojot ? o tiesa jei rasiau VU politika vf tai i tspmi istojau ? :D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:08:08
| Nuoroda
nu tai kas istojot ? o tiesa jei rasiau VU politika vf tai i tspmi istojau ? :D |