Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
19:02:00
| Nuoroda
:DD o tai kur man praslyst i ekonomika su 57%? tu tai belenkur jei kiti geri egzai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
19:02:01
| Nuoroda
:DD o tai kur man praslyst i ekonomika su 57%? tu tai belenkur jei kiti geri egzai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
19:05:11
| Nuoroda
Braškė rašė:
:DD o tai kur man praslyst i ekonomika su 57%? tu tai belenkur jei kiti geri egzai Kai kiti bus geri, tada ir ziuresi kur praslysi =DD Nes gali ir nepraslyst.. uzstrigt.. =DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
19:09:57
| Nuoroda
tai jau ir nesitikiu praslyt D sudas krc.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
19:43:31
| Nuoroda
O ar aš į mokamą ekonomiką su 88 matkės praslysčiau? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
20:04:18
| Nuoroda
Ar galit kas nors pasakyt, jeigu tarkim as pirmu numeriu rasau ekonomika(VF), antru teise(VF), treciu ekonomika(M)ir istoju i teise(VF), ar galiu is karto pereit i ekonomika (M)? Nezinojau i kuria tema rasyt, bet sita man pasirode artimiausia. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
20:09:08
| Nuoroda
negali, nes istojai i teise vf, o ne ekonomika. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
20:11:47
| Nuoroda
O ar tikrai bus sunku įstoti į VU Ekonomiką mokamą? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
20:24:15
| Nuoroda
o jeigu as pirmu numeriu rasau ekonomika(VF), antru ekonomika(M), gali taip buti kad mane priima i ekonomika(M), nors su savo balu galejau istoti i ekonomika(VF)? as kazka girdejau kad jie taip daro |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
22:38:57
| Nuoroda
abiiturriente rašė:
o jeigu as pirmu numeriu rasau ekonomika(VF), antru ekonomika(M), gali taip buti kad mane priima i ekonomika(M), nors su savo balu galejau istoti i ekonomika(VF)? as kazka girdejau kad jie taip daro :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
23:09:39
| Nuoroda
ciaesuas rašė:
abiiturriente rašė:
o jeigu as pirmu numeriu rasau ekonomika(VF), antru ekonomika(M), gali taip buti kad mane priima i ekonomika(M), nors su savo balu galejau istoti i ekonomika(VF)? as kazka girdejau kad jie taip daro :D cia reiskia taip ar cia reiskia ne? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
00:34:58
| Nuoroda
manau nesamone D aisku jei turi galvoje ta pati univera, tarkim abu VU arba abu MRU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
00:46:13
| Nuoroda
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
14:54:16
| Nuoroda
kiek maziausiai reikia surinkt % is istorijos , matematikos, lietuviu norint istoti i ekonomika, vdu, dienines studijas, i vf ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
16:54:48
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
kiek maziausiai reikia surinkt % is istorijos , matematikos, lietuviu norint istoti i ekonomika, vdu, dienines studijas, i vf ? Siame klausime reiktu rasyt kiek reikia surinkt i ekonomika vf. Nes po reformos nera skirtumo ar vdu ar vu valstybes finansuojamu vietu skaicius bus toks pat ir jas gaus geriausi, nesvarbu i koki univera stos. Jokiam univerui nera nustatyta vf vietu skaiciu. Jei pavyzdziu i vu ekonomika arba mru ar dar kur nors ateis visi su auksciausiais balais tai tik tam univere mokysis visi vf o kitose reikes moketi... O kiek reikia surinkt balu tai sunkus klausimas, su tokia sistema manau virs 90 ir kad matke butu 95+.. Na del to kiek reik balu cia mano pamastymai.. gali but ivairiai. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:03:26
| Nuoroda
raivis rašė:
k@r@mele rašė:
kiek maziausiai reikia surinkt % is istorijos , matematikos, lietuviu norint istoti i ekonomika, vdu, dienines studijas, i vf ? Siame klausime reiktu rasyt kiek reikia surinkt i ekonomika vf. Nes po reformos nera skirtumo ar vdu ar vu valstybes finansuojamu vietu skaicius bus toks pat ir jas gaus geriausi, nesvarbu i koki univera stos. Jokiam univerui nera nustatyta vf vietu skaiciu. Jei pavyzdziu i vu ekonomika arba mru ar dar kur nors ateis visi su auksciausiais balais tai tik tam univere mokysis visi vf o kitose reikes moketi... O kiek reikia surinkt balu tai sunkus klausimas, su tokia sistema manau virs 90 ir kad matke butu 95+.. Na del to kiek reik balu cia mano pamastymai.. gali but ivairiai. Cia tai nusikalbejai, kad nera nustatytu vietu vf. Jei visi eitu, sakykim, i vu, tai universitetas fiziskai negaletu priimti tiek studentu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:13:27
| Nuoroda
Juk vf kiekvienoje universiteto specialybėje negali būti daugiau nei 110% pernai metų finansųjamųjų vietų skaičiaus..tad tikrai taip nebus kad visi su krepšeliais su eis tik į šitus universitetus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:49:53
| Nuoroda
norejau paklausti ar yra skirtumas stojant y ekonomika su vokieciu kalbos laikytu egzaminu, o ne anglu,? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:49:57
| Nuoroda
Ech... dabar paskaičius jūsų komentarus net išsigandau... noriu rinktis tiktai ekonomiką Vilniaus Universitete ir man tinka tiktai valstybės finansuojama vieta. Matematiką išlaikiau 90%, lietuvių 88%, istorija bei anglų bus maždaug 80, o gal ir daugiau... kaip manot - neturiu jokių šansų į nemokamą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:54:52
| Nuoroda
adirgnI rašė:
norejau paklausti ar yra skirtumas stojant y ekonomika su vokieciu kalbos laikytu egzaminu, o ne anglu,? nėra žinoma |
|
|