Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
23:50:10
| Nuoroda
Nuo šiol visi abiturientai gali susivesti visus egzaminus, kuriuos laikė ar laikys bei jų pažymius. Pažymiai bus rodomi profilyje bei kaip parašas po kieviena forumo žinute |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
00:46:24
| Nuoroda
įdomiai įdomiai :] |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
22:17:28
| Nuoroda
man nesusiveda, neismeta to kur pasirinkt balus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
10:29:00
| Nuoroda
Dandy rašė:
man nesusiveda, neismeta to kur pasirinkt balus Kaip matau, jau susiveda pažymiai |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
14:19:00
| Nuoroda
Man nesigauna ivest istorijos rezultato. Darau kaip ir su kitais, bet paspaudus ta varnele nieko neivyksta, uzsikrauna is naujo profilio puslapis ir vel nieko nera, reikia is naujo pasirinkt istorija, vbe, ir t.t. Bandziau su skirtingais kompiuteriais, su visokiom narsyklem, nieko. Kame cia problema? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
09:57:57
| Nuoroda
Genius rašė:
Man nesigauna ivest istorijos rezultato. Darau kaip ir su kitais, bet paspaudus ta varnele nieko neivyksta, uzsikrauna is naujo profilio puslapis ir vel nieko nera, reikia is naujo pasirinkt istorija, vbe, ir t.t. Bandziau su skirtingais kompiuteriais, su visokiom narsyklem, nieko. Kame cia problema? Geniau, bet gi prie tavo profilio jau rodo pažymius. Gal galėtum pasakyt, kaip išsprendei problemą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:22:17
| Nuoroda
Tai tame ir esme, kad su kitu dalyku tais pazymiais viskas gerai, normaliai isivede, o istorijos - niekaip. Del to ir nesuprantu. Bandziau ir keist vietom, ir istrynes viska is naujo rasyt, vis tiek nieko. Del ko taip gali but? Ir kaip tai issprest? |
|
|