Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-14
21:39:12
| Nuoroda
Aš irgi stengiuosi negalvot apie visą tai, bet nesigauna niekaip... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
11:12:10
| Nuoroda
As nuobodziauju,oras isties nevasariskas...Na,islendu pabut su draugais,bet kai toks oras,tai gruzas...Bet va,kai saulyte islenda,sumastom ka idomiau.Buvom su drauge prie ezero nusitranzavusios pasimaudyt O apie rezultatus,tai jau buvau ir nustojus galvoti,bet dabar,kai zinau,kad kita penktadieni jau bio paaiskes,tai kirba negeras jausmas...Na,bet bandau atsipalaiduot,taip pat su cigarete rankoj kaip kad kazkas jau irg minejo... |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
14:34:27
| Nuoroda
na as tai bandysiu kur padirbeti,va jau vienoj vietoj visus prasymus sutartis baiginejau pildyt tai ant galo paskelbe kad nepriims nes pasakiau kad tik vasarai noriu darbo :D bet nieko ieskosiu toliau vistiek tureciau kur koki darbeli gaut o siaip tai ziauru sitos dienos,net neskiriu jau kada savaitgaliai buna, daznai tenka i kalendoriu zvilgtelti kokia diena siandien bent oras galetu but grazesnis tai vistiek i gamta dazniau isvykti butu galima pamirst visus siuos stresus ir pan. vis smagiau negu trintis mieste pirmyn atgal tom paciom gatvem... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
14:38:37
| Nuoroda
Kaip gerai tiem, kas darbą tokiais laikais gauna... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
14:43:01
| Nuoroda
Jo, darbas bent padeda uzsimirst.. Man tai ziauru, kai lieka iki rezultatu paskelbimo keleta dienu, tai vietos nerandu sau =) kazka veikt bandau, bet mintys tik apie rezultata. Per egzamina taip nesinervinau =DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:03:48
| Nuoroda
o aš išvažiuoju į užsienį padirbėt palikau mamą kaip įgaliotą asmenį , kad galėtų mano dokus tvarkyt. Kaip manot jei čia užsisakysiu tą rezultatų sms, tai kai ten būsiu man ateis vistiek ats? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:11:22
| Nuoroda
Velnias zino.. Gal geriau apsidraust ir kazkaip padaryt, kad mama suzinotu.. Vienam saite, nepamenu kuriam, mokejimai.lt ar 118/egzaminai.lt, tai dar atsakymas kainuoja, tai is to saito jei uzsakai gal ir ateitu i uzsieni.. =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:30:52
| Nuoroda
hmmm na dėl viso ko reiks palikt mamai kodą ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:46:34
| Nuoroda
sweetulka rašė:
hmmm na dėl viso ko reiks palikt mamai kodą ;D tikrai geriau palik, o tai isvaziuosi ir kankins nerimas ir nezinia =D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
16:32:14
| Nuoroda
O as varysiu pastoviklaut |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
17:01:26
| Nuoroda
va cia tai labai gera ideja pati buvau visam savaitgaliui isvaziavus i gamtuke tai ne minteles apie egzaminus nebuvo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
17:07:42
| Nuoroda
as irgi neatsisakyciau i gamta islekt.. betkad oras nekoks =( Stengiuos bent kiek pailset kas savaitgali sode =)) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
18:26:03
| Nuoroda
Man tai ir galva sunkiai beveikia, laukiu egzu rezultatų bet reik duot ir prašymus, ir nelabai lengva duot kai rezultatų nežinai.. o dar ir stojamieji čia pat... uffff.... kad tik viskas greičiau pasibaigtų... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
18:32:37
| Nuoroda
Shokoladash, į menus kur nors stosi ar kur? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
18:40:35
| Nuoroda
Joa, į interjerą.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
18:44:46
| Nuoroda
Shokoladash rašė:
Man tai ir galva sunkiai beveikia, laukiu egzu rezultatų bet reik duot ir prašymus, ir nelabai lengva duot kai rezultatų nežinai.. o dar ir stojamieji čia pat... uffff.... kad tik viskas greičiau pasibaigtų... bet juk galima duot prašymą ir tada kai jau žinai rezultatus juk iki liepos 18 galima ar as klystu>? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
18:47:08
| Nuoroda
sweetulka rašė:
Shokoladash rašė:
Man tai ir galva sunkiai beveikia, laukiu egzu rezultatų bet reik duot ir prašymus, ir nelabai lengva duot kai rezultatų nežinai.. o dar ir stojamieji čia pat... uffff.... kad tik viskas greičiau pasibaigtų... bet juk galima duot prašymą ir tada kai jau žinai rezultatus juk iki liepos 18 galima ar as klystu>? Ne ne, tu teisi Aš taip ir darysiu.. |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
19:23:47
| Nuoroda
sweetulka rašė:
Shokoladash rašė:
Man tai ir galva sunkiai beveikia, laukiu egzu rezultatų bet reik duot ir prašymus, ir nelabai lengva duot kai rezultatų nežinai.. o dar ir stojamieji čia pat... uffff.... kad tik viskas greičiau pasibaigtų... bet juk galima duot prašymą ir tada kai jau žinai rezultatus juk iki liepos 18 galima ar as klystu>? Jei neklystu, tai ten, kur yra stojamieji egzaminai, iki liepos 8 d. prašymus reikia pateikti. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:20:24
| Nuoroda
nu man stojamųjų savaitė prasideda nuo birželio 22 d., tai iki jos jau reik būt padavus prašymus. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
09:36:33
| Nuoroda
uzsisakiau tuos rezultatus ir tik tada pagalvojau..... blem, kaip baisu kai bet kada sms gali ateiti, o ten atsakymas... DD bijau savo telefono dabar o siaip pritariu del aktyvios veiklos...krepsinis, begiojimas, sporto klubas... daugiau nieko ir nedarau siom dienom xex vos pasilieku vienas arba neturiu ka veikti, iskart tos mintys lenda..:) kazkoks pragaras |
|
|