Rezultatu laukimas...
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-23 00:16:11 | Nuoroda

Laukiau ir laukiau tų rezultatų. Galiausiai suvokiau, kad visiškai nenoriu sulaukti. Perkaitau nuo to laukimo

Žinutė parašyta: 2009-06-23 00:20:31 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

Laukiau ir laukiau tų rezultatų. Galiausiai suvokiau, kad visiškai nenoriu sulaukti. Perkaitau nuo to laukimo

Mažai jau tau liko :]

Žinutė parašyta: 2009-06-23 00:22:48 | Nuoroda

Na taip, penktadienis jau ranka pasiekiamas. Bet tu žinai bent dalį rezultatų, o aš nič nieko.

Žinutė parašyta: 2009-06-23 00:30:35 | Nuoroda

Puse jau žinau :]

Bet jau koks bumas bus penktadieni.. ojei ojei ;D matematika, biologija, chemija.. tik spek viska skaityt ;DD

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-23 01:55:25 | Nuoroda

aš tai nieko prieš būčiau ir vėliau sužinot rezultatus :-D

labai bijau tų skaičiukų

Žinutė parašyta: 2009-06-23 01:57:29 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

aš tai nieko prieš būčiau ir vėliau sužinot rezultatus :-D

labai bijau tų skaičiukų

Sorry bet nesuprantu aš tokiu kaip tu :]

Laukimas nieko nepakeis, kuo greičiau sužinosi, tuo greičiau žinosi kaip elgtis toliau :]

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-23 02:14:37 | Nuoroda

sakai pasikeis kas nors kai sužinosi rezultatus? nemanau, kad pradėsi visas pasirinktas specialybes keist :) nu nors visko gali būti. aš sužinoti rezultatus noriu, tiesiog be galo bijau.... Ir ta baimė žudo :D

Žinutė parašyta: 2009-06-23 02:40:38 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

sakai pasikeis kas nors kai sužinosi rezultatus? nemanau, kad pradėsi visas pasirinktas specialybes keist :) nu nors visko gali būti. aš sužinoti rezultatus noriu, tiesiog be galo bijau.... Ir ta baimė žudo :D

na gal ir nepradesiu keist, bet kad lengviau bus pačiam tai tikrai ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-23 07:47:49 | Nuoroda

Ka tik ziurejau "Labas rytas", tai ten kalbejo asmuo is svietimo. Sake lituviu anglu bei istorija bus skelbiama 29 d. Nereikes laukt istorijos rezultatu iki liepos 1 :) 

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 43
  • Matematika / MBE 8
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-23 08:42:52 | Nuoroda
Justazzz1941 rašė:

Ka tik ziurejau "Labas rytas", tai ten kalbejo asmuo is svietimo. Sake lituviu anglu bei istorija bus skelbiama 29 d. Nereikes laukt istorijos rezultatu iki liepos 1 :) 

Na va, tai pirmadieni bus Lt ir istorijos bumas =D

Žinutė parašyta: 2009-06-23 09:31:41 | Nuoroda

As tai surpatau, kad jau si penktdieni bus visu egzaminu rezultatai, ty 26d. 

• Informacinės technologijos / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-06-23 10:04:02 | Nuoroda
SuperHP rašė:

taigi aiskiai pasakyta,kad  29d. bus paskutiniai egzu rezultatai paskelbti

Žinutė parašyta: 2009-06-23 10:15:49 | Nuoroda
SuperHP rašė:

26 d bus tik matiekos, biologijos bei chemijos rezultatai..

Žinutė parašyta: 2009-06-23 10:16:24 | Nuoroda
Lenocka rašė:
Justazzz1941 rašė:

Na va, tai pirmadieni bus Lt ir istorijos bumas =D

Pamirsau pamineti, kad dar ir anglu bumas =D

Žinutė parašyta: 2009-06-23 10:22:02 | Nuoroda

O jus ziurejot "Lietuvos ryta"? Gi tas seimunas sake si penktadieni bus visi rezultatai jau, bet gal tik mokyklose (ne problema). Na nebent per neatidu klausymasi isgirdau penktadieni, o ne koki pirmadieni... O siaip NEC skelbia, kad pask egzaminas (istorijos) bus tik liepos pirma. 

• Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-06-23 10:26:32 | Nuoroda

Oj t.y. "Laba ryta" 

• Matematika / VBE 92
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-23 10:49:13 | Nuoroda
SuperHP rašė:

O jus ziurejot "Lietuvos ryta"? Gi tas seimunas sake si penktadieni bus visi rezultatai jau, bet gal tik mokyklose (ne problema). Na nebent per neatidu klausymasi isgirdau penktadieni, o ne koki pirmadieni... O siaip NEC skelbia, kad pask egzaminas (istorijos) bus tik liepos pirma. 

Tai vienas sako, kad pirmadienį, kitas - kad penktadienį. Šiaip būtų pakankamai logiška, jei visi tada būtų paskelbti penktadienį - per savaitgalį NEC' as nedirba bet kokiu atveju.

Na, jei būtų penktadienį, tai drioksteltų man kaip reikiant - sužinočiau visų keturių rezultatus :D

Žinutė parašyta: 2009-06-23 12:54:18 | Nuoroda

Kokio velnio tada NACIONALINIS EGZAMINU CENTRAS tvirtino per antra karta, kad paskutinis (istorijos) rezultatu skelbimas bus liepos 1d. ? Juk jie, o ne kazkoks seimunas ar dar kas, paviesina rezultatus :) Grafikas yra grafikas, popierizmas yra popierizmas ir, kad ir kaip mums noretus, viskas ateina savo laiku . 

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-06-23 13:06:55 | Nuoroda

"Kiti Valstybinių brandos egzaminų (VBE) vertinimo komiteto posėdžiai vyks birželio 25 D. 10 val. ir 26 d. 15 val."

Kiek as suprantu po posedziu aiskeja ir rezultatai, tai pagal sy sakini kuri paimiau is nec.lt naujienu, tai rezultatai turetu paaisket per ketvirtadieni ir penktadieni... kaip galvojat? ........

• Biologija / VBE 18
  • Istorija / VBE 56
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 38
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 49
Žinutė parašyta: 2009-06-23 13:08:14 | Nuoroda

Nu, jus duodat... www.nec.lt/naujienos/126/ - AISKIAI parasyta. Pajuodinti sakiniai ir prie ju skaiciukai. Iki siol viskas pagal grafika ejo, kodel dabar kitaip turetu but ? 

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą