Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:40:53
| Nuoroda
miela rašė:
siestaa rašė:
ogi ir mes susipazinsim;)
Tai žinoma;> Jau dabar prasideda pažintys;D kaip smagu dar labiau ten nooooriu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
11:26:30
| Nuoroda
miela rašė:
gabike rašė:
pas mane tj tikrai labai gerai islaike busimos farmacininkes virs 90 tj zesim kajp ce bus
Tau gerai. Smagu, kad pažįstamų iš kart turėsi;)) jejgu pati istosiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
11:20:30
| Nuoroda
Rasiau farmacija Nr.1 ir tikiuosi, kad pasiseks. KMU belaukiant eileje maciau nemazai ispudingu atestatu. siek tiek jaudintis teks iki Liepos 22. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
11:45:23
| Nuoroda
vichas rašė:
Rasiau farmacija Nr.1 ir tikiuosi, kad pasiseks. KMU belaukiant eileje maciau nemazai ispudingu atestatu. siek tiek jaudintis teks iki Liepos 22. nesuprantu, as irgi stovedama VDU maciau maziausiai 7 raudonus koks tavo KB, jei ne paslaptis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:10:15
| Nuoroda
Na manasis 19,86, o tavo? tik tiek buvo linksmiau, kad kiek maciau niekas KMU FF nr.1 nerase, odontologija/medicina/kineziterapija buvo "paklausesne" |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:19:37
| Nuoroda
vichas rašė:
Na manasis 19,86, o tavo? tik tiek buvo linksmiau, kad kiek maciau niekas KMU FF nr.1 nerase, odontologija/medicina/kineziterapija buvo "paklausesne" o, gal net ir grupiokai busim mano 20.26 . farmacija rasiau 1 nr. ir vienintele. o Tu taip pat tik viena pasirinkima pateikei? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:23:38
| Nuoroda
WOW. Net pavydas ima toki bala pamacius:D na, manau, kad didele tikimybe, kad galim but net grupiokai:) kazkaip norejau tiesiog, kad atsarga butu ir emiau nuo 2-16 vietu, tai prirasiau 13 vietu, taciau dabar galvoju, kad tik pirmoje noreciau is tiesu mokytis:D Manau, tau tai nera aktualu rasyti daugiau vietu, nes garantuotai istosi su tokiu aukstu balu.:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:29:07
| Nuoroda
vichas rašė:
WOW. Net pavydas ima toki bala pamacius:D na, manau, kad didele tikimybe, kad galim but net grupiokai:) kazkaip norejau tiesiog, kad atsarga butu ir emiau nuo 2-16 vietu, tai prirasiau 13 vietu, taciau dabar galvoju, kad tik pirmoje noreciau is tiesu mokytis:D Manau, tau tai nera aktualu rasyti daugiau vietu, nes garantuotai istosi su tokiu aukstu balu.:) pavydek tik baltu pavydu. kitaip pavydeti net neverta, nes nuo rugsejo pradesi studijuoti farmacija uuu, tikras malonumas sutikti bendraminti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:38:56
| Nuoroda
Zaliu pavydu:D juokauju aisku. Beje, daug tavo aplinkos zmoniu stoja i sia specialybe? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:43:26
| Nuoroda
vichas rašė:
Zaliu pavydu:D juokauju aisku. Beje, daug tavo aplinkos zmoniu stoja i sia specialybe? nezaliuok galesim farmacinem knygom dalintis ir taip aisku, kad viename fakultete studijuosim oj ne, visi kaip pasiute kartoja "i medicina, i medicina" tiksliau....kartojo o kokia situacija Tavo fronte? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:49:16
| Nuoroda
Labai malonu tada:) Na šiaip tai didžioji dalis "užsikepę" stoti i odontologiją, tai tampa kažkokia mada. O farmacija dažnas rašo kaip atsarginį variantą nuo 3 iki 9 pozicijos. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:52:17
| Nuoroda
vichas rašė:
Labai malonu tada:) Na šiaip tai didžioji dalis "užsikepę" stoti i odontologiją, tai tampa kažkokia mada. O farmacija dažnas rašo kaip atsarginį variantą nuo 3 iki 9 pozicijos. mums nuo to tik geriau man atrodo taip: i medcina - labiau del pasaukimo, i odontolgija - labiau del pinigu, i farmacija - aukso viduriukas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:10:39
| Nuoroda
va šitam teiginiui visiškai pritariu, odontologija labai specifinė specialybė, be to rinka jau baigia prisipildyti. medicinai reikia turėti būtent tokį siekį, nes kitaip 10-12metų sunkiai mokytis nepavyks. O farmacija yra būtent tas viduriukas, kaip sakai. Ups, bet gal nereklamuosiu (VAIKAI, NESTOKIT Į FARMACIJĄ) DDDD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:13:50
| Nuoroda
Tokios kalbos man primena zodzius: "Visi durni, tik as vienas protingas"... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:16:11
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Tokios kalbos man primena zodzius: "Visi durni, tik as vienas protingas"... pffff. nera tokios minties net tarp eiluciu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:17:52
| Nuoroda
vichas rašė:
va šitam teiginiui visiškai pritariu, odontologija labai specifinė specialybė, be to rinka jau baigia prisipildyti. medicinai reikia turėti būtent tokį siekį, nes kitaip 10-12metų sunkiai mokytis nepavyks. O farmacija yra būtent tas viduriukas, kaip sakai. Ups, bet gal nereklamuosiu (VAIKAI, NESTOKIT Į FARMACIJĄ) DDDD mane labiausiai skaudina poziuris, kad farmacininkas - tai kasininkas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:18:17
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Tokios kalbos man primena zodzius: "Visi durni, tik as vienas protingas"... Kiekvienas mato tai, ka nori matyti. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:22:46
| Nuoroda
vichas rašė:
sokoladinis rašė:
Tokios kalbos man primena zodzius: "Visi durni, tik as vienas protingas"... Kiekvienas mato tai, ka nori matyti. Jeigu ka, tai as butent tai ir pasakiau... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:23:48
| Nuoroda
siestaa rašė:
vichas rašė:
va šitam teiginiui visiškai pritariu, odontologija labai specifinė specialybė, be to rinka jau baigia prisipildyti. medicinai reikia turėti būtent tokį siekį, nes kitaip 10-12metų sunkiai mokytis nepavyks. O farmacija yra būtent tas viduriukas, kaip sakai. Ups, bet gal nereklamuosiu (VAIKAI, NESTOKIT Į FARMACIJĄ) DDDD mane labiausiai skaudina poziuris, kad farmacininkas - tai kasininkas. Nieko nepadarysi, mūsų visuomenėje daug stereotipų, pvz: čigonai - vagys. Bet su laiku viskas keičiasi.:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:25:50
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
vichas rašė:
sokoladinis rašė:
Tokios kalbos man primena zodzius: "Visi durni, tik as vienas protingas"... Kiekvienas mato tai, ka nori matyti. Jeigu ka, tai as butent tai ir pasakiau... Sakykim. |