Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
14:44:56
| Nuoroda
Ruta, 40 is viso stosi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
15:20:54
| Nuoroda
šypt rašė:
na kaip sakai ši mergina metiniam turi devynetą ) beje, visko gali būt jei netyčia pakliūsim kartu mokytis as metiniam desimt turiu, bet kas man ish to, per mazhai vistiek |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
15:51:06
| Nuoroda
o kad man į infomologiją pralindus... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:48:28
| Nuoroda
Siais laikais nieko negali zinoti... gal ir pralysi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
22:26:35
| Nuoroda
labas ir aš labai noriu į leidybą, bet bijau, kad istorija viską sugadins, juk ji ten stojant svarbiausia. o šiaip, matau daug kas po leidybos belekelintu nr žada rašyt verslo informacijos vadybą ir informologiją(tarp jų ir aš:D), todėl klausiu - ar nebijot pirmajame šių dviejų specialybių kurse AUKŠTOSIOS MATEMATIKOS? nes man vos išgirdus šiuos du žodžius sugenda nuotaika |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
22:37:31
| Nuoroda
labas tokia gan pasimetus dar esu.. tai pagalbos prasysiu. ar eis i ta leidyba istot su mano balais? ir ar galiu tiketis vf? ist V -92 lt V -77 anglu V -94 matke V - 64 aciu |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:48:31
| Nuoroda
Idzieli rašė:
labas tokia gan pasimetus dar esu.. tai pagalbos prasysiu. ar eis i ta leidyba istot su mano balais? ir ar galiu tiketis vf? ist V -92 lt V -77 anglu V -94 matke V - 64 aciu sansu tikrai turi o seip tai, as tik i leidyba rasiau ir jokiu informologiu ar verslo informaciju vadybu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
23:39:16
| Nuoroda
Oazee rašė:
Ruta, 40 is viso stosi? Bandysiu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:13:10
| Nuoroda
O ar kas nors iš apsisprendusiųjų stoti galėtu papasakoti, kodėl pasirinko geriau leidybą nei pvz.: verslo informacijos vadybą tame pačiame fakultete? Būčiau labai dėkinga ;/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:27:20
| Nuoroda
Ooo, kad įsipliurpėt čia ;D leidyba geriau yra dėl to, kad leidėjus visi myli, net dėstytojai ir net informologai, kurie šiaip ant visų varo |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:33:15
| Nuoroda
Houdini rašė:
labas ir aš labai noriu į leidybą, bet bijau, kad istorija viską sugadins, juk ji ten stojant svarbiausia. o šiaip, matau daug kas po leidybos belekelintu nr žada rašyt verslo informacijos vadybą ir informologiją(tarp jų ir aš:D), todėl klausiu - ar nebijot pirmajame šių dviejų specialybių kurse AUKŠTOSIOS MATEMATIKOS? nes man vos išgirdus šiuos du žodžius sugenda nuotaika nafik taw ta informologija rashyt su tokiais balais? ) nera negi kur stot daugiau? tikiuosi kad pateksi i leidyba |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:35:07
| Nuoroda
jauniklis rašė:
Houdini rašė:
labas ir aš labai noriu į leidybą, bet bijau, kad istorija viską sugadins, juk ji ten stojant svarbiausia. o šiaip, matau daug kas po leidybos belekelintu nr žada rašyt verslo informacijos vadybą ir informologiją(tarp jų ir aš:D), todėl klausiu - ar nebijot pirmajame šių dviejų specialybių kurse AUKŠTOSIOS MATEMATIKOS? nes man vos išgirdus šiuos du žodžius sugenda nuotaika nafik taw ta informologija rashyt su tokiais balais? ) nera negi kur stot daugiau? tikiuosi kad pateksi i leidyba Ziuriu dirbi issijuoses... aplodismentai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:35:18
| Nuoroda
karusele rašė:
Ooo, kad įsipliurpėt čia ;D leidyba geriau yra dėl to, kad leidėjus visi myli, net dėstytojai ir net informologai, kurie šiaip ant visų varo svajoniu specialybe D as irgi negaliu gyvent nieko neizheides |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:36:48
| Nuoroda
Oazee rašė:
jauniklis rašė:
Houdini rašė:
labas ir aš labai noriu į leidybą, bet bijau, kad istorija viską sugadins, juk ji ten stojant svarbiausia. o šiaip, matau daug kas po leidybos belekelintu nr žada rašyt verslo informacijos vadybą ir informologiją(tarp jų ir aš:D), todėl klausiu - ar nebijot pirmajame šių dviejų specialybių kurse AUKŠTOSIOS MATEMATIKOS? nes man vos išgirdus šiuos du žodžius sugenda nuotaika nafik taw ta informologija rashyt su tokiais balais? ) nera negi kur stot daugiau? tikiuosi kad pateksi i leidyba Ziuriu dirbi issijuoses... aplodismentai nu o ka daryt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:59:14
| Nuoroda
nu ką. su savo 18,5 jau galiu palaidot mintis apie leidybą ar informologiją |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
21:01:46
| Nuoroda
jauniklis rašė:
karusele rašė:
Ooo, kad įsipliurpėt čia ;D leidyba geriau yra dėl to, kad leidėjus visi myli, net dėstytojai ir net informologai, kurie šiaip ant visų varo svajoniu specialybe D as irgi negaliu gyvent nieko neizheides Tada pritapsi bet mus vis tiek turėsi mylėt, sopra? (jei ką, tai aš irgi gi iš Panevėžio) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
21:11:04
| Nuoroda
šypt rašė:
nu ką. su savo 18,5 jau galiu palaidot mintis apie leidybą ar informologiją joa, net neapsimoka rashyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
21:11:54
| Nuoroda
karusele rašė:
Tada pritapsi bet mus vis tiek turėsi mylėt, sopra? (jei ką, tai aš irgi gi iš Panevėžio)
visi cia panevezhiokai D shaunumelis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
22:20:33
| Nuoroda
Tai mes šiųmečiai vien leidyboj 5, dar informologijoj pilna |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08