Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
11:42:32
| Nuoroda
Frostpwnz rašė:
Lenocka rašė:
Frostpwnz rašė:
Burgeriu rijimo visai nebloga olimpiada turetu but Noreciau sudalyvaut , bet jauciu poto +20kg butu Fe, man tai nesveikai ziauru atrodo =D Na, as tai ateiciau tik pavalgyt Vistiek ten neimanoma laimet, kai prieina visokie Berniukai-burbuliukai... Na taip, tada kitas reikalas =D Dar keleta i kisene isimestum ir visai gerai butu =D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
11:58:03
| Nuoroda
Turiu klausimą - kodėl prie konsursinio balo yra žvaigždutė? Gal kas žinot ką tai reiškia? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:09:25
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Ausrike18 rašė:
mano tai socialianiai 28,53 Kokie pazymiai.. Ir toks KB? =D mane tai juokas ima o ne dziaugsmas vdu puslapy man taip suskaiciavo o ten kitokie skaiciai visai, nes pvz vu balas skaiciuojamas tukstanciais (bent jau buvo) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:12:52
| Nuoroda
dievazi kokie visi cia skupus, jei netycia vieno didesnis balas nei egzai tai jau baisus daiktas, ziauru... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:13:27
| Nuoroda
Ausrike18 rašė:
Lenocka rašė:
Ausrike18 rašė:
mano tai socialianiai 28,53 Kokie pazymiai.. Ir toks KB? =D mane tai juokas ima o ne dziaugsmas vdu puslapy man taip suskaiciavo o ten kitokie skaiciai visai, nes pvz vu balas skaiciuojamas tukstanciais (bent jau buvo) Siemet jau tu tukstanciu neliko =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:14:07
| Nuoroda
Sveiki, mano balai VU Politikos moksluose 20,1, Ekonomikoje 20,3 :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:17:04
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Ausrike18 rašė:
dievazi kokie visi cia skupus, jei netycia vieno didesnis balas nei egzai tai jau baisus daiktas, ziauru... Ten buvo pokštai, iki galo skaityk, o tada kritikuok kokie čia visi beširdžiai. labai jau dviprasmiski pokstai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:18:08
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Ausrike18 rašė:
dievazi kokie visi cia skupus, jei netycia vieno didesnis balas nei egzai tai jau baisus daiktas, ziauru... Ten buvo pokštai, iki galo skaityk, o tada kritikuok kokie čia visi beširdžiai. Skupus ? Mielos paneles, kai sistemos klaida gali lemti, kad tas, kuris buvo vertesnis neistos per kazka, kas istoti net neturejo - apie joki skupuma ar gerasirdiskuma nei kalba eiti negali Is mano varpines ziurint, tai man ne smagu, kad kazkam pasiseke, o gaila, kad kazkuris vertesnis zmogus liko ant ledo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:19:12
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Ausrike18 rašė:
Lenocka rašė:
Ausrike18 rašė:
mano tai socialianiai 28,53 Kokie pazymiai.. Ir toks KB? =D mane tai juokas ima o ne dziaugsmas vdu puslapy man taip suskaiciavo o ten kitokie skaiciai visai, nes pvz vu balas skaiciuojamas tukstanciais (bent jau buvo) Siemet jau tu tukstanciu neliko =) na taip, neliko, bet vdu dar siaip prideda kazkiek jei rasai i ji pirmu numeriu, o as taip ir padariau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:20:33
| Nuoroda
Ausrike18 rašė:
Lenocka rašė:
Ausrike18 rašė:
Lenocka rašė:
Ausrike18 rašė:
mano tai socialianiai 28,53 Kokie pazymiai.. Ir toks KB? =D mane tai juokas ima o ne dziaugsmas vdu puslapy man taip suskaiciavo o ten kitokie skaiciai visai, nes pvz vu balas skaiciuojamas tukstanciais (bent jau buvo) Siemet jau tu tukstanciu neliko =) na taip, neliko, bet vdu dar siaip prideda kazkiek jei rasai i ji pirmu numeriu, o as taip ir padariau Sitam etape neprideda, kai del krepselio "kovojam" :) Visiems lygios galimybes, nesvarbu kur stoji. Tau prides, jau kai istosi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:21:00
| Nuoroda
Ausrike18 rašė:
Lenocka rašė:
Ausrike18 rašė:
Lenocka rašė:
Ausrike18 rašė:
mano tai socialianiai 28,53 Kokie pazymiai.. Ir toks KB? =D mane tai juokas ima o ne dziaugsmas vdu puslapy man taip suskaiciavo o ten kitokie skaiciai visai, nes pvz vu balas skaiciuojamas tukstanciais (bent jau buvo) Siemet jau tu tukstanciu neliko =) na taip, neliko, bet vdu dar siaip prideda kazkiek jei rasai i ji pirmu numeriu, o as taip ir padariau Gal ir taip, nezinau. Taciau man neatrodo tai gerai, kad uz tai, kad parasei pirmu numeriu prideda balu =D nesamone...... reklama ir tiek =) Bando tokiu budu pritraukt studentus |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:24:01
| Nuoroda
vaje cia ka rasai tai viskas netinka balas per aukstas, su tais pridejimais ir netinka nors kaip tik siame puslapyje balu skaiciuokleje yra toks punktelis, kuriame parasyta, kad pridedama 0,2 balo uz tai kad parasai vdu pirmoje vietoje, tai reiskia ne viena balu skaiciuokle negalima pasikliaut |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:25:16
| Nuoroda
Ausrike18 rašė:
vaje cia ka rasai tai viskas netinka balas per aukstas, su tais pridejimais ir netinka nors kaip tik siame puslapyje balu skaiciuokleje yra toks punktelis, kuriame parasyta, kad pridedama 0,2 balo uz tai kad parasai vdu pirmoje vietoje, tai reiskia ne viena balu skaiciuokle negalima pasikliaut Tu prisijunk prie www.lamabpo.lt ten kur pageidavimu sarasa rodo ir ten jau yra parasytas KB tavo =) Ir nereikes speliot kiek ko prideda... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:26:22
| Nuoroda
Aisku geriau yra pasikliauti oficialiom lamabpo nuostatomis As nieko konkreciai pries tave neturiu, nesusireiksmink. Tiesiog sakau, kad siame etape, kai visi stovi eilej del krepselio, galimybes lygios - nesvarbu kur tu stoji. Pagalvok, jei kiekvienas univeras galetu pridedinet balu uz tai, kad ji parasai pirmu numeriu. Galvoji VDU vieninteliai tokie protingi butu ? ;) Tikrai taip nera. Paprasciausiai kai gausi krepseli, yra tikimybe, kad i specialybe vistiek neitilpsi, nes tau neliks vietos (yra 80 vietu krepseliams ekonomikoj *CIA TIK PAVYZDYS*, o nori 90 zmoniu su krepseliais. ), tada pridedines visiem balu ir ziures, kas telpa, kas ne. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:31:02
| Nuoroda
nu joa, reiskia, kad nesamone cia ir as nieko nesuprantu.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:43:13
| Nuoroda
O gal žinot kokiu emailu būtų galima parašyt kad patikrintų ta balą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
15:39:23
| Nuoroda
Kad jau truputi veloka, mano galva |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
16:51:01
| Nuoroda
kaip manot ar su kb 8 galima istot i infrme mkama |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
16:52:47
| Nuoroda
na i uniwera tj manau ne,bet i kolegija tj net nznau,gal ir imanoma..;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
16:53:35
| Nuoroda
Siandien truputi paskaiciavau, tai va tokie skaiciukai isplauke: i fizinius mokslus krepseli gaus apie 88% ten stojanciu i socialinius - 19% i biomedicina - 36% Pasakyti, kur koks turetu buti tikslus KB sunku, nes neaisku kokias balais kas kur stoja, taciau akivaizdu, kad i socialinius ir biomedicinos mokslus stojant gauti krepseli KB reikia tureti tikrai auksta (speju 17.5 i socialinius (daug kas bando prasmukti ir su zemais balais...) ir kazkur 18.5 i biomedicina, nes ten paprastai stoja su auksciausiais balais)... Tuo tarpu stojantys i fizinius ir technologinius mokslus turetu vf gauti net su kokiu KB 14.
|
|
|