Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
00:32:05
| Nuoroda
Ei, ką rinktumėtės: norimesnę specialybę prastam universitete ar ne tokią norimą geram universitete? Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad labai lengva apsispręst, bet aš niekaip negaliu |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
01:21:34
| Nuoroda
O kurie čia prasti universitetai, kurie geri ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
09:15:57
| Nuoroda
Norimesnę. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
09:54:01
| Nuoroda
Man iskilo lygiai toks pat klausimas. Tie du universitetai- Vu ir VGTU, sakykit ka norit,bet VU virsenybes,ko gero,neikas nenuneigs, ypac socialiniu mokslu srity ;/ Ir siaip, VU partnerystes su uzsieniu sarase-begale universitetu, tuo tarpu mano norimos Kurybines Industrijos ebndrauja vos su 4-5,kurie issideste Lenkijoj,Latvijoj... Vat cia tai irgi painiava. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
15:34:19
| Nuoroda
Mano atveju vpu sociologija ir vu soc. darbas. aišku pirmu numeriu vu sociologija, o po jos, ką rašyt, niekaip negaliu apsispręst. aišku, už mane nenuspręsit, tiesiog ką rinktumėtės būdami mano vietoj :} |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
16:39:58
| Nuoroda
Kalbant apie Lietuvos universitetus keista girdėti geri ir prasti, nes nei vienas Lietuvo universitetas nepapuola į Europos universitetų šimtuką, VU (pirmas Lietuvoje) kažkur stovi ~200. O kokybė tarp LT universitetų įvairi, priklauso nuo specialybes. O rinktis aišku geriau mėgiamą specialybę, nei "geresnį" universitetą. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
18:12:19
| Nuoroda
o as neapsisprendziu ka pirmiau rasyt jei noreciau i ekonomika bet MRU ji manes taip nevilioja kaip VU ir mano nuomune ne tokios galimybes. ir gal net labiau nei MRU FE noreciau VU vadyba ir verslo administravima. sunku db |