Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:38:39
| Nuoroda
Juk pernai metais buvo kitokie svertiniai koeficientai, i tai neatsizvelgiat? ;]
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:44:15
| Nuoroda
tituska rašė:
Juk pernai metais buvo kitokie svertiniai koeficientai, i tai neatsizvelgiat? ;]
nelabai, nors pagal pernai man būtų buve virš 16, o db 15.66 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:40:58
| Nuoroda
Belekas. Tu nekisk visur to VGTU. remkis tokiais univerais kaip VU KTU VDU. Nes vykstant konkursui visoj Lietuvoj, tokiu juokingu balu kaip VGTU nebeliks. Norint gauti krepselius, teks tureti KB panasius kaip VU ar KTU pernai VF riba buvo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:41:58
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Belekas. Tu nekisk visur to VGTU. remkis tokiais univerais kaip VU KTU VDU. Nes vykstant konkursui visoj Lietuvoj, tokiu juokingu balu kaip VGTU nebeliks. Norint gauti krepselius, teks tureti KB panasius kaip VU ar KTU pernai VF riba buvo. O kur ta riba suzinoti? |
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:52:55
| Nuoroda
tituska rašė:
Mr.Lazy rašė:
Belekas. Tu nekisk visur to VGTU. remkis tokiais univerais kaip VU KTU VDU. Nes vykstant konkursui visoj Lietuvoj, tokiu juokingu balu kaip VGTU nebeliks. Norint gauti krepselius, teks tureti KB panasius kaip VU ar KTU pernai VF riba buvo. O kur ta riba suzinoti? Vasaros pradzioj dar buvo kokio VDU tinklapyje. Dabar viskas isgaravo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:07:31
| Nuoroda
kažkas gerai buvo pasakęs "palaukit liepos 22 dienos ir sužinosit ar krepšelį gausit iš steponavičiaus ar iš mamos" <; |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:08:38
| Nuoroda
arba is Kaledu senio ;D jei sugebesim atimti ;D |
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:15:57
| Nuoroda
Visiems karlsonams ir malunams trumpas naujos reformos esmes pristatymas: Yra sesios studiju kryptys ir nustatytas vf studijuojanciu skaicius: Humanitariniuose moksluose – 1300 Kiekvienoje kryptyje yra tam tikras svertinis egzaminas kuris sudaro 0.4 KB. Fiziniu ir technologiniu sis egzaminas yra MATEMATIKA. Humanitariniu ir Socialiniu sis egzaminas yra ISTORIJA. Atsiverciame pernai metu rezulatatu analize - www.egzaminai.lt/89/ . pasirenkame Matematika. Sakykime, kad zmogus K. (taip, kafkos itaka) islaike 60 proc. Atsiverciame lapa 2, ir paziurime kiek tasku jisai butu surinkes – apie 30. Tada atsievrciame puslapi 1 ir pagal sia diagrama suskaiciuojame kiek zmoniu islaike geriau egzamina negu 60 proc. Kazkur 4350. Zinome egzamina laike 13 448 kandidatai, o i Fiziniu ir technologiniu mokslu sriti bendrai vf gaus 4600. taip pat zinome, kad stojant i ekonomika, taip pat reikalaujama matematikos egzaminas, todel konkurencija dar labiau sumazeja. Tyngiu skaiciuot fizika, chemija ir t.t. bet esme tame, kad jeigu matematika isilaikete daugiau negu 60 proc, o kiti egzaminai taip pat nebjauroja bendro vaizdo – turite realiu sansu gauti krepseli. Bet velgi, nezinia kuri kryptis bus populiaresne tarp protinguju, gal fizine, gal technologiniu. Loterija. Suveskime rezultatus 60 60 60 ir 8 i balu skaiciuokle fiziniu mokslu srityje. VGTU technometrija KB gaunasi – 16.8. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:23:06
| Nuoroda
Kodel prasivardziuoji? ;P |
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:23:18
| Nuoroda
Nepades. Tie kurie nori zinoti apie reforma, patys perskaite ir jau zino. Tie kurie tingi skaityt arba nemoka, vistiek neskaitys. Jei jau bandai juos paprotinti rasyk trumpais sakiniais ir i tarpus nepamirsk smailu prikaisiot kuo daugiau kad pranesimas is tolo sviestu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:24:10
| Nuoroda
tituska rašė:
Kodel prasivardziuoji? ;P Nes siknius esu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:26:36
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Nepades. Tie kurie nori zinoti apie reforma, patys perskaite ir jau zino. Tie kurie tingi skaityt arba nemoka, vistiek neskaitys. Jei jau bandai juos paprotinti rasyk trumpais sakiniais ir i tarpus nepamirsk smailu prikaisiot kuo daugiau kad pranesimas is tolo sviestu Arba onei paplatyt ir pasakyt, kad visi kurie perskaitys duosiu po ten kazkiek balu ar t.t. Sunkus darbas sviest visuomene, oj sunkus : ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:27:33
| Nuoroda
Brokoliu_Majonezas jei žmonės klausia, kur man stoti su tokiu ir tokiu balu, abejoju ar jie supras tavo paaiškinimą. Reikia vaizdinės medžiagos, lengviau apdorojama. Geriausia būtų animacinio žanro. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:29:10
| Nuoroda
Kayen rašė:
Brokoliu_Majonezas jei žmonės klausia, kur man stoti su tokiu ir tokiu balu, abejoju ar jie supras tavo paaiškinimą. Reikia vaizdinės medžiagos, lengviau apdorojama. Geriausia būtų animacinio žanro. Nepades. Tokiem informacija nebent tiesiai i vena leist... deja tokios technologijos dar neturim. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:33:06
| Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:
tituska rašė:
Kodel prasivardziuoji? ;P Nes siknius esu. Klaidinga nuomone apie save susidarei. ;D |
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:37:42
| Nuoroda
Man baisiausia, kad atsiranda zmoniu, kurie su 80ukais ir 100ukais klausia, o juokingiausia, kad islaike po 20 ir 40 proc supranta geriau uz juos. Nu blemaba blondiniu univerai prisirinks, o protingi zmones liks uz borto. Nu cia smulki dalis labai, vos pastebima. Cia sitas forums yra labai geras pavyzdys, kodel visokie ufikai ateina i valdzia - zmoniu igimtas bukumas ir abejingumas, ir laukimas ant lekstutes visko paruosto ir t.t. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:53:32
| Nuoroda
Kas tiesa - tas ne melas ;] |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:26:34
| Nuoroda
na , gal cia daugelis nesuprasit, bet tarkim mano KB i socialinius yra mazdaug 18.5 ir as esu 99% tikra, kad negausiu krepselio... Nezinau kaip su kitu sriciu mokslais, bet su socialiniais tai reikia super duper rezultatu... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:40:45
| Nuoroda
mellisa rašė:
na , gal cia daugelis nesuprasit, bet tarkim mano KB i socialinius yra mazdaug 18.5 ir as esu 99% tikra, kad negausiu krepselio... Nezinau kaip su kitu sriciu mokslais, bet su socialiniais tai reikia super duper rezultatu... Kokie argumentai, kad negausi? nezudyk mano vilciu gaut su 18.1 |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:44:01
| Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:
Man baisiausia, kad atsiranda zmoniu, kurie su 80ukais ir 100ukais klausia, o juokingiausia, kad islaike po 20 ir 40 proc supranta geriau uz juos. Nu blemaba blondiniu univerai prisirinks, o protingi zmones liks uz borto. Nu cia smulki dalis labai, vos pastebima. Cia sitas forums yra labai geras pavyzdys, kodel visokie ufikai ateina i valdzia - zmoniu igimtas bukumas ir abejingumas, ir laukimas ant lekstutes visko paruosto ir t.t.
absioliučiai tau pritariu. mano balas nors ir nemažas 19,40, bet man apmaudu, jeigu sustos blondinės ar dar ten kas ir reikės su jais mokytis, jau kažkaip galvojau po mokyklos galėsiu į normalią akademinę bendruomenę įsiliet, bet paskaičius studijos.lt pakraupstu
|
|
|