Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:06:20
| Nuoroda
ir aš bankui parašiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:07:05
| Nuoroda
o ką jūs komisijai rašote tame laiškutyje? Nurodote vardą ir pavardę? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:07:37
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
na, parašiau dėl viso ko ir aš laišką komisijai, o šiaip tai, tikiuosi, kad atsiras po kiek laiko ta įmoka Na, aš šiandien sugaišau nuo kokių 12 iki 15 h ypač ryte banke davėmės kaip swedbanke užlūžo kažkas, teko varyt į sebą. man tai sake laukti kol lamoj pasikeis tas nuliukas į 150lt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:08:08
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
ir aš bankui parašiau jei atrašys, būtinai pranešk o gal jau ir atrašė? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:09:20
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
Saulėgrąža rašė:
na, parašiau dėl viso ko ir aš laišką komisijai, o šiaip tai, tikiuosi, kad atsiras po kiek laiko ta įmoka Na, aš šiandien sugaišau nuo kokių 12 iki 15 h ypač ryte banke davėmės kaip swedbanke užlūžo kažkas, teko varyt į sebą. man tai sake laukti kol lamoj pasikeis tas nuliukas į 150lt tai va, aš irgi galvoju, kad jis turi ten pasikeisti O komisijos aš tiesiog paklausiau, bet savo duomenų nerašiau, tegu pagal paštą atskiria ;D arba tiesiog kaip matau, čia jau ne vienas tokį klausimą uždavė, tai gal bendrą ir atsakymą gausiu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:09:21
| Nuoroda
LietuviaiGarbinaZalti rašė:
o ką jūs komisijai rašote tame laiškutyje? Nurodote vardą ir pavardę? parašiau tik vardą ir pavardę, o kai skambinau tai pagal asmens kodą paikrino. tam laiške tai tiesiog papasakojau kaip nutiko man ir jie labai greitai atrašė. kai gausi savo ats papasakok ką tau rašė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:10:38
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
ir aš bankui parašiau jei atrašys, būtinai pranešk o gal jau ir atrašė? bankas tai neatrašė jaučiu tik rytoj atrašis, nes jau baigėsi darbo laikas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:15:16
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
o ką jūs komisijai rašote tame laiškutyje? Nurodote vardą ir pavardę? parašiau tik vardą ir pavardę, o kai skambinau tai pagal asmens kodą paikrino. tam laiške tai tiesiog papasakojau kaip nutiko man ir jie labai greitai atrašė. kai gausi savo ats papasakok ką tau rašė Man jaučiu komisija irgi tik ryt atrašys, gi vėloka jau jiems ok.papasakosiu, bet jaučiu nieko ypatingo nepasakys ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:22:04
| Nuoroda
Del stojamosios studiju imokos. Jeigu jus mokejote kitame nei gavejo banke, reikia nepamirsti, kad i gavejo saskaita pinigai bus pervesti ne is karto. Jei neklystu, per diena yra atliekami 3 tarpbankiniai atsiskaitymai - 9, 12 ir 15 valandomis. Tad, jei mokejote veliau nei 15 valanda, pinigai i gavejo saskaita bus pervesti tik kita diena. Beje, priemimo komisijos ivairiose aukstosiose negali tiesiogiai patikrinti KTU saskaitos. Duomenims apie gautas imokas pateikti, t.y. imoku atpazinimui, naudojama tarpine KTU serveryje gyvenanti sistema, kuri, kaip ir bet kuri kita, gali streikuoti. Pildant prasymus internetu, o tuomet prasymu pateikimo intensyvumas buvo zymiai mazesnis, informacine stojanciuju duomenu baze (tai ka jus matote lamabpo.lt ir tai is kur yra spausdinamos registracijos pazymos) buvo atnaujinama (papildoma naujai pateiktais prasymais) ne mazesniu nei puses paros intervalu. Siomis dienomis per diena pateikiama apie 3.000 prasymu, taigi KTU gauna ir tiek pat imoku. Bukite kiek kantresni. Jei mokejote per kita banka ir veliau nei 15 valanda, jusu imoka buvo pervesta tik kita diena. Nuo to laiko, kuomet jusu imoka buvo atpazinta gavejo (kuomet pinigai buvo pervesti, o KTU imoku atpazinimo sistema ta suprato), iki to laiko, kuomet jusu stojamosios studiju imokos dydis bus irasytas i informacine stojanciuju duomenu baze, gali praeiti puse paros, o gal ir daugiau. Taigi, siulyciau buti supratingesniems ir nekelti pernelyg daug triuksmo jei jums rodo nuliuka praejus vos kelioms valandoms po mokejimo. Jei per dvi paras vis dar bus nuliukas, tuomet jau galesite sunerimti, o iki tol siulau visiems pataupyti savo nervus. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:26:57
| Nuoroda
tai, kad ne vakar, o 4dienį mokėjau ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:33:42
| Nuoroda
aš taip pat ketvirtadienį sumokėjau tai jau tikrai turėjo viskas susitvarkyti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:35:06
| Nuoroda
na su tom imokom as db biski ir nesuprantu jau visus dokus pridaviau sumokejau ta imoka kur reikejo, snd prisijungiau pasiziureti ir prie imokos raso kad 0.00 Lt o jau praejo 6 dienos tai kazkaip netikiu kad tiek ilgai galejo nepervesti bankas pinigu, gal galit kas sask nr parasyti i kuri pervedet gal kur klaida padariau ar toks sask nr LT 48 7044 0600 0371 4431 ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:38:13
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
na su tom imokom as db biski ir nesuprantu jau visus dokus pridaviau sumokejau ta imoka kur reikejo, snd prisijungiau pasiziureti ir prie imokos raso kad 0.00 Lt o jau praejo 6 dienos tai kazkaip netikiu kad tiek ilgai galejo nepervesti bankas pinigu, gal galit kas sask nr parasyti i kuri pervedet gal kur klaida padariau ar toks sask nr LT 48 7044 0600 0371 4431 ? taip šitas kodas, čia SEB banke kažkas negerai dėl to neperveda pinigėlių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:39:35
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
na su tom imokom as db biski ir nesuprantu jau visus dokus pridaviau sumokejau ta imoka kur reikejo, snd prisijungiau pasiziureti ir prie imokos raso kad 0.00 Lt o jau praejo 6 dienos tai kazkaip netikiu kad tiek ilgai galejo nepervesti bankas pinigu, gal galit kas sask nr parasyti i kuri pervedet gal kur klaida padariau ar toks sask nr LT 48 7044 0600 0371 4431 ? Tikrai toks, bet jau taip visur rašo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:42:54
| Nuoroda
Tai viena para imokai pervesti ir atpazinti, kita para - duomenu bazes atnaujinimui. Jei mokejai ketvirtadieni, o prasyma pateikei siandien, palauk iki rytojaus. Banke irgi galejo buti problemu. Jei praejo daugiau nei dvi darbo dienos ir nuliukas "neuzaugo" iki tam tikros sumos - kreipkites i banka. Beje, jei uz jus mokejo tevai ar kas kitas, imokos atpazinimo procedura smarkiai apsunksta... taip pat sunkumu gali atsirasti, jei netinkamai nurodete tam tikrus parametrus. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:43:55
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
Rulle121 rašė:
na su tom imokom as db biski ir nesuprantu jau visus dokus pridaviau sumokejau ta imoka kur reikejo, snd prisijungiau pasiziureti ir prie imokos raso kad 0.00 Lt o jau praejo 6 dienos tai kazkaip netikiu kad tiek ilgai galejo nepervesti bankas pinigu, gal galit kas sask nr parasyti i kuri pervedet gal kur klaida padariau ar toks sask nr LT 48 7044 0600 0371 4431 ? taip šitas kodas, čia SEB banke kažkas negerai dėl to neperveda pinigėliųne nu cioa ne nu cia tai kazkoks pravalas geriau jau buciau internetu pildes butu maziau problemu buve db tai nesamone vien uz tai kad koreguot nori sarasa turi 30 lt moket o internetu nemokamai buvo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:46:29
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Tai viena para imokai pervesti ir atpazinti, kita para - duomenu bazes atnaujinimui. Jei mokejai ketvirtadieni, o prasyma pateikei siandien, palauk iki rytojaus. Banke irgi galejo buti problemu. Jei praejo daugiau nei dvi darbo dienos ir nuliukas "neuzaugo" iki tam tikros sumos - kreipkites i banka. Beje, jei uz jus mokejo tevai ar kas kitas, imokos atpazinimo procedura smarkiai apsunksta... taip pat sunkumu gali atsirasti, jei netinkamai nurodete tam tikrus parametrus. prasyma ir ketvirtadieni pridaviau tai vat jau praejo daugiau nei 2 dienos o niekas nepasikete, teks eit ryt aiskintis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:50:15
| Nuoroda
buvau šiandien bankė ir man pasakė, kad pinigai pervesti tai nesupran gal kur kitur jie užstrigo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:38:59
| Nuoroda
Cia jau beveik tokspat kurijozas, kaip su sms zinutem gavosi :) Po 2-3 kart reiks eit moket |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:50:08
| Nuoroda
bukite kantresni. juk tarpbankiniams mokejimams reikia laiko;) |
|
|