Dokumentu registracija 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:14:47 | Nuoroda

noreciau paklaust,wat as jau nuweziau dokus,bet db kai kas man pasake kad  kada  registruoji atestata ir panasiai,reikia notaro patwirtinimo,nes po to  gali atmest atestata ar panasiai,na bet juk rodos girdejau kad tas patwirtinimas nereikalingas,bet ka znau kaip ten gali but.. :? gal kas ka zinot apie tj?

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:16:54 | Nuoroda
Leeee rašė:

noreciau paklaust,wat as jau nuweziau dokus,bet db kai kas man pasake kad  kada  registruoji atestata ir panasiai,reikia notaro patwirtinimo,nes po to  gali atmest atestata ar panasiai,na bet juk rodos girdejau kad tas patwirtinimas nereikalingas,bet ka znau kaip ten gali but.. :? gal kas ka zinot apie tj?

Registruojant notaro patvirtinimas NEREIKALINGAS.

Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:31:44 | Nuoroda

na tj CIU DIEWUI,o tj mane jau cia isgasdino.... :D

• Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:32:43 | Nuoroda

tj yra ACiu DIEWUI..;D

• Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:34:49 | Nuoroda

ka reikia tureti su savimi, kai eini registruoti dokumentus?:-)

Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:37:37 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

pasiskaityk tema arba nueik i lamabpo ar bet kurio univero puslapi

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 71
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:37:52 | Nuoroda

www.lamabpo.lt/BP_taisykles_2009.pdf

Nesuprantu, tokius rezultatus raunat, o pasiskaityt ar pasidomet net nesugebat...

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:38:50 | Nuoroda

kvita,kuri gauni susimokejus banke,atestatas ir jo priedas,pasas.

Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:39:35 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

Svarus apatiniai, nuskustos pazastys ir gaivus kvapas is burnos - tai viskas ko tau reikia, jei nori "registruoti dokumentus" stojimui i wellness instituta

Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:53:11 | Nuoroda

Šiandien buvau registruoti prašymo. Pasiskaičius šitą forumą, net baisu pasidarė :D Negi jūs nesugebat informacijos susirasti, paskaityti klausk.vu.lt...

Jokių notaro patvirtinimų nereikia;

Reikia atestato ir jo priedo kopijų, kortelės kopijos;

Jeigu pildėte prašymą internetu, VIENOS mažytės nuotraukos - 3x4 reikia gerokai apkarpyti, netelpa :)

Ir šauktinio pažymėjimo/liudijimo. Jo nenusivežiau, bet buvo maloni mergaitė ir pasakė, kad galiu atvežti, kai kur nors įstosiu. Bet pabrėžė, kad būtinai.

Bėda, kad aš jo niekur nerandu ir kiek pamenu, 16 m. kai gavau šaukimą ir nuėjau į KAM skyrių, negavau jokio liudijimo... Ar jūs turite, kaip jis atrodo (tie, kam dabar 19m.)?

• Informacinės technologijos / MBE 10
  • Istorija / MBE 5
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 22
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 66
Žinutė parašyta: 2009-07-13 17:55:25 | Nuoroda

O aš šiandien užregistravau dokumentus ir manęs niekas jokio šauktinio liudijimo neprašė.  Nu žodžiu, mistika...

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 55
Žinutė parašyta: 2009-07-13 18:03:02 | Nuoroda

@Arce9
@saras*

O gal jau yra kokiu ziniu del KB skelbimo? Ar jie bus skelbiami tik liepos 18 d? Kiek zinau, ankstesniais metais, kuomet vyksta BP, KB visada buvo paskaiciuojamas is karto, kuomet buvo iregistruojami dokumentai, ir irasomas i registracijos pazyma, kuria mes visi pasiraseme...

Žinutė parašyta: 2009-07-13 18:04:50 | Nuoroda

tai as ketionu koreguoti prasyma, kuri internetu uzpildziau? tai man ten pat reikes rastu parasyti nauja prasyma? o foto nebereiks?

Žinutė parašyta: 2009-07-13 18:12:23 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

tai as ketionu koreguoti prasyma, kuri internetu uzpildziau? tai man ten pat reikes rastu parasyti nauja prasyma? o foto nebereiks?

Tau reikes uzpildyti prasymo prieda:
www.lamabpo.lt/BP_prasymo_priedas_2009.pdf

Jei dar nesi prie prasymo priklijavusi nuotraukos, o ko gero nesi, nes ji pateikei internetu, tai reikes 1 nuotraukos. Prasymo priedui nuotraukos nereikes, jei klausi butent to.

Žinutė parašyta: 2009-07-13 18:23:03 | Nuoroda

man reiks ta prasymo prieda atsisnest, ar ten duos? o man reiks ten is karto ir pildyt? o kodus duos, nes as tai ju nzn? o 30lt reikia is anksto banke sumoket? 30 lt uz viena keitima, ar apskritai uz keitima?

Žinutė parašyta: 2009-07-13 18:42:20 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

man reiks ta prasymo prieda atsisnest, ar ten duos? o man reiks ten is karto ir pildyt? o kodus duos, nes as tai ju nzn? o 30lt reikia is anksto banke sumoket? 30 lt uz viena keitima, ar apskritai uz keitima?

nebesuskaiciuoju klaustuku...

paskaityk auksciau, kad daryti, jei nori i wellness instituta. ten "istoti" daug  paprasciau

prieda gausi, pildyt gali is  karto, kodai yra ten, 30 lt susimokek is naksto, 30 lt  uz "apskritai keitima".

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-13 19:24:05 | Nuoroda

registravau prasyma  internetu.tai reiskia kad dokumentus vest galiu i bet aukstaja(pvz: Panevezio kolegija)?

Žinutė parašyta: 2009-07-13 19:34:14 | Nuoroda

Bent vieno iš jūsų, kurie jau registravote dokumentus (prašymas buvo užpildytas ne internetu), prašė originalaus kvito?

Žinutė parašyta: 2009-07-13 19:35:57 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

Bent vieno iš jūsų, kurie jau registravote dokumentus (prašymas buvo užpildytas ne internetu), prašė originalaus kvito?

siunciau pinigus internetu, tai reikejo saskaitos israso atspausdinto, daugiau nieko.

• Informacinės technologijos / VBE 32
  • Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 73
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 36
Žinutė parašyta: 2009-07-13 19:36:25 | Nuoroda

pavedinimo israso, ne saskaitos, persiprasau.

• Informacinės technologijos / VBE 32
  • Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 73
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 36
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą