stojimu keitimas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-14 17:25:52 | Nuoroda

na cia sunku paaiskinti, bet pabandysiu. na man iskilo toks klausimas, jeigu as pirmu nr parasau ta ka labai noriu antru ka noreciau ir t,t ir istoju tarkim kokiu antru numeriu, bet ystojus suprantu kad noriu studijuoti ten ka parasiusi treciu arba ketwirtu, tai ka daryti? ar yra perziurimi wisi mano pageidawimai ir keli uniwersitetai mane priima ir as paskui tik atsirenku i kuri wezu dokumentus ar ziuri tik pirma pageidawima, jei ne pirma tai antra ir jei tarkim i antra istoju tai toliau nei neziuri? na tikiuosi nelabai painiai cia parasiau

Žinutė parašyta: 2009-07-14 20:51:16 | Nuoroda
zibudaite rašė:

na cia sunku paaiskinti, bet pabandysiu. na man iskilo toks klausimas, jeigu as pirmu nr parasau ta ka labai noriu antru ka noreciau ir t,t ir istoju tarkim kokiu antru numeriu, bet ystojus suprantu kad noriu studijuoti ten ka parasiusi treciu arba ketwirtu, tai ka daryti? ar yra perziurimi wisi mano pageidawimai ir keli uniwersitetai mane priima ir as paskui tik atsirenku i kuri wezu dokumentus ar ziuri tik pirma pageidawima, jei ne pirma tai antra ir jei tarkim i antra istoju tai toliau nei neziuri? na tikiuosi nelabai painiai cia parasiau

paeiliui viska ziuri, jei ne pirma tai i antra,jei ne i antra tj  i trecia... o jei noresi perstot i kita, taj po metu galesi i kuri nors kita perstot. 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:15:19 | Nuoroda
zibudaite rašė:

Butent del to, kad ziuri pagal tavo surasyta prioritetu sarasa, reikia atsisesti ir gerai apmastyti ka noretum labiausiai studijuoti.. Jeigu po to vis del to dvejoji tai tada belieka perstot

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą