Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-05
18:42:26
| Nuoroda
Sveiki, aš įstojau kolegijoje į mokama vietą, dokumentus įforminimui pridaviau ir sumokėjau už pirmajį semestrą, bet dar nepasirašiau sutarties. Jei dabar bandyčiau stoti ten pat papildomo priėmimo metu į valstybės finansuojamą vietą ir neįstočiau ar vis dar galėčiau studijuoti mokamoje vietoje į kurią įstojau bendrojo priėmimo metu? Beto ar stojant per papildomą priėmimą reikia nešti visus dokumentus kaip ir bendrajame priėmime, ta prasme atestatą ir pan.? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:47:18
| Nuoroda
man per papildoma tereikejo uzpildyti prasyma ir tiek.. manau,atestato duomenis jie turi nuo ankstesnio prasymo pildymo.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:56:50
| Nuoroda
aAš įstojau į lt filologiją ir etnologiją mokamą vietą, per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad liko 10 laisvų vietų toje spec, ar galiu pildyt prašymą ir tikėtis pretenduot į nemokamą vietą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:58:14
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
aAš įstojau į lt filologiją ir etnologiją mokamą vietą, per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad liko 10 laisvų vietų toje spec, ar galiu pildyt prašymą ir tikėtis pretenduot į nemokamą vietą? gali jau atsakiau kitoj temoj |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
20:17:19
| Nuoroda
Man neaišku su laisvom vietom universitetuose. Lamabpo rašo, jog iš viso laisvų vietų universitetuose yra 270, nu pvz.:humanitariniam 40 vietų, tačiau universitetų puslapiuose skelbiamose laisvose valstybės finansuojamose vietose ju žymiai daugiau, pvz vien Klaipėdos universitete lietuvių filologijoje ir etnologijoje yra 10 vf. Tai kaip suprasti? |