Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
18:59:03
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
Daug šiemet kiek medicinininkų ;D Aha o kitas mados klyksmas kineziterapija... tik kad cia forume mazai norinčių:D pas mane biomedicinos klasė, tai 2i odontologija, 10į mediciną, 10i kineziterapija nori:DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
19:07:20
| Nuoroda
nežinau ar jūs apie tai diskutavote, aš čia kaip ir naujokė:D bet ar užtektų bio apyktisliai 95, chemijos 40, lt 80 įstoti į mediciną.. aš nekalbu apie nemokamą, nes žinau neįmanoma:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
20:36:44
| Nuoroda
paskaičiuok balų skaičiuoklėj;D pernai nuo 18.1 atrodo įstojo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
22:35:39
| Nuoroda
o kur jūs pvz randata kiek buvo priimta anais metais? labai būtų įdomu pasižiūrėti... naršau googlinu bet nerandu :s |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
10:50:03
| Nuoroda
per daug mediku nestokite, kokia jusu ateitis laukia varganoje lietuvoje? medikas nera gerbiamas, vadinamas sundaktariu, nes daugma zmoniu mano kad daktaras tai Dievas, kuris gali viska.. na, nebent baige mokslus sautumete i uzsiene, tada perspektyva tikrai yra, o lietuvoje.... tose paciose klinikose kiek tu daktaru+rezidentu.... o kai kazkas sake, kad uzdaromos ligonines, jungiamos prie apskriciu... ir uzdaromos ne kaimo ( nes kiek zinau kaimuose ligoniniu nera), o miestu... mano patarimas butu geriau mastti apie farmacija, odontologija...nes ten tai aukso kasyklos ypac odontologijoj... tai va. Sekmes busimi kolegos |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
11:51:07
| Nuoroda
tbrrrrr rašė:
per daug mediku nestokite, kokia jusu ateitis laukia varganoje lietuvoje? medikas nera gerbiamas, vadinamas sundaktariu, nes daugma zmoniu mano kad daktaras tai Dievas, kuris gali viska.. na, nebent baige mokslus sautumete i uzsiene, tada perspektyva tikrai yra, o lietuvoje.... tose paciose klinikose kiek tu daktaru+rezidentu.... o kai kazkas sake, kad uzdaromos ligonines, jungiamos prie apskriciu... ir uzdaromos ne kaimo ( nes kiek zinau kaimuose ligoniniu nera), o miestu... mano patarimas butu geriau mastti apie farmacija, odontologija...nes ten tai aukso kasyklos ypac odontologijoj... tai va. Sekmes busimi kolegos Abejoju ar mediciną baigęs žmogus lieka bedarbis,. Jei žmogus yra protingas, veiklus, galima karjerą tobulinti toje pačioje Lietuvoje. Ir negalite teigti, kad visi žmonės gydytojus vadina šundaktarius, nebent aplaidžius gydytojus, kurie padaro metodinių klaidų. Užsienis ir gerai, tačiau ten tų medikų, manau, netrūksta. Jei sakot, kad medikų yra labai daug, tai odontologų dar daugiau, prie kiekvieno kampo rasime užrašą - odontologijos kabinetas. Poliklinikoje jų taip pat netrūksta, o pačiam įsirengti kabinetą yra gana brangu, galų gale net nežinai ar tai atsipirks, nes konkurencija yra didelė. Farmacija. Neatmetu ir šios galimybės, tačiau nenorėčiau dirbi vaistų pardavėjų, nuobodu, ateina pirkti citramoną ir išmuši jo kainą, paprašo vaistų nuo gripo, pasiūlai gripex arba thera flu ir taip visa darbo diena. Vaistų gamyboje gana sunku prasimušti, Lietuvoje ko gero tik viena įmonė Sanitas gamina vaistus, tad kiek tokių gamintojų reik? Tad kiekviena specialybė turi ir pliusų, ir minusų. Žmonės renkasi ten, kur jiems įdomu, kur jiems patinka, esminis faktorius nėra "ausko gysla" (uždirbami pinigai).
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
12:49:37
| Nuoroda
sveiki, norėjau paklausti ar jūs mokotės jutimo organus, griaučius?mokytoja liepia mokytis nors egzaminų programoje kaip ir nėra jų..tai nežinau net ką daryt be reikalo kišti nereikalingų dalykų nesinori... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
12:50:03
| Nuoroda
sveiki, norėjau paklausti ar jūs mokotės jutimo organus, griaučius?mokytoja liepia mokytis nors egzaminų programoje kaip ir nėra jų..tai nežinau net ką daryt be reikalo kišti nereikalingų dalykų nesinori... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
12:52:17
| Nuoroda
sveiki, norėjau paklausti ar jūs mokotės jutimo organus, griaučius?šiaip programoje nėra jų, o mokytoja liepia mokytis, tai nežinau ar apsmoka be reikalo kišti tai, ko nereikia... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
12:52:21
| Nuoroda
sveiki, norėjau paklausti ar jūs mokotės jutimo organus, griaučius?šiaip programoje nėra jų, o mokytoja liepia mokytis, tai nežinau ar apsmoka be reikalo kišti tai, ko nereikia... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
13:32:48
| Nuoroda
aminorugstis rašė:
sveiki, norėjau paklausti ar jūs mokotės jutimo organus, griaučius?šiaip programoje nėra jų, o mokytoja liepia mokytis, tai nežinau ar apsmoka be reikalo kišti tai, ko nereikia... ne, mes tai nesimokome, 11 ir 12 klasėje mokėmės iš eilės pagal programą ir jutimo organus, griaučius praleidom |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
13:34:25
| Nuoroda
aminorugstis rašė:
sveiki, norėjau paklausti ar jūs mokotės jutimo organus, griaučius?šiaip programoje nėra jų, o mokytoja liepia mokytis, tai nežinau ar apsmoka be reikalo kišti tai, ko nereikia... ne, mes tai nesimokome, 11 ir 12 klasėje mokėmės iš eilės pagal programą ir jutimo organus, griaučius praleidom |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
14:43:20
| Nuoroda
Egliusss rašė:
aminorugstis rašė:
sveiki, norėjau paklausti ar jūs mokotės jutimo organus, griaučius?šiaip programoje nėra jų, o mokytoja liepia mokytis, tai nežinau ar apsmoka be reikalo kišti tai, ko nereikia... ne, mes tai nesimokome, 11 ir 12 klasėje mokėmės iš eilės pagal programą ir jutimo organus, griaučius praleidom aš tai mokiausi, na bet gal užtenka turėti bendrą ,,stiprų'' suvokimą, dažnai būna paklausiama apie tai per kitus kampus.. Be to kažkuriuose valstybinių metuose buvo apie akį:d |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
23:20:56
| Nuoroda
tai siaip manau kad reikia tuos jutimo organus zinot ir kauliukus ismokt daug maz nes tikrai buna nedaug klausimu bet buna... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
14:02:18
| Nuoroda
Labas, ziuriuj jog daug kam ce pakliuva blogos mokytojos maniske taip pat nk nesugeba isviso,... daznai kai paklausi ko tai net nesugeba paaiskint nepaskaicius knygoje tad nervai nebeatlaike samdausi korepetitore.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
15:09:52
| Nuoroda
Ne nuo mokytojos priklauso įgytos žinios, o nuo tavo pastangų norėti išmokti, pačiam paskaityti knygas ir suprasti..išsianalizuoti, nenorek , kad viskas būtų paduota, kaip ant lėkštutės |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
20:00:06
| Nuoroda
cacalele rašė:
o kur jūs pvz randata kiek buvo priimta anais metais? labai būtų įdomu pasižiūrėti... naršau googlinu bet nerandu :s i medicina 2009m vu priimta nemokamu apie 160, mokamu 12 berods, o kmu tai daug - pirmam kurse pas mus 30 grupiu po 10-11 zmoniu, tai pasiskaiciuokit:) grupeje po kokius 2-3 mokamoje vietoje besimokancius |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
20:08:17
| Nuoroda
cacalele rašė:
nežinau ar jūs apie tai diskutavote, aš čia kaip ir naujokė:D bet ar užtektų bio apyktisliai 95, chemijos 40, lt 80 įstoti į mediciną.. aš nekalbu apie nemokamą, nes žinau neįmanoma:D as pazistu pirmakursiu kurie ir su prastesniais balais istojo:) bet gal nereikia taip pesimistiskai nusiteikti o siek tiek pasistengti vardan nemokamos vietos? is patirties galiu pasakyti kas kiek teko matyti zmoniu ne vf, tai jiem kolkas sunkiai sekas pereit i nemokama vieta -pazistama i mokama istojo pirmu numeriu. po pirmo semestro atsilaisvino tikrai daug vf vietu, vien is mano grupes isejo 3 zmones, taciau i jas buvo pervesti studentai is kitu studiju programu ( pvz visuomenes sveikatos), o ne is mokamu vietu. taip kad gal labiau apsimoka antru numeriu rasyti ne mokama vieta, o kita panasia medicinos studiju programa? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
12:35:37
| Nuoroda
Smeterling rašė:
Ne nuo mokytojos priklauso įgytos žinios, o nuo tavo pastangų norėti išmokti, pačiam paskaityti knygas ir suprasti..išsianalizuoti, nenorek , kad viskas būtų paduota, kaip ant lėkštutės Jeigu ne nuo mokytojos, tai nafik is viso jos reikalingos? kam algas moka ir pinigus tasko valstybe? Zn kaip buvo su mokytoja ir kaip yra su korepetitore, tai skirtumas ryskus... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
13:10:11
| Nuoroda
Nikas rašė:
Smeterling rašė:
Ne nuo mokytojos priklauso įgytos žinios, o nuo tavo pastangų norėti išmokti, pačiam paskaityti knygas ir suprasti..išsianalizuoti, nenorek , kad viskas būtų paduota, kaip ant lėkštutės Jeigu ne nuo mokytojos, tai nafik is viso jos reikalingos? kam algas moka ir pinigus tasko valstybe? Yra teisybės. |