Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
13:09:24
| Nuoroda
fainaa rašė:
Padre rašė:
Labai dėkingas, papaišysiu.. :]
O piešimas vyksta ant vieno A3 formato lapo iš viejų pusių ? reikia nusibrežti planą ir nupiešti iš trijų pusių vaizdą ? :) Tu klausi apie piesima ar apie kompozicija? apie kompozicija.. :] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
13:16:24
| Nuoroda
Padre rašė:
fainaa rašė:
Padre rašė:
Labai dėkingas, papaišysiu.. :]
O piešimas vyksta ant vieno A3 formato lapo iš viejų pusių ? reikia nusibrežti planą ir nupiešti iš trijų pusių vaizdą ? :) Tu klausi apie piesima ar apie kompozicija? apie kompozicija.. :] Viskas ant A3,viena puse juodrastis kita svarastis.Reikia nupiesti perspektyva ir dvi projekcijas(dazniausiai plana (vaizda is virsaus) ir vaizda is priekio-frontaluji vaizda). Perspektyva turetu uzimti apie 2/3 lapo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
08:20:09
| Nuoroda
Kaip jus matematika stipriai islaiket... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
12:33:01
| Nuoroda
idomu man,o ar imanoma suzinoti kiek buvo neislaikusiuju menini testa?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
14:08:52
| Nuoroda
oficialiai suzinot turbut neimanoma,bet man atrodo ,kad nedaug tokiu turetu but.O kodel tu domiesi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:02:50
| Nuoroda
jei jau stojamuosius vertina kaip ir VBE, tai neislaikiusiu turetu buti apie 10%. Galima pasiskaiciuot mazdaug. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
22:19:42
| Nuoroda
Ka raset po architekturos? ta prasme antru numeriu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
22:46:42
| Nuoroda
g.art rašė:
Ka raset po architekturos? ta prasme antru numeriu vgtu architektura,po to VDA architektura.O tu ka? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:46:24
| Nuoroda
fainaa rašė:
g.art rašė:
Ka raset po architekturos? ta prasme antru numeriu vgtu architektura,po to VDA architektura.O tu ka? Parsiau ekonomika VU, po to finansu ekonomika MRU. Galvoju gal i pirma perrasyt, nzn. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:52:26
| Nuoroda
Gal kas galetu 12kl. fizikos savarankisku darbu sprendiniais pasidalint? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:59:33
| Nuoroda
Rutelia
![]() Gal kas galetu 12kl. fizikos savarankisku darbu sprendiniais pasidalint? Ta prasme kontroliniais ar tiesiog sąsiuviniais? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
23:44:05
| Nuoroda
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
01:14:50
| Nuoroda
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
11:42:17
| Nuoroda
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:41:53
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? Į biomechaniką |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:42:14
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
15:45:26
| Nuoroda
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? Ydomus pasirinkimas biomechanika. Nesuprask neigiamai. Man tik neteko dometis ja Dabar jau pradejau galvot apie ekonomika;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
19:10:35
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? Ydomus pasirinkimas biomechanika. Nesuprask neigiamai. Man tik neteko dometis ja Dabar jau pradejau galvot apie ekonomika;) Manau architektūra jau geriau, nei ekonomika |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
19:17:15
| Nuoroda
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? Ydomus pasirinkimas biomechanika. Nesuprask neigiamai. Man tik neteko dometis ja Dabar jau pradejau galvot apie ekonomika;) Manau architektūra jau geriau, nei ekonomika Manau apsistosiu prie architekturos. Juk ne siaip ruosiausi ir laikiau stojamuosius. Is kurios tu mokyklos? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
21:52:20
| Nuoroda
sveiki. Gal forume tebesilanko studijuojatys architektura. Gal galetu pasakyti, su kokiais balais pernai istota i VDA. Stojamuosius pavyko gana neblogai islaikyti, taciau suklupde siek tiek matematika ir lietuviu, tad rupi, kaip pirmumus delioti. Gal kas daugiau informacijos suteiks? Dekingi:) |