Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
13:09:24
| Nuoroda
fainaa rašė:
Padre rašė:
Labai dėkingas, papaišysiu.. :]
O piešimas vyksta ant vieno A3 formato lapo iš viejų pusių ? reikia nusibrežti planą ir nupiešti iš trijų pusių vaizdą ? :) Tu klausi apie piesima ar apie kompozicija? apie kompozicija.. :] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
13:16:24
| Nuoroda
Padre rašė:
fainaa rašė:
Padre rašė:
Labai dėkingas, papaišysiu.. :]
O piešimas vyksta ant vieno A3 formato lapo iš viejų pusių ? reikia nusibrežti planą ir nupiešti iš trijų pusių vaizdą ? :) Tu klausi apie piesima ar apie kompozicija? apie kompozicija.. :] Viskas ant A3,viena puse juodrastis kita svarastis.Reikia nupiesti perspektyva ir dvi projekcijas(dazniausiai plana (vaizda is virsaus) ir vaizda is priekio-frontaluji vaizda). Perspektyva turetu uzimti apie 2/3 lapo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
08:20:09
| Nuoroda
Kaip jus matematika stipriai islaiket... kad man taip... kaip jus ruosetes? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
12:33:01
| Nuoroda
idomu man,o ar imanoma suzinoti kiek buvo neislaikusiuju menini testa?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
14:08:52
| Nuoroda
oficialiai suzinot turbut neimanoma,bet man atrodo ,kad nedaug tokiu turetu but.O kodel tu domiesi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:02:50
| Nuoroda
jei jau stojamuosius vertina kaip ir VBE, tai neislaikiusiu turetu buti apie 10%. Galima pasiskaiciuot mazdaug. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
22:19:42
| Nuoroda
Ka raset po architekturos? ta prasme antru numeriu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
22:46:42
| Nuoroda
g.art rašė:
Ka raset po architekturos? ta prasme antru numeriu vgtu architektura,po to VDA architektura.O tu ka? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:46:24
| Nuoroda
fainaa rašė:
g.art rašė:
Ka raset po architekturos? ta prasme antru numeriu vgtu architektura,po to VDA architektura.O tu ka? Parsiau ekonomika VU, po to finansu ekonomika MRU. Galvoju gal i pirma perrasyt, nzn. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:52:26
| Nuoroda
Gal kas galetu 12kl. fizikos savarankisku darbu sprendiniais pasidalint? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:59:33
| Nuoroda
Rutelia rašė:
Gal kas galetu 12kl. fizikos savarankisku darbu sprendiniais pasidalint? Ta prasme kontroliniais ar tiesiog sąsiuviniais? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
23:44:05
| Nuoroda
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
01:14:50
| Nuoroda
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
11:42:17
| Nuoroda
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:41:53
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? Į biomechaniką |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:42:14
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
15:45:26
| Nuoroda
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? Ydomus pasirinkimas biomechanika. Nesuprask neigiamai. Man tik neteko dometis ja Dabar jau pradejau galvot apie ekonomika;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
19:10:35
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? Ydomus pasirinkimas biomechanika. Nesuprask neigiamai. Man tik neteko dometis ja Dabar jau pradejau galvot apie ekonomika;) Manau architektūra jau geriau, nei ekonomika Biomechanika įdomi specialybė, bet ne tokia, kokia norėtųsi. Na bet bandysiu rizikuoti. Kažkur vistiek pakliūsiu Sėkmės ieškant savo gyvenimo kelio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
19:17:15
| Nuoroda
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? Ydomus pasirinkimas biomechanika. Nesuprask neigiamai. Man tik neteko dometis ja Dabar jau pradejau galvot apie ekonomika;) Manau architektūra jau geriau, nei ekonomika Biomechanika įdomi specialybė, bet ne tokia, kokia norėtųsi. Na bet bandysiu rizikuoti. Kažkur vistiek pakliūsiu Sėkmės ieškant savo gyvenimo kelio Manau apsistosiu prie architekturos. Juk ne siaip ruosiausi ir laikiau stojamuosius. Is kurios tu mokyklos? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
21:52:20
| Nuoroda
sveiki. Gal forume tebesilanko studijuojatys architektura. Gal galetu pasakyti, su kokiais balais pernai istota i VDA. Stojamuosius pavyko gana neblogai islaikyti, taciau suklupde siek tiek matematika ir lietuviu, tad rupi, kaip pirmumus delioti. Gal kas daugiau informacijos suteiks? Dekingi:) |