Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-01-23
23:39:26
| Nuoroda
Sveiki kolegos. Taigi noreciau jusu isklausyti nuomoniu apie sia studiju saka , gal kas planuojate tai studijuoti o galbut kas ir studijuoja? Siaip mane labai domina turizmas ir jo perspektyvos tik beda ta kad kiek zinau Vilniuje ( universitetuose ) turizmo nera , o gaijla |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-25
13:39:16
| Nuoroda
Laba,aš planuoju ateity kažką su turizmu veikt;] tik dar neapsisprendžiu ar stot i KU turizmą ( nes visgi į universitetą norisi) ar tiesiog baigti istoriją ar užsienio kalbą ( paskui vistiek manau išeitų turizmo srity dirbt).Yra Vilniuj tarptautinis turizmo verslas VU TVM,bet ten matiekos reik,o man su matieka prastai...:) o šeip jei kas nors iš studijuojančių turizma galėtų parašyt ką nors,tai būtų neblogai ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-16
19:56:28
| Nuoroda
Sveiki as studijuoju VIKO turizma tai jie noresit ko klaust klauskit:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-22
14:16:21
| Nuoroda
Sveiki. Kokie egzaminai reikalingi? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-27
21:57:00
| Nuoroda
marchiukas>> juk VU yra turizmas,tad laisvai gali bandyti stot, o šiaip ir mane labai domina ši specialybė,tik įdomu kaip ten su ta geografija.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-28
19:57:17
| Nuoroda
Sveiki Aš planuoju studijuoti rekreaciją ir turizmą KU. Įdomi studijų programa O dėl VU, tai galiu pasakyt, kad turizmo specializacija bus galima pasirinkti tik po dviejų metų, bet tik įstojus į kultūros istoriją ir antropologiją. Tai aš nemanau, kad verta rinktis būtent šią specialybę, nes vistiek tik po dviejų metų pasirinksit šaką kultūrinis turizmas. KU, manau, labiausiai tinkamas norint studijuoti turizmą. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-03
17:40:22
| Nuoroda
sveiki,studijuoju KK viesbuciu ir turizmo vadyba jei kas nori kokios info rasykit: [email protected]:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-25
18:27:10
| Nuoroda
sveiki.ruosiuosi siais metais stoti i VIKO turizma neakivaizdziai.. domina mane kaip ten su matematika.ar sunku? ir siaip,ar sunku isslikyt sesija .. |