Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:44:22
| Nuoroda
jusste rašė:
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) Aš rašiau nemokamą ISM psl raso kad turi but 20.5+ balasnorint studijuot nemokamai.Tai taip iseina,kad simtukais reikia viska islaikit.Tai negi tas nemokamas studijas gauna tik vienas,kitas is tu 300 kuriuos priima?O tuos 75 ar 50% tai gauna tik jau studijoms isibegejus,kuriu rezultatai besimokant labai geri? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:58:37
| Nuoroda
666666 rašė:
jusste rašė:
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) Aš rašiau nemokamą ISM psl raso kad turi but 20.5+ balasnorint studijuot nemokamai.Tai taip iseina,kad simtukais reikia viska islaikit.Tai negi tas nemokamas studijas gauna tik vienas,kitas is tu 300 kuriuos priima?O tuos 75 ar 50% tai gauna tik jau studijoms isibegejus,kuriu rezultatai besimokant labai geri? Nebūtinai reikia surinkti šimtukus, nes galima gauti papildomus balus už olimpiadas. Dabar atsivertęs praeitų metų statistiką į ISM ekonomiką, tai paskutinio vf vietoje 19,70. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
22:22:09
| Nuoroda
Ledutte rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę Taigi lintu13 cituoju (kai paklausiau ar stos į teisę ): "Ne, ne į teisę" Na, kiek aš atsimenu ( nepamenu kurioje temoje, todėl net neieškojau), tu klausei, ar aš teisę mokiausi, aš atsakiau, kad ne teisę. Tokio klausimo, kurį tu tipo pacitavai, iš viso neatsimenu ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
23:12:12
| Nuoroda
swishfoot rašė:
666666 rašė:
jusste rašė:
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) Aš rašiau nemokamą ISM psl raso kad turi but 20.5+ balasnorint studijuot nemokamai.Tai taip iseina,kad simtukais reikia viska islaikit.Tai negi tas nemokamas studijas gauna tik vienas,kitas is tu 300 kuriuos priima?O tuos 75 ar 50% tai gauna tik jau studijoms isibegejus,kuriu rezultatai besimokant labai geri? Nebūtinai reikia surinkti šimtukus, nes galima gauti papildomus balus už olimpiadas. Dabar atsivertęs praeitų metų statistiką į ISM ekonomiką, tai paskutinio vf vietoje 19,70. Koks skirtumas, koks balas. Kokio velnio stot į ekonomiką, kai Lietuvoje nėra ekonomikos Manau yra dar nemažai gerų specialybių. Ekonomistai tiesiog jau "popsucha" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
23:38:22
| Nuoroda
Sveiki
gal kas galite padėti tokiu klausimu: nuspręndžiau į žemesnes vietas visgi įrašyti pora specialybių VPU. Taigi, renkuosi tarp psichologijos ir soc. pedagoikos. Pastaroji atrodo universalesnė specialybė. Gal kas turite asmeninės patirties? padėkitpadėkit. ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
23:46:48
| Nuoroda
gimme rašė:
Sveiki
gal kas galite padėti tokiu klausimu: nuspręndžiau į žemesnes vietas visgi įrašyti pora specialybių VPU. Taigi, renkuosi tarp psichologijos ir soc. pedagoikos. Pastaroji atrodo universalesnė specialybė. Gal kas turite asmeninės patirties? padėkitpadėkit. ) Neturiu,bet galiu pasakyti,jei ta specialybė tau prie širdies ir tu ją nori studinti,ir jei tu manai,kad gali būti gera socialinė pedagogė,rinkis nedvėjok..ir būk laiminga... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
09:13:37
| Nuoroda
NONcom rašė:
swishfoot rašė:
666666 rašė:
jusste rašė:
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) Aš rašiau nemokamą ISM psl raso kad turi but 20.5+ balasnorint studijuot nemokamai.Tai taip iseina,kad simtukais reikia viska islaikit.Tai negi tas nemokamas studijas gauna tik vienas,kitas is tu 300 kuriuos priima?O tuos 75 ar 50% tai gauna tik jau studijoms isibegejus,kuriu rezultatai besimokant labai geri? Nebūtinai reikia surinkti šimtukus, nes galima gauti papildomus balus už olimpiadas. Dabar atsivertęs praeitų metų statistiką į ISM ekonomiką, tai paskutinio vf vietoje 19,70. Koks skirtumas, koks balas. Kokio velnio stot į ekonomiką, kai Lietuvoje nėra ekonomikos Manau yra dar nemažai gerų specialybių. Ekonomistai tiesiog jau "popsucha" Kiek žmonių, tiek ir nuomonių.:D Šiaip niekas neverčia pasilikti Lietuvoje, o ypač su ISM diplomu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
10:58:00
| Nuoroda
swishfoot rašė:
NONcom rašė:
swishfoot rašė:
666666 rašė:
jusste rašė:
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) Aš rašiau nemokamą ISM psl raso kad turi but 20.5+ balasnorint studijuot nemokamai.Tai taip iseina,kad simtukais reikia viska islaikit.Tai negi tas nemokamas studijas gauna tik vienas,kitas is tu 300 kuriuos priima?O tuos 75 ar 50% tai gauna tik jau studijoms isibegejus,kuriu rezultatai besimokant labai geri? Nebūtinai reikia surinkti šimtukus, nes galima gauti papildomus balus už olimpiadas. Dabar atsivertęs praeitų metų statistiką į ISM ekonomiką, tai paskutinio vf vietoje 19,70. Koks skirtumas, koks balas. Kokio velnio stot į ekonomiką, kai Lietuvoje nėra ekonomikos Manau yra dar nemažai gerų specialybių. Ekonomistai tiesiog jau "popsucha" Kiek žmonių, tiek ir nuomonių.:D Šiaip niekas neverčia pasilikti Lietuvoje, o ypač su ISM diplomu. Tada geriau iškart užsienyje studijuot |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
11:08:30
| Nuoroda
NONcom rašė:
swishfoot rašė:
NONcom rašė:
swishfoot rašė:
666666 rašė:
jusste rašė:
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) Aš rašiau nemokamą ISM psl raso kad turi but 20.5+ balasnorint studijuot nemokamai.Tai taip iseina,kad simtukais reikia viska islaikit.Tai negi tas nemokamas studijas gauna tik vienas,kitas is tu 300 kuriuos priima?O tuos 75 ar 50% tai gauna tik jau studijoms isibegejus,kuriu rezultatai besimokant labai geri? Nebūtinai reikia surinkti šimtukus, nes galima gauti papildomus balus už olimpiadas. Dabar atsivertęs praeitų metų statistiką į ISM ekonomiką, tai paskutinio vf vietoje 19,70. Koks skirtumas, koks balas. Kokio velnio stot į ekonomiką, kai Lietuvoje nėra ekonomikos Manau yra dar nemažai gerų specialybių. Ekonomistai tiesiog jau "popsucha" Kiek žmonių, tiek ir nuomonių.:D Šiaip niekas neverčia pasilikti Lietuvoje, o ypač su ISM diplomu. Tada geriau iškart užsienyje studijuot Jei turi finansų ir galimybių, tai tau gerai... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
11:33:44
| Nuoroda
swishfoot rašė:
NONcom rašė:
swishfoot rašė:
NONcom rašė:
swishfoot rašė:
666666 rašė:
jusste rašė:
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) Aš rašiau nemokamą ISM psl raso kad turi but 20.5+ balasnorint studijuot nemokamai.Tai taip iseina,kad simtukais reikia viska islaikit.Tai negi tas nemokamas studijas gauna tik vienas,kitas is tu 300 kuriuos priima?O tuos 75 ar 50% tai gauna tik jau studijoms isibegejus,kuriu rezultatai besimokant labai geri? Nebūtinai reikia surinkti šimtukus, nes galima gauti papildomus balus už olimpiadas. Dabar atsivertęs praeitų metų statistiką į ISM ekonomiką, tai paskutinio vf vietoje 19,70. Koks skirtumas, koks balas. Kokio velnio stot į ekonomiką, kai Lietuvoje nėra ekonomikos Manau yra dar nemažai gerų specialybių. Ekonomistai tiesiog jau "popsucha" Kiek žmonių, tiek ir nuomonių.:D Šiaip niekas neverčia pasilikti Lietuvoje, o ypač su ISM diplomu. Tada geriau iškart užsienyje studijuot Jei turi finansų ir galimybių, tai tau gerai... Jei domėjaisi, užsienyje reikia mažiau finansinių išteklių, negu Lietuvoje. Nes ten paskolos yra teikiamos ypatinga tvarka. Jei baigęs mokslus nedirbi darbo su atitinkamu atlyginimu, tau paskolą anuliuoja. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
12:05:29
| Nuoroda
O kur išlaidos už pragyvenimą? Turiu offer'į iš Warwick'o universiteto, o ten vien už bendrabutį reikia mokėti 85 svarus per savaitę. Jeigu susirandi part-time job tada gali pragyvent. O jei nori iš tėvų kišenės gyvent, tada jau labai didoka ta tėvų kišenė turėtų būt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:03:30
| Nuoroda
Burbulas1 rašė:
O kur išlaidos už pragyvenimą? Turiu offer'į iš Warwick'o universiteto, o ten vien už bendrabutį reikia mokėti 85 svarus per savaitę. Jeigu susirandi part-time job tada gali pragyvent. O jei nori iš tėvų kišenės gyvent, tada jau labai didoka ta tėvų kišenė turėtų būt Negalėčiau nesutikti ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:42:36
| Nuoroda
Burbulas1 rašė:
O kur išlaidos už pragyvenimą? Turiu offer'į iš Warwick'o universiteto, o ten vien už bendrabutį reikia mokėti 85 svarus per savaitę. Jeigu susirandi part-time job tada gali pragyvent. O jei nori iš tėvų kišenės gyvent, tada jau labai didoka ta tėvų kišenė turėtų būt už bendrabutį 85 svarai? Tu tikrai rimtai? čia nenormalu. Laisviausiai butuką ten už kokį 20 svarų galėtum išsinuomot. Nemanau, kad maža tėvų kišenė turi būti, jei ir Lietuvoje už mokslus klosi 8 tūkst. į metus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
21:20:40
| Nuoroda
NONcom rašė:
Burbulas1 rašė:
O kur išlaidos už pragyvenimą? Turiu offer'į iš Warwick'o universiteto, o ten vien už bendrabutį reikia mokėti 85 svarus per savaitę. Jeigu susirandi part-time job tada gali pragyvent. O jei nori iš tėvų kišenės gyvent, tada jau labai didoka ta tėvų kišenė turėtų būt už bendrabutį 85 svarai? Tu tikrai rimtai? čia nenormalu. Laisviausiai butuką ten už kokį 20 svarų galėtum išsinuomot. Nemanau, kad maža tėvų kišenė turi būti, jei ir Lietuvoje už mokslus klosi 8 tūkst. į metus. kodėl 8 tūkst.? pats, ką žadi studijuot? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
21:38:36
| Nuoroda
Sveiki, prisidedu prie pasisakymų ir aš tai bandysiu studijuoti ŠU judesio korekcija (kineziterapija) ir jau penktadienį atlieku privalomą motyvacinį testą ir pokalbį. Visikška nesamonė! |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
22:17:50
| Nuoroda
noreciau i KTU arba VDU sociologija. dar gerai butu KTU lideryste |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
22:18:35
| Nuoroda
ne taip parasiau lyderyste |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-17
00:37:54
| Nuoroda
o kas čia per lyderystės studijos? ir kuo tampi jas baigęs? lyderiu?: ) įdomu net pasidarė, nes nesu apie tai nieko girdėjus.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-17
09:29:36
| Nuoroda
Polifonas rašė:
Aš tai norėčiau įstotii į Vilniaus Verslo kolegija. Taikomąją anglų kalbą tai norėjau paklausti ten reike anglu lietuviu istorijos ir metinis mano lietuviu butu. Tai vat jei lietuviu laikiau mokyklini istorijos isvis nelaikiau o is anglu gauciau apie 90% ir lietuviu b lygio 5 turiu ar imanoma man galvoti bent jau apie mokama vieta ? Labas, mane irgi si specialybe visai domina..bet jau balu reikia nors gal ten ta balu skaiciuokle nesamones rodo, kad pagal ja jau ISM greiciau nemokama gauciau, nei Vilniaus Verslo kolegijoj |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-17
09:30:07
| Nuoroda
swishfoot rašė:
NONcom rašė:
Burbulas1 rašė:
O kur išlaidos už pragyvenimą? Turiu offer'į iš Warwick'o universiteto, o ten vien už bendrabutį reikia mokėti 85 svarus per savaitę. Jeigu susirandi part-time job tada gali pragyvent. O jei nori iš tėvų kišenės gyvent, tada jau labai didoka ta tėvų kišenė turėtų būt už bendrabutį 85 svarai? Tu tikrai rimtai? čia nenormalu. Laisviausiai butuką ten už kokį 20 svarų galėtum išsinuomot. Nemanau, kad maža tėvų kišenė turi būti, jei ir Lietuvoje už mokslus klosi 8 tūkst. į metus. kodėl 8 tūkst.? pats, ką žadi studijuot? Didžioji dalis studijų programų Lietuvoje kainuoja ~8 tūkst. į metus. Jei neįstosiu į nemokamą, nestosiu šiemet visai. ;O |
|
|