Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
13:57:28
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Supah rašė:
NONcom rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O Baisiai daug ;D?galima tiksliau gal? Mru teisėn stoja 514 į nemokamą, 313 į mokamą. O Dieve... :}}}} O dėl to viešojo administravimo tai mega epic fail čia ne specialybė ir nesuprantu, ko į ją taip visi nori. Specialybė be specialybės Bet jūs egzus išlaikot ir ramūs, o man stojamieji... ; / |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
14:53:43
| Nuoroda
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) O, bendramintis. :] Bandysiu aš ten stot. :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
15:34:08
| Nuoroda
Galvoju taip pat apie ekonomika, bet į kurį univerą, tai dar neapsisprendžiau. Žinoma, žiūrėsim egzamino rezultatus, bet pasirinkimai laviruoja tarp ISM, VU, VGTU, MRU ir VK - pirmenybę vis tik atiduočiaus VU bei ISM. Kas gal žino informacijos apie panašumus ir skirtumus tarp šių mokymo įstaigų?
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
15:53:48
| Nuoroda
o kur suzinot kiek pernai priimta pirmakursiu i tam tikras studijas? nes pas mane pirmu nr parase 25 zmones, o isvis 100, tai jei priims koki 50 tai didoka konkurencija, nes dar tu zmoniu dauges |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
17:49:38
| Nuoroda
O kaip pasižiūrėt kiek žmonių jau pasirinko vieną ar kitą kursą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:03:07
| Nuoroda
lamos bpo svetainėj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:07:49
| Nuoroda
Gal būtų galima tiksliau? Nerandu aš |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:08:54
| Nuoroda
Jau radau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:23:38
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę Taigi lintu13 cituoju (kai paklausiau ar stos į teisę ): "Ne, ne į teisę" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:43:19
| Nuoroda
Burbulas1 rašė:
Jau radau. O as ne Gal padesit? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:47:37
| Nuoroda
http://www.lamabpo.lt/ tada spaudi Programų pasirenkamumas 2010m., vėliau spaudi Studijų programų grupių pasirenkamumas ir tada išmes visus universitetų sutrumpinimus, ten ir rasi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:48:53
| Nuoroda
Dekinga :* |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
19:19:01
| Nuoroda
Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
19:22:15
| Nuoroda
ponor3 rašė:
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) Aš rašiau nemokamą |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
19:28:32
| Nuoroda
As tai manau nemokamos negausiu tai rasysiu ir i mokama:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
19:31:20
| Nuoroda
jusste rašė:
Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės? GAL KAS ŽINO? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
19:40:19
| Nuoroda
jusste rašė:
jusste rašė:
Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės? GAL KAS ŽINO? Istestines jei neklystu ir yra neakivaizdines. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
19:45:35
| Nuoroda
Kevin rašė:
jusste rašė:
jusste rašė:
Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės? GAL KAS ŽINO? Istestines jei neklystu ir yra neakivaizdines. Tikrai taip |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
20:40:16
| Nuoroda
Ledutte rašė:
Kevin rašė:
jusste rašė:
jusste rašė:
Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės? GAL KAS ŽINO? Istestines jei neklystu ir yra neakivaizdines. Tikrai taip O tai kaip ten pildant pasirinkti tuos prioritetus? Galima vienu metu ir nuolatines, ir ištestines. Tai kaip ten jas žiūri stojant? Jau visai susipainiojau... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:12:14
| Nuoroda
jusste rašė:
Ledutte rašė:
Kevin rašė:
jusste rašė:
jusste rašė:
Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės? GAL KAS ŽINO? Istestines jei neklystu ir yra neakivaizdines. Tikrai taip O tai kaip ten pildant pasirinkti tuos prioritetus? Galima vienu metu ir nuolatines, ir ištestines. Tai kaip ten jas žiūri stojant? Jau visai susipainiojau... Rašai prioritetų tvarka, jeigu nori į Ištestines (neakyvaizdines) tai ir rašyk visur tarkim tik jas |
|
|