Kur stosit?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-07 18:50:26 | Nuoroda

eij abiturientai, o kur ras butu galima, praeitu metu koficienta, kurio reikejo stojant i tam tikra specialybe? ;]

Žinutė parašyta: 2010-06-07 19:02:00 | Nuoroda
kazkasbelekas rašė:

eij abiturientai, o kur ras butu galima, praeitu metu koficienta, kurio reikejo stojant i tam tikra specialybe? ;]

www.baluskaiciuokle.lt

Žinutė parašyta: 2010-06-07 19:06:18 | Nuoroda

VDU politika, teisė.. :) žiūrėsim, kaip su egzais bus, gal visi norai pasikeis ;D

Žinutė parašyta: 2010-06-07 20:40:06 | Nuoroda
Absurdus rašė:
Jelefant rašė:

Jis. Mane kaip tik vilioja aukstoji matke, algoritmai, matanalize... mmmm

Is matkes egzo daugiau 70 nemanau kad gausiu, tikiuosi nebus per stipri konkurencija.

Ne daugiau 70% ir vilioja matematika? Maždaug neatrasta žemė? :D Nežinai su kuo reikalą ruošies turėt ;D Nesakau, kad 70% mažai, bet pagal tokį užsidegimą galima galvot, jog ji gyvenimo aistra. Et, nesugadinti žmonės dar, pilni naivaus optimizmo. Kai teks apturėt po 4val aukštosios matematikos teorijos, ir dar ta pačią dieną 3val pratybų, išnyks tas optimizmas kaip dūmas drįsčiau manyt :)

Ei ei, nenurasyk manes. As paprasciausiai labai daug matematikos praleidau del sunkios sveikatos bukles (dabar jau viskas gerai). O ir to noro nebuvo anksciau. Dabar as kitas zmogus :) per pora menesiu praktiskai nuo 0 ismokau 2 metu kursa ir daugeli netgi aplenkiau. Informatikos egzaminui pasiruosiau per viena savaite ir islaikysiu manau 90%+. Ir be to man nelabai idomi ta vidurines mokyklos matematika, as daug mieliau leidziu laika ziuredamas aukstuju mokyklu paskaitas, kur reikia paciam mastyti, o ne prisiminti nupjautines piramides ypatumus.

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-06-07 20:40:45 | Nuoroda

O toje balu skaiciuokleje ten galima tiketi visuo tuo ka pateikia? del valstybes finansuojamos vietos, kad  uztektu tiek kiek iskaiciuota?? nes siemet kai mokykliniu nebera, tai valstybinio 30 procentu, tas pats kaip mokyklinio 90, tai ka ten skaiciuoja pagal praeitus metus( bent taip galvoju) yra neteisinga ir tiketi, puoseleti vilciu neapsimoketu...? apsvieskit mane jeigu netingite, prasau.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 20:54:29 | Nuoroda
kazkasbelekas rašė:

O toje balu skaiciuokleje ten galima tiketi visuo tuo ka pateikia? del valstybes finansuojamos vietos, kad  uztektu tiek kiek iskaiciuota?? nes siemet kai mokykliniu nebera, tai valstybinio 30 procentu, tas pats kaip mokyklinio 90, tai ka ten skaiciuoja pagal praeitus metus( bent taip galvoju) yra neteisinga ir tiketi, puoseleti vilciu neapsimoketu...? apsvieskit mane jeigu netingite, prasau.

manau, kad bendram vaizdui susidaryti tas įrankis puikiai tinka. O jog konkursinis balas bus toks pats kaip pernai, žinoma, tikėtis nereikėtų. Jis galėtų skirtis ir be jokių permainų, tiesiog specialybės vienais metais būna populiaresnės, kitais ne. Balai šiek tiek keičiasi kasmet.

• Informacinės technologijos / VBE 98
  • Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-06-07 21:13:04 | Nuoroda
Jelefant rašė:
Absurdus rašė:
Jelefant rašė:

Jis. Mane kaip tik vilioja aukstoji matke, algoritmai, matanalize... mmmm

Is matkes egzo daugiau 70 nemanau kad gausiu, tikiuosi nebus per stipri konkurencija.

Ne daugiau 70% ir vilioja matematika? Maždaug neatrasta žemė? :D Nežinai su kuo reikalą ruošies turėt ;D Nesakau, kad 70% mažai, bet pagal tokį užsidegimą galima galvot, jog ji gyvenimo aistra. Et, nesugadinti žmonės dar, pilni naivaus optimizmo. Kai teks apturėt po 4val aukštosios matematikos teorijos, ir dar ta pačią dieną 3val pratybų, išnyks tas optimizmas kaip dūmas drįsčiau manyt :)

Ei ei, nenurasyk manes. As paprasciausiai labai daug matematikos praleidau del sunkios sveikatos bukles (dabar jau viskas gerai). O ir to noro nebuvo anksciau. Dabar as kitas zmogus :) per pora menesiu praktiskai nuo 0 ismokau 2 metu kursa ir daugeli netgi aplenkiau. Informatikos egzaminui pasiruosiau per viena savaite ir islaikysiu manau 90%+. Ir be to man nelabai idomi ta vidurines mokyklos matematika, as daug mieliau leidziu laika ziuredamas aukstuju mokyklu paskaitas, kur reikia paciam mastyti, o ne prisiminti nupjautines piramides ypatumus.

Nenurašau, tiesiog manau susidūrus su realybe viskas pasikeis radikaliai. Duok die, kad klysčiau:) Kaip sake gerb. MIF'o dekanas ponas Stepanauskas, kartais elementarioji matematika yra žymiai sunkesnė už aukštąją:)

Žinutė parašyta: 2010-06-07 21:13:56 | Nuoroda

idomu idomu kaip istikruju bus :)

Žinutė parašyta: 2010-06-08 14:02:22 | Nuoroda

O aš vis neapsisprendžiu..... Plaukioju kažkur tarp medicinos, psichologijos ir..... vaidybos... Turbūt labiausiai traukia vaidyba, bet, manau, kad tai nėra perspektyvi, patikima specialybė..... Vienaip ar kitaip, būkim realistai, visiems svarbu tai, kad iš darbo galėtų pragyventi......

• Biologija / VBE 60
  • Chemija / VBE 65
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 52
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-06-08 14:10:55 | Nuoroda
Gyvačiukas:) rašė:

O aš vis neapsisprendžiu..... Plaukioju kažkur tarp medicinos, psichologijos ir..... vaidybos... Turbūt labiausiai traukia vaidyba, bet, manau, kad tai nėra perspektyvi, patikima specialybė..... Vienaip ar kitaip, būkim realistai, visiems svarbu tai, kad iš darbo galėtų pragyventi......

Is visu tavo isvardytu specialybiu tikriausiai ir mokytis, ir darba veliau susirast bus lengviausia pasirinkus vadyba :) su psichologo ir mediko diplomu darbo spektras zymiai siauresnis, nei vadybos...

Žinutė parašyta: 2010-06-09 11:59:07 | Nuoroda
Sviatosa rašė:
Gyvačiukas:) rašė:

Is visu tavo isvardytu specialybiu tikriausiai ir mokytis, ir darba veliau susirast bus lengviausia pasirinkus vadyba :) su psichologo ir mediko diplomu darbo spektras zymiai siauresnis, nei vadybos...

omg.. :D vaidyba ar vadyba? na vadybininkų tiek, kad galėsi užsiimti tik kioskelio vadyba kai pabaigsi.. :D

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 77
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-09 12:02:18 | Nuoroda

neiznau,daug noriu,bet rezultatai nleis man egzu :] 

Žinutė parašyta: 2010-06-09 13:02:33 | Nuoroda

sociologija, istorija... kas taip pat ruosiasi ta studijuot, isimeskit mane i skype kontaktus jolitat.lt :)

Žinutė parašyta: 2010-06-09 13:22:20 | Nuoroda

VU finansų ir draudimo matematika. 

• Fizika / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 63
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 43
Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:13:51 | Nuoroda

KMU medicina

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-06-10 17:45:06 | Nuoroda

Bandysiu į VDU anglų filologiją :)

• Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 56
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-06-10 17:53:19 | Nuoroda

VDU- teise,politika KK-teisė...Priklausomai nuo egzų..

Žinutė parašyta: 2010-06-12 19:02:14 | Nuoroda

Pirmoj vietoj - VU archyvistika. Tik dabar lieka sulaukt egzaminų rezultatų...

• Istorija / VBE 69
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 38
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Žinutė parašyta: 2010-06-13 15:18:23 | Nuoroda

O kaip jums VU visuomenes sveikata? ;]

Žinutė parašyta: 2010-06-13 15:28:43 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

VDU- teise,politika KK-teisė...Priklausomai nuo egzų..

Aš ir tą norėčiau studijuot, tik ne Kaune :)

Kokios politikos mokslų perspektyvos?  man labai įdomu, bet  gali būt tik veltui praleisti metai..

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 42
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą