Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:06:29
| Nuoroda
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:08:56
| Nuoroda
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / i menus stosi?:) |
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:20:15
| Nuoroda
Man atidaro mano uzpildyta prasyma, nesuprantu.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:22:23
| Nuoroda
Melija rašė:
Man atidaro mano uzpildyta prasyma, nesuprantu.. Spausk, virš tų laukelių, tokia nuoroda yra. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:25:33
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Melija rašė:
Man atidaro mano uzpildyta prasyma, nesuprantu.. Spausk, virš tų laukelių, tokia nuoroda yra. Atsiprasau, galima konkreciau? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:27:16
| Nuoroda
Radau, dekoju. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:32:51
| Nuoroda
swlabr rašė:
NONcom rašė:
Norėčiau įstoti į architektūrą, bet kadangi vf vietą gauti labai sunku, tai labai neprisisvajoju. Nors viltis miršta paskutinė. Žodžiu prioritetas architektūra, o kas toliau jau, tai viskas kas susiję su fizika o i koki universiteta(architektura)?:) Surašiau visus. Prioritetas vgtu, nes ten tipo ruošiausi stojamiesiems. Bet jei kitur vietos atsiras, tai nebus bėda. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
08:58:38
| Nuoroda
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
09:46:25
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
09:54:02
| Nuoroda
swlabr rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / i menus stosi?:) Ahaaa, ir kaip mažas vaikas, labai rimtai bijau ; / tikiuosi ta baimė nepakiš kojos stojant... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
09:54:28
| Nuoroda
NONcom rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O Baisiai daug ;D?galima tiksliau gal? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
10:07:25
| Nuoroda
Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
10:09:06
| Nuoroda
Oi, ta prasme, kad tik 10 žmonių nurodė pirmu prioritetu, o kiti matau labiau rašo kaip atsarginį variantą. O man yra kažin iš to kokia nauda? Jeigu aš įrašiau pirmu nr, o kitas žmogus 10 nr ir jo balai geresni, tai vieta vistiek jam? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
10:09:21
| Nuoroda
vitae rašė:
Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė O kur šitą galima pamatyt? Lamabpo kažkur ane? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
10:16:08
| Nuoroda
Bū rašė:
vitae rašė:
Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė O kur šitą galima pamatyt? Lamabpo kažkur ane? Jau radau, bet geriau būčiau nemačius. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
10:46:55
| Nuoroda
vitae rašė:
Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė O kur tu stoji? |
Žinutė parašyta:
2010-06-15
11:40:55
| Nuoroda
vitae rašė:
Oi, ta prasme, kad tik 10 žmonių nurodė pirmu prioritetu, o kiti matau labiau rašo kaip atsarginį variantą. O man yra kažin iš to kokia nauda? Jeigu aš įrašiau pirmu nr, o kitas žmogus 10 nr ir jo balai geresni, tai vieta vistiek jam? Jeigu tas žmogus neįstojo į nė vieną iš 9 aukščiau išrikiuotų specialybių, tuomet Tavo vieta atiteks jam. Bet jeigu jo balai aukštesni, turėtų įstoti į aukštesnį savo prioritetą -- nelygu, kaip pildė prašymą, -- ir atlaisvinti Tau kelią į norimą spec. : ) Sėkmės. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
12:06:02
| Nuoroda
Bū rašė:
Bū rašė:
vitae rašė:
Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė O kur šitą galima pamatyt? Lamabpo kažkur ane? Jau radau, bet geriau būčiau nemačius. Palauk, tuoj dar as i filosofija paduosiu 1 numeriu Nors beveik ir neturiu sansu |
Žinutė parašyta:
2010-06-15
13:24:40
| Nuoroda
Supah rašė:
NONcom rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O Baisiai daug ;D?galima tiksliau gal? Mru teisėn stoja 514 į nemokamą, 313 į mokamą. O Dieve... :}}}} O dėl to viešojo administravimo tai mega epic fail čia ne specialybė ir nesuprantu, ko į ją taip visi nori. Specialybė be specialybės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
13:48:36
| Nuoroda
O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:) |