Kur stosit?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:06:29 | Nuoroda

nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; /

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:08:56 | Nuoroda
Supah rašė:

nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; /

i menus stosi?:)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:20:15 | Nuoroda

Man atidaro mano uzpildyta prasyma, nesuprantu..

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:22:23 | Nuoroda
Melija rašė:

Spausk, virš tų laukelių, tokia nuoroda yra.

• Fizika / VBE 56
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:25:33 | Nuoroda
jacikaas rašė:
Melija rašė:

Spausk, virš tų laukelių, tokia nuoroda yra.

Atsiprasau, galima konkreciau?

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:27:16 | Nuoroda

Radau, dekoju.

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:32:51 | Nuoroda
swlabr rašė:
NONcom rašė:

Norėčiau įstoti į architektūrą, bet kadangi vf vietą gauti labai sunku, tai labai neprisisvajoju. Nors viltis miršta paskutinė. :) Žodžiu prioritetas architektūra, o kas toliau jau, tai viskas kas susiję su fizika :)

o i koki universiteta(architektura)?:)

Surašiau visus. :D Prioritetas vgtu, nes ten tipo ruošiausi stojamiesiems. Bet jei kitur vietos atsiras, tai nebus bėda.

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-06-15 08:58:38 | Nuoroda
Supah rašė:

Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik :D Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-06-15 09:46:25 | Nuoroda
lintu13 rašė:
Supah rašė:

Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik :D Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę

aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-06-15 09:54:02 | Nuoroda
swlabr rašė:
Supah rašė:

i menus stosi?:)

Ahaaa, ir kaip mažas vaikas, labai rimtai bijau ; / tikiuosi ta baimė nepakiš kojos stojant...

Žinutė parašyta: 2010-06-15 09:54:28 | Nuoroda
NONcom rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:

aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O

Baisiai daug ;D?galima tiksliau gal?

Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:07:25 | Nuoroda

Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė :D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:09:06 | Nuoroda

Oi, ta prasme, kad tik 10 žmonių nurodė pirmu prioritetu, o kiti matau labiau rašo kaip atsarginį variantą. O man yra kažin iš to kokia nauda? Jeigu aš įrašiau pirmu nr, o kitas žmogus 10 nr ir jo balai geresni, tai vieta vistiek jam? 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:09:21 | Nuoroda
vitae rašė:

Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė :D

O kur šitą galima pamatyt? Lamabpo kažkur ane?

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:16:08 | Nuoroda
Bū rašė:
vitae rašė:

Jau radau, bet geriau būčiau nemačius.

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:46:55 | Nuoroda
vitae rašė:

O kur tu stoji?

Žinutė parašyta: 2010-06-15 11:40:55 | Nuoroda
vitae rašė:

Oi, ta prasme, kad tik 10 žmonių nurodė pirmu prioritetu, o kiti matau labiau rašo kaip atsarginį variantą. O man yra kažin iš to kokia nauda? Jeigu aš įrašiau pirmu nr, o kitas žmogus 10 nr ir jo balai geresni, tai vieta vistiek jam? 

Jeigu tas žmogus neįstojo į nė vieną iš 9 aukščiau išrikiuotų specialybių, tuomet Tavo vieta atiteks jam. Bet jeigu jo balai aukštesni, turėtų įstoti į aukštesnį savo prioritetą -- nelygu, kaip pildė prašymą, -- ir atlaisvinti Tau kelią į norimą spec. : ) Sėkmės.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 60
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-15 12:06:02 | Nuoroda
Bū rašė:
Bū rašė:
vitae rašė:

Jau radau, bet geriau būčiau nemačius.

Palauk, tuoj dar as i filosofija paduosiu 1 numeriu  Nors beveik ir neturiu sansu

Žinutė parašyta: 2010-06-15 13:24:40 | Nuoroda
Supah rašė:
NONcom rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:

Baisiai daug ;D?galima tiksliau gal?

Mru teisėn stoja 514 į nemokamą, 313 į mokamą. O Dieve... :}}}} O dėl to viešojo administravimo tai mega epic fail čia ne specialybė ir nesuprantu, ko į ją taip visi nori. Specialybė be specialybės

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-06-15 13:48:36 | Nuoroda

O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą