Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:13:51
| Nuoroda
Ko klausinėjo? :) Tiesą sakant norėčiau, kad papasakot viską smulkiai. Kaip yra sakoma, nuo A iki Z. Nuo to, kaip rašei rašinį, ką jame rašei, iki pokalbio - emocijos, jausmai, klausimai, susinervinimo lygis |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:33:48
| Nuoroda
na as rasiau antraja tema. Savo temoje rasiau, kad pasikviesciau i sia pokalbiu laida A.kubiliu, i.simonyte, paprasta zmogu is liaudies. A.kubiliaus klausciau apie pensijas, simonytes apie motinystes pasalpas, o zmogaus tiesiog prasyciau nuomones. Na as cia taip stambiai parasiau, dar iterpiau graikijos riauses, net nebeatsimenu. Po rasinio labai jaudinaus, nesitikejau, kad prileis prie pokalbio, visgi mano laimei tik viena mergina atmete is musu grupes. Veliau laukiau pokalbio, turejau eit pries paskutine, mano komisijos turejo but tas voisnis ar kaip jis ten, daugelis juo buvo nepatenkint, isejo susinervine. Man pasiseke, kad del laiko stokos patekau i draugiska kita komisija. Jie manes klause apie tremimus, katyne (truputi susimoviau),lietuvos moteris ministres, ju pareigas, veliau moteris siaip politikes(buvo paprasta), kuo domiuos, kelintu nr rasiau zurnalistika. Linksmiausia buvo pabaigoje, kai atejo profesorius - jis manes klause kokia kalba sneka brazilijoj, kokia jos sostine ir veliau kas dalyvauja pasaulio futbolo cempionate - as sakau "brazilija" ir visi pradejo juoktis. Tai va mazdaug papasakojau ir daug cia prirasiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:41:36
| Nuoroda
O kelintu numeriu parašei žurnalistiką? Kokias dar specialybes parašei į sąrašą? :) ar daug susirinko žmonių? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:48:54
| Nuoroda
Bonnzai rašė:
O kelintu numeriu parašei žurnalistiką? Kokias dar specialybes parašei į sąrašą? :) ar daug susirinko žmonių?
as parasiau zurnalistika pirmu numeriu ir buvo juokinga, kai manes pakaluse ka parasiau antru, o as niekaip negalejau atsiminta, tada jie sako tai cia jau labai nori i zurnalistika o siaip dabar atsimenu, kad parasiau informologija, o tu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:59:00
| Nuoroda
Politologiją O gal žinai, ar daug žmonių gavo įskaitą iš tavo grupės? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
13:02:23
| Nuoroda
Bonnzai rašė:
Politologiją O gal žinai, ar daug žmonių gavo įskaitą iš tavo grupės? zinau, kad vienas tikrai gavo, o del kitu dar nesusizinojau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
13:23:37
| Nuoroda
O kiek panašiai žmonių buvo?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-04
09:44:33
| Nuoroda
Bonnzai rašė:
O kiek panašiai žmonių buvo?:) musu grupej kokiu 16 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-04
14:21:14
| Nuoroda
Sveikučiai, kolegos.:) Pabandom nupiešti bendrą kūrybinio egzamino vaizdą mano akimis? Pabandom.:) Egzaminą laikiau su dar keletu čia jau apsireiškusių žmogeliukų penktadienį. Kadangi laikyti atvažiavau iš Klaipėdos, būtų buvę labai gaila pasitraukti jau po pirmo etapo ar neišlaikius, todėl tai buvo tarsi šiokia tokia motyvacija. Savaime suprantama, be to, jog pati žurnalistika man yra patraukli. Rašinį rašiau antrąja tema, kadangi laidą "Teisė žinoti" teko žiūrėti gana dažnai, o įvykių Lenkijoje pastaruoju metu nesekiau. Įvardinau kokias problemas liesčiau ir kokius žmones kviesčiau, bet dabar nesismulkinsiu, jeigu norėsite, papasakosiu. Kaip jau minėjo kolegė, tik vienai merginai iš mūsų grupės buvo pasakyta "NEXT" po rašinio.:) Ėjau į pokalbį pirmojoje grupėje ketvirtas ir nelabai bijojau, giliai širdyje žinojau, jog viskas bus gerai. Taip ir buvo. Iš pradžių, žinoma, paprašė prisistatyti. Vėliau klausė, kokie atrodo man reikšmingi pastarųjų mėnesių įvykiai Lietuvoje. Klausė, ar žinau, kas vyko kątik Vokietijoje. Taip pat klausė, ar žiniasklaida gali sustabdyti emigraciją. Vėliau pradėjo klausti ar emigracija naudinga valstybei, kodėl? Ar naudinga žmogui? Kas geriau, kai žmogus turi galimybę rinktis ar kai už jį viską padaro valstybė? Klausė, ar turiu patirties. Kadangi turėjau ir pasakiau, jog darbuojuosi dienraštyje "Vakarų ekspresas", paklausė, ar žinau koks Klaipėdos miesto biudžetas, kiek Klaipėdoje gyvena žmonių. Parodė nuotrauką ir paklausė, kas joje. Joje buvo Užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis.:) Taip pat klausė, ar turiu žurnalistų, publicistų idealų? Atsakiau, jog Donskis ir Sviderskytė. Paklausė, kodėl Sviderskytė? Atsakiau, jog dėl jos stiliaus ir kartais neįprasto požiūrio kampo, paminėjau, jog patiko jos paskutinis straipsnis apie svajotojus. Atsakiau, jog taip. Paklausė, ar aš esu svajoklis? Atsakiau, jog komisijai geriau žinoti ir jai nuspręsti, koks aš esu. Tada komisijos pirmininkas sarkastiškai pasakė "koks Tu diplomatiškas", nusišypsojau ir pasakiau "ačiū". Nuo labai daug klausimų, manau, išsisukau ne tik dėl to, jog nebijojau, bet ir dėl to, jog šypsojaus ir nevengiau humoro. Kai manęs paklausė, kokia sritimi domiuosi, atsakiau: "Kolegos jau minėjo, jog kai pasakai vieną sritį, užduodate galybę sudėtingų klausimų iš tos srities, tai dabar kažkaip ir nedrąsu." Sako: "Vis tiek teks pasisakyti". Na, tada įvardinau muziką, kiną, sportą, ekonomiką ir politiką. Sako: "O, yra ir rimtų temų". Bet politinių ar ekonominių klausimų pernelyg nebuvo.:) Arba, kai paklausė, ar turiu patirties, atsakiau, jog "sklinda kalbos, kad geriau nesakyti, jog turi patirties, nes komisijoje vyrauja nuomonė, jog jei jau darai, tai daryk gerai. Tai turiu prisipažinti - patirties turiu, bet visada stengiausi viską daryti gerai.":) Dar nebloga situacija buvo, kai paklausė "Kodėl patinka Sviderskytė?". Atsakiau: "Kaip moteris ar kaip žurnalistė?" :) Bet be humoro reikia šiek tiek ir įžūlumo, manau, nepakenks. Tarkim, kai pradėjo klausinėti komisijos pirmininkas apie emigraciją, aš pradėjau polemizuoti, aptarti iš visų pusių, o jis sako "Atsakyk konkrečiai". Atsakiau, jog "emigracija žmogui nei gerai, nei blogai. Arba ir blogai, ir gerai". Sako: Tu man vis tiek atsakyk į klausimą, žmogui pasirinkimą turėti yra gerai ar blogai?" Sakau: "Tai jeigu klausiate apie pasirinkimą, tada jį turėti žinoma, jog yra gerai. Prieš tai nesupratau klausimo". Ir pirmininkas sako su tokia ale panieka: "Atsiprašau, jog ne taip suformulavau klausimą", aš nusišypsojau ir atsakiau, jog nieko tokio. Kietas pirmininkas, bet man patiko. Kartais aš tikrai išsiplečiu ir reikia drausmės.:)) Ir šiaip komisijoje visi jie "faini", tiesiog sukuria tokią įtemptą išbandymo atmosferą. Todėl smagu ir todėl geros emocijos užplūsta, sužinojus, jog išlaikyta. Beje, kitiems dar buvo užduodami klausimai apie galingiausių valstybių aštuntuką, įvykius Graikijoje, Lietuvos futbolininkus vicečempionus, buvo prašoma išvardinti Lietuvos atstovus EP, ministerijas ir jų vadovus, valdančiąją daugumą ar opoziciją sudarančias partijas, jų lyderius.:) Tai tiek.:) |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-04
14:57:36
| Nuoroda
ohoho,kokia erudicija ! as tai buvau labai isitempusi ir pora sakiniu pamekenau bet iskaita gavau. Klause kaip vertinu velionio A.M.Brazausko politika, paklause kokios mano politines paziuros. Ypatingu ziniu nepademonstravau, greiciau jau "pilsciau is tuscio i kiaura". Bet pasiseke. |
Žinutė parašyta:
2010-07-05
23:06:53
| Nuoroda
O kaip manot, didelis konkursas bus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
10:44:23
| Nuoroda
kokie 6 į vieną vietą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
11:09:00
| Nuoroda
Jei žiūrim tiek su mokamais, tiek su nemokamais, tai konkursas nemažas - beveik 8 žmonės į vieną vietą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
11:31:11
| Nuoroda
Mano viena pažistama, kuri irgi stojo i zurnalistika, sake kad šiais metais stojančiųjų buvo 295, bet idomu, kiek žmonių atkrito, kas negavo įskaitos? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:52:16
| Nuoroda
Tai LAMABPO galima pažiūrėt, kiek yra užrašę žurnalistiką. Į vf dabar yra 227 , o į vnf 67. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
14:18:00
| Nuoroda
O kaip sužinoti, kiek žmonių gavo įskaita? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
15:10:26
| Nuoroda
Logola rašė:
O kaip sužinoti, kiek žmonių gavo įskaita? Manau, kad tie, kurie gavo neįskaityta iš kūrybinio konkurso, greičiausiai išbraukė VU žurnalistiką iš savo pasirinkimo sąrašo. Juk nebelieka šansų įstot tokiu atveju. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
15:28:45
| Nuoroda
Labai norejau i zurnalistika , bet kai suzinojau lietuviu kalbos rezultatus, svajones nuplauke.. |
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:59:49
| Nuoroda
Saulute6 rašė:
Labai norejau i zurnalistika , bet kai suzinojau lietuviu kalbos rezultatus, svajones nuplauke.. O tai kiek lietuviu gavai? O stojamaji egzamina islaikei? Juk dar anglu, istorija, kuri, beje, svarbiausia .... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
21:22:28
| Nuoroda
Kai suzinojau kiek surinkau , tai i stojima nebeejau.. 15% :) |