Politologija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-05-30 17:16:15 | Nuoroda
kas kam neaisku rašė:

Po anglu egzamino gali tik istorijos egzaminas isgelbet. Ta prasme ne visi gerai islaike anglu , o KB  tai auksto reikia.

i politologija stojant anglu metinis nesiskaiciuoja, tik egzas?

Žinutė parašyta: 2011-05-30 17:38:03 | Nuoroda

Nu. LT, Ist., Ang. egzai ir matiekos metinis.

Žinutė parašyta: 2011-06-04 19:21:02 | Nuoroda

Istorija labai labai gali daug ką pakeisti.

Aš neįsisąmoninau to kažkaip iki stojimų, visi egzai man buvo daugmaž vienodai reikšmingi, bet paskui supratau, kad istorijos balas yra dvigubai reikšmingesnis už anglų ar lietuvių. Anglų 100 lygus tik 50 iš istorijos, taigi:)

Žinutė parašyta: 2011-06-04 21:52:37 | Nuoroda

Nu.

Žinutė parašyta: 2011-06-05 15:59:19 | Nuoroda

Sveiki, bandysiu į VU PM mokamas studijas. Kaip manot kokie bus KB į mokamas ir nemokamas studijas VU?  būt gerai jei su 18.5-18.9 bent į mokamas išeit patekt...

• Biologija / VBE 79
  • Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 83
Žinutė parašyta: 2011-06-05 19:58:52 | Nuoroda

Su 19KB duok, Die, i mokamas. Ir tai neaisku. Gal pasiseks.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-05 21:24:10 | Nuoroda

Sveikučiai, konkurentai :D Žinoma, pirma rašysiu Vilnių - tiek vf, tiek vnf, bet per daug nesibaidau ir Kauno. Šiaip, žadat rašyti vien politikos mokslus ar turit kokių nors atsarginių variantų? Įdomu sužinot, ar panašiai galvojam.

Žinutė parašyta: 2011-06-05 22:52:46 | Nuoroda

Ka cia prigalvosi...

Žinutė parašyta: 2011-06-06 19:46:33 | Nuoroda
nodisco rašė:

Sveikučiai, konkurentai :D Žinoma, pirma rašysiu Vilnių - tiek vf, tiek vnf, bet per daug nesibaidau ir Kauno. Šiaip, žadat rašyti vien politikos mokslus ar turit kokių nors atsarginių variantų? Įdomu sužinot, ar panašiai galvojam.

Labas:)

Aš irgi galvoju stot į VU politiką, atsarginis variantas VDU. Žinoma, rašysiu tik į vf. Dar galvoju apie socialinę politiką, Baltijos regiono studijas, viešąją komunikaciją. Tokie mano planai, bet viskas priklauso nuo egzaminų. Ypač, jei nori nemokamai įstot į VU, nes ten reikia visų egzaminų surinkt  virš 90. :)

• Dailė / MBE 10
  • Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-06 20:12:24 | Nuoroda
Rima rašė: Labas:)

Aš irgi galvoju stot į VU politiką, atsarginis variantas VDU. Žinoma, rašysiu tik į vf. Dar galvoju apie socialinę politiką, Baltijos regiono studijas, viešąją komunikaciją. Tokie mano planai, bet viskas priklauso nuo egzaminų. Ypač, jei nori nemokamai įstot į VU, nes ten reikia visų egzaminų surinkt  virš 90. :)

Tai jau taip, dėl tų aukštų balų stojant aš miegu neramiai : ) Mano planas B - istorija. Dar va neseniai sužinojau, jog  MRU irgi siūlo naują programą - viešoji politika ir vadyba. Baigus duoda politikos mokslų bakalauro laipsnį, bet mane kažko neramina žožiai 'vadyba' ir 'viešoji'. : D Perdėm glaustai jie ten surašę studijuojamus dalykus, nors kvalifikacijos aprašas tai kaip ir kitur -  panašus. Pagalvosiu, gal dar ir čia teks atsidurti. 

Žinutė parašyta: 2011-06-06 22:06:03 | Nuoroda
nodisco rašė:
Rima rašė: Labas:)

Tai jau taip, dėl tų aukštų balų stojant aš miegu neramiai : ) Mano planas B - istorija. Dar va neseniai sužinojau, jog  MRU irgi siūlo naują programą - viešoji politika ir vadyba. Baigus duoda politikos mokslų bakalauro laipsnį, bet mane kažko neramina žožiai 'vadyba' ir 'viešoji'. : D Perdėm glaustai jie ten surašę studijuojamus dalykus, nors kvalifikacijos aprašas tai kaip ir kitur -  panašus. Pagalvosiu, gal dar ir čia teks atsidurti. 

Istorija... Myliu istoriją, bet kai pagalvoji perspektyvų - nulis, todėl verta labai gerai apmąstyt.; )

Net nežinojau tokio, nes MRU nelabai domėjausi. : ) O nėra studijų planų įdėta, kad maždaug būtų galima orientuotis, ką ten dėstys? Nes kartais pavadinimas gražiai skamba, o mokymasis - siaubingas. ; )

• Dailė / MBE 10
  • Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-07 21:59:44 | Nuoroda
Rima rašė:

Istorija... Myliu istoriją, bet kai pagalvoji perspektyvų - nulis, todėl verta labai gerai apmąstyt.; )

Net nežinojau tokio, nes MRU nelabai domėjausi. : ) O nėra studijų planų įdėta, kad maždaug būtų galima orientuotis, ką ten dėstys? Nes kartais pavadinimas gražiai skamba, o mokymasis - siaubingas. ; )

Ne kažką tos informacijos. (: 

www.mruni.eu/mru_lt_dokumentai/grupes/priemimo_grupe/pagrindiniu_studiju_aprasai/Viesoji_%20politika_aprasas.pdf

Žinutė parašyta: 2011-06-08 15:17:05 | Nuoroda
nodisco rašė:

labas, as ir noreciau i vilniu, bet net nerasysiu vistiek nepapulsiu. nerealiai auskti balai vu, reikia apie 95 viska islaikyt... tad lieka vdu, o aisku ir romeri rasysiu , del tos naujos programos "viesoji politika ir vadyba" :D geriau negu nieko, arba istot i tokia specialybe kuri visai ne prie sirdies. na ir istorija rasysiu, nors su ta istorija tai nelabai kazka ateiti ir galesi paveikt, arba mokytoju dirbt, arba muziejui sedet. dar visai kaip atsarginis variantas butu filosofija, bet nenuostabu,kad mano pusbrolis pabaige sias studijas ir visiskai nieko susijusiu su filosofija neveikia :D tai va..o aisku visada pirmoj vietoj politikos mokslai.

Žinutė parašyta: 2011-06-09 03:22:14 | Nuoroda

Hmm aš irgi svarstau, kad gaaal parašysiu, bet tik kaip atsarginį variantą trečiu numerėliu :? Kad nelabai man verta turbūt...

O matoka daug nulemia? Nes jei taip, tai ant matkės sudegsiu, turiu 8, ir tas pats iš B lygio..

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2011-06-09 03:23:07 | Nuoroda
nodisco rašė:

Oi ne, tarp manųjų specialybių tie politikos mokslai kaip tik lyg kokia balta varna, visai iš konteksto iškrenta :D

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-09 09:45:22 | Nuoroda

Atsiprašau, kad su savo ilga nuoroda ištempiau visą temos puslapį. : / Hmm, jei tau tai ką nors sako, tai skaičiuojant konkursinį balą B lygio 8 lygus A lygio 7. Šiaip manau, kad stojant į populiarią specialybę nė vienas taškelis nepamaišo : )

Žinutė parašyta: 2011-06-09 09:48:18 | Nuoroda
nodisco rašė:

Atsiprašau, kad su savo ilga nuoroda ištempiau visą temos puslapį. : / Hmm, jei tau tai ką nors sako, tai skaičiuojant konkursinį balą B lygio 8 lygus A lygio 7. Šiaip manau, kad stojant į populiarią specialybę nė vienas taškelis nepamaišo : )

O tikrai tik tiek mazai skiriasi? :)

• Istorija / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-09 09:55:09 | Nuoroda

Taip,kažkur klausk.vu.lt yra paaiškinta : )

Žinutė parašyta: 2011-06-09 10:30:04 | Nuoroda
nodisco rašė:

Taip,kažkur klausk.vu.lt yra paaiškinta : )

SSmgau, tai vadinasi mano B lygio 10 prilygsta A lygio 9 :)

• Istorija / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2011-06-15 12:40:47 | Nuoroda

AR YRA SIAULIUOSE KUR NORS STUDIJUOTI POLITOLOGIJA?????????????????

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą