Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-21
19:02:07
| Nuoroda
Viliau, mano egzaminų rezultatai spėju bus labai panašūs į tavo - istorija 80-90proc, anglų 95-100proc, o va lietuvių ėmiau mokyklinį iš principo (nekenčiu ir neskaitau lietuvių grožinės literatūros). Šakės, jeigu su tokiais rezultatais negauni finansavimo... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-21
19:31:15
| Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
Viliau, mano egzaminų rezultatai spėju bus labai panašūs į tavo - istorija 80-90proc, anglų 95-100proc, o va lietuvių ėmiau mokyklinį iš principo (nekenčiu ir neskaitau lietuvių grožinės literatūros). Šakės, jeigu su tokiais rezultatais negauni finansavimo... Nu dar priklauso, kiek iš to mokyklinio gausi;) Bet kažin,va,atrodo,kas ta lietuvių, tik 0,2 , bet visgi...O tuo labiau politologija,kur toks konkursas. Neįsivaizduoju,kas ten per genijai susirenka:| O valstybinio tai be reikalo neėmei, be to,mokyklinis irgi iš lietuvių,ne iš ko kito būna? Kažkaip aš išsiverčiau be jokios ten lietuvių literatūros, išvis mūsų jos beveik nemokė gi:D ir ką. Na,bus matyt:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-23
19:39:29
| Nuoroda
O kaip su anglu kalba? Ar reikia labai geru jos ziniu? Ka veikiat per paskaitas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
10:22:22
| Nuoroda
O galima rinkis vokieciu? mano ji pirmoji, o su anglu kalba ne kaip man. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
18:29:07
| Nuoroda
gal galit man paaiškint, kaip suprast, kad tikrai nori į šitą studijų programą? nes būna paskaitau kur apie politologiją, atrodo, mirsiu, kaip noriu, tada perskaitau ką nors įdomaus apie žurnalistiką ir tada atrodo noriu ten, tada vėl, kur nors įdomesnę eilutę pamačius, noriu į politiką ar man vienai čia taip? ir kaip gydytis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
18:43:46
| Nuoroda
Siulyciau kiek imanoma daugiau susizinot apie abi specialybes.
Arba tiesiog mest moneta ;DD |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-24
19:17:02
| Nuoroda
aš ką tik įrašiau VU politologiją ;D bet tikimybė man ten įstoti yra menkutė, nes matematikos turiu 7. Bet visokių stebuklų būna ;D |
Žinutė parašyta:
2010-06-24
19:26:10
| Nuoroda
swlabr rašė:
aš ką tik įrašiau VU politologiją ;D bet tikimybė man ten įstoti yra menkutė, nes matematikos turiu 7. Bet visokių stebuklų būna ;D aš irgi 7 turiu, mokytojai raganai buvo gaila daugiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
21:11:28
| Nuoroda
Nežinau kaip, bet matematikoj paskutiniais metais dėl politologijos pasitempiau, nuo 7 iki 9, net buvo noras egzą laikyt:D Šiaip matematika 0,1KB,nelabai daug. O sutinku, sunku apsispręst,ką rinktis. Bet aš nuo neatmenamos vaikystės žavėjausi politologais (na,mano galva buvo pramušta mokslininkės,kurios atradimai pakeis pasaulį, karjerai:D, bet atrodė,kad tai labai protingi dėdės, kuriuos kviečiasi žurnalistai į savo laidas ir jie viską žino:DD), po to patapau labai jau humanitarė ir susišvietė pačiai ten stot:) Tiesa, buvo neseniai labai daug abejonių. 11kl atvažiavo mokyklon toks buvęs mokinys, baigęs VU tarpautinių santykių magistrą, išplėstom akim nuėjau į tą susitikimą, iš pradžių kaip į Dievą kokį spoksojau:D bet jis labai mane nuvylė...na,toks jaunasis politikas,nežinau,kaip apibūdint. Ir kai po to dar vienam renginy sutikau jį ir jis pradėjo savo kalbą tuo pačiu a le bajeriu (nejuokingu),pagalvojau: na jau ne, jei jau tokie iš ten išeina. O dar toks pažįstamas labai gailis,kad politologiją,o ne žurnalistiką rinkos... Be va, dabar užpildžiau prašymą, visose vietose kokia nors politologija-vu,vdu,vf,vnf...ir nežinau,ką dar reikės rašyt:D Bus matyt,ar rezultatai man ten leis pakliūt. Visi aplink laikos strategijos: tikėkis blogiausi,tada pasiseks. Bet aš sakau: taip smarkiai norint, kaip kad aš noriu, juk negali nepasisekt |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
21:22:37
| Nuoroda
aš tai norėčiau tokio mišinio :istorija, žurnalistika, politologija, filosofija ;D bet deja galimybė tik viena. Visai svarstau antrame kurse stoti į ištęstines kurio nors iš šių dalykų studijas. Tik bijau, kad nepavežt galiu |
Žinutė parašyta:
2010-06-24
21:31:33
| Nuoroda
swlabr rašė:
aš ką tik įrašiau VU politologiją ;D bet tikimybė man ten įstoti yra menkutė, nes matematikos turiu 7. Bet visokių stebuklų būna ;D aš ir 7
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
21:46:49
| Nuoroda
swlabr rašė:
aš tai norėčiau tokio mišinio :istorija, žurnalistika, politologija, filosofija ;D bet deja galimybė tik viena. Visai svarstau antrame kurse stoti į ištęstines kurio nors iš šių dalykų studijas. Tik bijau, kad nepavežt galiu tobulas derinys |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
22:42:40
| Nuoroda
Agnė. rašė:
swlabr rašė:
aš tai norėčiau tokio mišinio :istorija, žurnalistika, politologija, filosofija ;D bet deja galimybė tik viena. Visai svarstau antrame kurse stoti į ištęstines kurio nors iš šių dalykų studijas. Tik bijau, kad nepavežt galiu tobulas derinys Indeed... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
00:32:36
| Nuoroda
Sorry, rasyius be lt simboliu Siaip jo, misnys geras butu, bet deja. Na zinoma kazkiek filosofijos gauni ir pradedi kitaip vertint visai dalykus. Zurnalistika mane irgi labai viliojo, bet turiu kursioka, kuris ja mete po 2 kursu, tad visai nesigailiu, kad jos neturiu |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
11:57:24
| Nuoroda
Viilius rašė:
Sorry, rasyius be lt simboliu Siaip jo, misnys geras butu, bet deja. Na zinoma kazkiek filosofijos gauni ir pradedi kitaip vertint visai dalykus. Zurnalistika mane irgi labai viliojo, bet turiu kursioka, kuris ja mete po 2 kursu, tad visai nesigailiu, kad jos neturiu O kodėl metė? Aš irgi dvejoju ar žurnalistiką stoti, ar politologiją, ar viešąjį administravimą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
14:29:32
| Nuoroda
Laba diena. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:23:24
| Nuoroda
šiandien ištirpo man viltis į TSPMI patekt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
10:03:18
| Nuoroda
Sveiki, Viliau, turiu asmenišką klausimą - užsikabinau už tavo minties apie perbėgėlius iš VDU į VU - asmeniškai vardais prašom žinau, apie išėjusių dėl nepasiteisinusių lūkesčių dėl pačios politologijos, bet ne dėl univero. Aš į VDU įstojau pirmu nr, galėjau rinktis VF bet kuriams univere, bet ėmiau VDU ir tebesidžiaugiu. Išeinantis už rėmų univeras, pasiutusiai draugiški dėstyotojai, įdomūs renginiai, laisvė rinktis, o ne būt šūduku kažkieno akyse. Labai patenkinta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
10:06:09
| Nuoroda
Galite stoti į ištęstines, pakliūti paprasčiau, tik finansavimui gauti reikia gana aukštų balų. Nepamenu koks buvo praeitais metais, bet ištęstinėse KB virš 20, o dieninėse KB gerokai virš 19 buvo tų, kurie gavo valst. finansuojamas vietas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
19:51:22
| Nuoroda
Sveiki, norėjau paklausti, kas geriau : politologija vu ar vdu ? |