Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
16:28:13
| Nuoroda
VU geriau tik tuo, kad diplome bus parasyta, kad VU, 1 uni. Lietuvoje, tik istoje ir pasimoke, suzinosit kokia to kaina, turesit pereiti, pazeminimo, elitiskumo pievas ir pelkes. Kazkodel, pasnekejus su baigusiais, dar syki apsidziaugiu, kad pasirinkau VDU, cia su destytojais labai geri santykiai, o kiek is VU, nenoriu sakyti, bet ten pasitaiko tokiu atveju, kad baisu pagalvoti, kaip tokie destytojai gali dirbti, kompetencijos bendravimo srityje visiskai neturi. Visur yra visko, bet VDU turesit kiekvienas daugiau laisves, tai tikrai, viskas prasideda nuo tvarkarascio pasirinkimo, kuris yra labai nerealus dalykas, VDU turi UKC (uzsienio kalbu centras), galimybe mokytis kalbas su mokytojais is tu saliu. NAUJAUSIAS VDU PLIUSAS, nemokamos Greturines studijos, kuriu metu gausit + antra issilavinima, tai reiskia, kad pvz mokotes politikos mokslus ir baigiat + dar pvz teise, zurnalistika ar ka norit. Tai labai geras dalykas, ir ieskantis darbo. Dar geriau suderinama, gret. studiju paskaitos vyks treciadieniais, ir nesidubliuos su kitais specais. Buvo pasakyta, tai priklauso nuo žmpgaus. Seip as sakiau jokiu budu i KNS, bet zinokit, dbr jokiu butu i VLN , turiu nemaloniu patirimu ten, kai nueini VLN'iuje i norfa ir taves klause rusiskai ar turi nuolaidu kortele.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
16:31:03
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Kas dėl laisvų dienų, tai tikrai galima :} Aš pamenu ir po kelias dienas turėdavau lasvais kažkurį semestrą, tarp jų ir penktadienį. Pirmadienį ir penktadienį berods. Man irgi reikės pasidaryt 4 dienų savaitgalį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
16:38:29
| Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
lintu13 rašė:
Kas dėl laisvų dienų, tai tikrai galima :} Aš pamenu ir po kelias dienas turėdavau lasvais kažkurį semestrą, tarp jų ir penktadienį. Pirmadienį ir penktadienį berods. Man irgi reikės pasidaryt 4 dienų savaitgalį MHM , turėsi daugiau laiko savarankiškai kalti, vahahahaa |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
16:40:52
| Nuoroda
kyperis rašė:
VU geriau tik tuo, kad diplome bus parasyta, kad VU, 1 uni. Lietuvoje, tik istoje ir pasimoke, suzinosit kokia to kaina, turesit pereiti, pazeminimo, elitiskumo pievas ir pelkes. Kazkodel, pasnekejus su baigusiais, dar syki apsidziaugiu, kad pasirinkau VDU, cia su destytojais labai geri santykiai, o kiek is VU, nenoriu sakyti, bet ten pasitaiko tokiu atveju, kad baisu pagalvoti, kaip tokie destytojai gali dirbti, kompetencijos bendravimo srityje visiskai neturi. Visur yra visko, bet VDU turesit kiekvienas daugiau laisves, tai tikrai, viskas prasideda nuo tvarkarascio pasirinkimo, kuris yra labai nerealus dalykas, VDU turi UKC (uzsienio kalbu centras), galimybe mokytis kalbas su mokytojais is tu saliu. NAUJAUSIAS VDU PLIUSAS, nemokamos Greturines studijos, kuriu metu gausit + antra issilavinima, tai reiskia, kad pvz mokotes politikos mokslus ir baigiat + dar pvz teise, zurnalistika ar ka norit. Tai labai geras dalykas, ir ieskantis darbo. Dar geriau suderinama, gret. studiju paskaitos vyks treciadieniais, ir nesidubliuos su kitais specais. Buvo pasakyta, tai priklauso nuo žmpgaus. Seip as sakiau jokiu budu i KNS, bet zinokit, dbr jokiu butu i VLN , turiu nemaloniu patirimu ten, kai nueini VLN'iuje i norfa ir taves klause rusiskai ar turi nuolaidu kortele.... Jooo, o Kaune eidamas Laisvės alėja vidury dienos gali gyvas nepasiekti Soboro. Neduok die, kokį tikrą lietuvį sutiksi su peiliu rankoje |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-06
17:45:40
| Nuoroda
Lintu13, sakei, jog yra toks, dalykas kaip gretutinės studijos, norėjau paklausti, o kaip į jas įstoti... reikia stojimo prašyme kažką rašyti, ar nuėjus i VDU |
Žinutė parašyta:
2010-07-06
17:51:05
| Nuoroda
Rūtelė1991 rašė:
Lintu13, sakei, jog yra toks, dalykas kaip gretutinės studijos, norėjau paklausti, o kaip į jas įstoti... reikia stojimo prašyme kažką rašyti, ar nuėjus i VDU Ne aš sakiau :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
18:03:17
| Nuoroda
kyperis rašė:
VU geriau tik tuo, kad diplome bus parasyta, kad VU, 1 uni. Lietuvoje, tik istoje ir pasimoke, suzinosit kokia to kaina, turesit pereiti, pazeminimo, elitiskumo pievas ir pelkes. Kazkodel, pasnekejus su baigusiais, dar syki apsidziaugiu, kad pasirinkau VDU, cia su destytojais labai geri santykiai, o kiek is VU, nenoriu sakyti, bet ten pasitaiko tokiu atveju, kad baisu pagalvoti, kaip tokie destytojai gali dirbti, kompetencijos bendravimo srityje visiskai neturi. Visur yra visko, bet VDU turesit kiekvienas daugiau laisves, tai tikrai, viskas prasideda nuo tvarkarascio pasirinkimo, kuris yra labai nerealus dalykas, VDU turi UKC (uzsienio kalbu centras), galimybe mokytis kalbas su mokytojais is tu saliu. NAUJAUSIAS VDU PLIUSAS, nemokamos Greturines studijos, kuriu metu gausit + antra issilavinima, tai reiskia, kad pvz mokotes politikos mokslus ir baigiat + dar pvz teise, zurnalistika ar ka norit. Tai labai geras dalykas, ir ieskantis darbo. Dar geriau suderinama, gret. studiju paskaitos vyks treciadieniais, ir nesidubliuos su kitais specais. Buvo pasakyta, tai priklauso nuo žmpgaus. Seip as sakiau jokiu budu i KNS, bet zinokit, dbr jokiu butu i VLN , turiu nemaloniu patirimu ten, kai nueini VLN'iuje i norfa ir taves klause rusiskai ar turi nuolaidu kortele.... nu baisu. norfoj rusiškai užkalbino. vajė vajė. ir vien dėl to verta stoti į kauną. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
19:28:21
| Nuoroda
grytė rašė:
kyperis rašė:
VU geriau tik tuo, kad diplome bus parasyta, kad VU, 1 uni. Lietuvoje, tik istoje ir pasimoke, suzinosit kokia to kaina, turesit pereiti, pazeminimo, elitiskumo pievas ir pelkes. Kazkodel, pasnekejus su baigusiais, dar syki apsidziaugiu, kad pasirinkau VDU, cia su destytojais labai geri santykiai, o kiek is VU, nenoriu sakyti, bet ten pasitaiko tokiu atveju, kad baisu pagalvoti, kaip tokie destytojai gali dirbti, kompetencijos bendravimo srityje visiskai neturi. Visur yra visko, bet VDU turesit kiekvienas daugiau laisves, tai tikrai, viskas prasideda nuo tvarkarascio pasirinkimo, kuris yra labai nerealus dalykas, VDU turi UKC (uzsienio kalbu centras), galimybe mokytis kalbas su mokytojais is tu saliu. NAUJAUSIAS VDU PLIUSAS, nemokamos Greturines studijos, kuriu metu gausit + antra issilavinima, tai reiskia, kad pvz mokotes politikos mokslus ir baigiat + dar pvz teise, zurnalistika ar ka norit. Tai labai geras dalykas, ir ieskantis darbo. Dar geriau suderinama, gret. studiju paskaitos vyks treciadieniais, ir nesidubliuos su kitais specais. Buvo pasakyta, tai priklauso nuo žmpgaus. Seip as sakiau jokiu budu i KNS, bet zinokit, dbr jokiu butu i VLN , turiu nemaloniu patirimu ten, kai nueini VLN'iuje i norfa ir taves klause rusiskai ar turi nuolaidu kortele.... nu baisu. norfoj rusiškai užkalbino. vajė vajė. ir vien dėl to verta stoti į kauną. Nu rimtai, koks čia pagrindas. Jei jau kabinėtis prie tokių nesąmonių, tai kuo skiriasi tai, kad Kaune, tarkim, Norfoj už tavęs likus eilė greičiausiai bus treninguoti? Nereikia visko absoliutinti. Šiaip visi renkasi pagal savo prioritetus, nevarau ant to VDU, nes manau, kad Politologija VDU yra turbūt geriausia studijų kryptis iš visų VDU esančių. Bet studijuodamas politologiją, nesuvokiu, kaip dar gali spėti baigt ir kokią teisę ar žurnalistiką. Mokaus teisę ir man dar jai dažniausiai laiko gerai pasiruošt pritrūksta, apie gretutines kokias nei minčių neturėčiau..
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:26:13
| Nuoroda
aviator rašė:
grytė rašė:
kyperis rašė:
VU geriau tik tuo, kad diplome bus parasyta, kad VU, 1 uni. Lietuvoje, tik istoje ir pasimoke, suzinosit kokia to kaina, turesit pereiti, pazeminimo, elitiskumo pievas ir pelkes. Kazkodel, pasnekejus su baigusiais, dar syki apsidziaugiu, kad pasirinkau VDU, cia su destytojais labai geri santykiai, o kiek is VU, nenoriu sakyti, bet ten pasitaiko tokiu atveju, kad baisu pagalvoti, kaip tokie destytojai gali dirbti, kompetencijos bendravimo srityje visiskai neturi. Visur yra visko, bet VDU turesit kiekvienas daugiau laisves, tai tikrai, viskas prasideda nuo tvarkarascio pasirinkimo, kuris yra labai nerealus dalykas, VDU turi UKC (uzsienio kalbu centras), galimybe mokytis kalbas su mokytojais is tu saliu. NAUJAUSIAS VDU PLIUSAS, nemokamos Greturines studijos, kuriu metu gausit + antra issilavinima, tai reiskia, kad pvz mokotes politikos mokslus ir baigiat + dar pvz teise, zurnalistika ar ka norit. Tai labai geras dalykas, ir ieskantis darbo. Dar geriau suderinama, gret. studiju paskaitos vyks treciadieniais, ir nesidubliuos su kitais specais. Buvo pasakyta, tai priklauso nuo žmpgaus. Seip as sakiau jokiu budu i KNS, bet zinokit, dbr jokiu butu i VLN , turiu nemaloniu patirimu ten, kai nueini VLN'iuje i norfa ir taves klause rusiskai ar turi nuolaidu kortele.... nu baisu. norfoj rusiškai užkalbino. vajė vajė. ir vien dėl to verta stoti į kauną. Nu rimtai, koks čia pagrindas. Jei jau kabinėtis prie tokių nesąmonių, tai kuo skiriasi tai, kad Kaune, tarkim, Norfoj už tavęs likus eilė greičiausiai bus treninguoti? Nereikia visko absoliutinti. Šiaip visi renkasi pagal savo prioritetus, nevarau ant to VDU, nes manau, kad Politologija VDU yra turbūt geriausia studijų kryptis iš visų VDU esančių. Bet studijuodamas politologiją, nesuvokiu, kaip dar gali spėti baigt ir kokią teisę ar žurnalistiką. Mokaus teisę ir man dar jai dažniausiai laiko gerai pasiruošt pritrūksta, apie gretutines kokias nei minčių neturėčiau..
na tai manau priklauso nuo to kaip labai gilinamasi į dalyką. jei tik paviršutiniškai prabėgama, nu tai viskas įmanoma, o jei nuodugniai, tai nežinia kaip būtų.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:36:13
| Nuoroda
Sorry lintu13 |
Žinutė parašyta:
2010-07-06
21:22:26
| Nuoroda
Rūtelė1991 rašė:
Sorry lintu13 Atrodo kažkur skaičiau, kad su gretutinėm reikalus rugsėjį reiks tvarkyt, jau įstojus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
00:33:27
| Nuoroda
aviator rašė:
grytė rašė:
kyperis rašė:
Ne prie nesamoniu kabinejimasis, turi Vilnius mielesni senamiesti, nors kaune santaka ir anfiteatras kuo puikiausiai tinka + dar yra ir cia pastarasis, bet sakau, as susidariau toki ispudi, kad Vilniuje, man Lietuviskumo maza, tarp kitko ta diena teko sudalyvaut 3 situacijose ir visur i mane prabilo RU, netgi skirtinguose miesto rajonuose. Nesu as koks netolerantiskas, bet kaunas tikrai issiskiria situo. O kuris geresnis miestas, nenoriu veltis i diskusijas. Tiesiog kiekvienas turi pliusiu, kam patinka globalizacija ir jos padariniai, tam Vilnius mieliau, kam gal but daugiau patriotiskumas - Kaunas ir taip toliau bla bla bla... Jei nori suspeti galima, mano pazystamas, tarp kitko gerai besimokantis, sugebejo vienu metu baigti Medicina VU ir Fizika VGTU, neisivaizduoju kaip suspejo - bet imanoma, O cia gretutines studijos - labai gerai suderintos su paskaitomis, beto tu mokindamasis teise + isseini bendrus dlaykus, cia juos isseinu su pagr. spec. ir isnaujo kartoti nereikia. Prisideda per savaite dar 2-3 paskaitos po 1,5h, bet juolab kad neturi, padaro trec. laisva. Pas mane toks tvarkarastis, kad as pasimokau 3 dienas per savaite ir daugiau esu laisvas.
Ir dar del nesuspejimo mokytis, matai zinios yra viena, bet kaip jas pritaikai - kita. Todel, nes egzaminu pazymius gali bandyti keltis, jei irodysi savo tiesa. Dauk diskutuojama, kalba, o ne sausa teorija kalbama. VDU beveik visi destytojai deda medziaga i intraneta, todel galima neiti i paskaitas ( be to niekas pazymiu nemazina, apar seminaru nelankymo) ir visa info gauti gali. Konspektus, kuriuos ideda destytojai, gali perskaityti per 15 min, o pastarasis pasakoja daugiau nei 1 h, yra kas nusisneka, bet yra kas ta teorija labai idomiai ir placiai isaiskina, tad dar syki pabreziu, kad VDU bent jau Politika, nera sausu ziniu kalimas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
01:06:14
| Nuoroda
man įdomu, ar ne per daug tų politologų per metus pagaminama? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:37:26
| Nuoroda
su istorijos 74 (kaip?iš kur? negali būt) nuplaukė mano politologija vu. vdu gal dar, nes lietuvių 100 turiu ir anglų gerai tikiuos (nors istorijos irgi tikėjaus,ir va tau siurprizas). Kvailas vaikas aš, su tokiu istorijos balu niekas nestoja į jokias politologijas. išvis,tik į filologyną kokį slėptis:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:41:37
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
su istorijos 74 (kaip?iš kur? negali būt) nuplaukė mano politologija vu. vdu gal dar, nes lietuvių 100 turiu ir anglų gerai tikiuos (nors istorijos irgi tikėjaus,ir va tau siurprizas). Kvailas vaikas aš, su tokiu istorijos balu niekas nestoja į jokias politologijas. išvis,tik į filologyną kokį slėptis:D Į VNF tai tikrai įstotum:).. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:50:48
| Nuoroda
Na Politologija VDU man vel pradeda sypsotis po istorijos 100-tuko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:52:10
| Nuoroda
Tai joooo,bet. Tiesiog---- Dėl ko nervuojuos ir žliumbiu, tai tik dėl to,kad tikėjaus geriau. Na man visad prikiša,kad 'sakai bus blogai,o pasirodo, labai gerai', bet šįkart atvirkščiai. Galvojau gauti 10 balų (bent jau) daugiau, o jei laiminga diena, tai ir virš 90. Gal kas nors ats turit? Nes galvoju,gal apeliaciją duoti,bet prieš tai reikia išsinagrinėti viską. Jetau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:54:17
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Tai joooo,bet. Tiesiog---- Dėl ko nervuojuos ir žliumbiu, tai tik dėl to,kad tikėjaus geriau. Na man visad prikiša,kad 'sakai bus blogai,o pasirodo, labai gerai', bet šįkart atvirkščiai. Galvojau gauti 10 balų (bent jau) daugiau, o jei laiminga diena, tai ir virš 90. Gal kas nors ats turit? Nes galvoju,gal apeliaciją duoti,bet prieš tai reikia išsinagrinėti viską. Jetau Baik tu parintis,viskas gerai.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:52:04
| Nuoroda
Jei Lietuvių 97, istorija 90, matematika metinis 9, yra šansų į VU politologija VF ? |
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:08:44
| Nuoroda
Aš jau parašiau pirmu numeriu į Politiką VU |
|
|