Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-12
13:22:25
| Nuoroda
Tai vat, ir man ta mokytoja pasakojo, kad labai baisus darbai, tiek rasyba, tiek suvokta tema.. |
Žinutė parašyta:
2010-06-12
13:53:46
| Nuoroda
Nu tada viskas aišku...kokie laukia mūsų rezultatai.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
14:45:20
| Nuoroda
Saulute6 rašė:
Mano kaimyne lietuviu kalbos mokytoja ir ji paskirta yra taisyti valstybinius egzaminus, tai pasakojo , kad tik nesenei pradejo juos taisyti, sake , kad labai daug samprotavimo rasiniu, ir labai prasti darbai, pas dauguma nera kulturines patirties, ar isvis ne i tema parasyta... Rimtai? ;o o aš girdėjau,kad darbus pradės taisyti tik 14d ;o |
Žinutė parašyta:
2010-06-12
14:51:09
| Nuoroda
Ne, jau penktadieni ar tai ketvirtadieni pradejo |
Žinutė parašyta:
2010-06-12
15:12:42
| Nuoroda
Man is visu rezultatu laukimo lietuviu yra pats baisiausias, butu smugis ziaurus jei neislaikyciau, nes lietuviu isejo 8, iskaita 10 islaikiau, o pati egza padariau labai vidutiniskai, ne pagal savo galimybes, nu bet vistiek tikiuos 20-30%. Su kitais egzais kaip ir viskas aisku, o va lietuviu didelis klaustukas ar isvis islaikysiu, bus kaip ir 2008 metais, kai valstybini lietuviu egzamino neislaike beveik 13% laikiusiu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
16:08:39
| Nuoroda
Sonix rašė:
Man is visu rezultatu laukimo lietuviu yra pats baisiausias, butu smugis ziaurus jei neislaikyciau, nes lietuviu isejo 8, iskaita 10 islaikiau, o pati egza padariau labai vidutiniskai, ne pagal savo galimybes, nu bet vistiek tikiuos 20-30%. Su kitais egzais kaip ir viskas aisku, o va lietuviu didelis klaustukas ar isvis islaikysiu, bus kaip ir 2008 metais, kai valstybini lietuviu egzamino neislaike beveik 13% laikiusiu. panašioj situacijoj esu, išvis bijau, kad neišlaikiau (rašinį tikrai ne į temą parašiau), o iš lietuvių 9 turėjau, bandomąjį puikiai atlikau, o per egzą nesusidorojau su stresu ir tiek į pievas nuvažiavau, kad gėda dėl savęs... Ir vat, kad su kitais egzaminais bent daugmaž aiškus vertinimas, gali jausti parašei gerai ar prastai, o su tuo lietuvių tai sėdi, spelioji ir, kaip parodė ankstesni metai, dažniausiai nepataikai ;x |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
17:27:05
| Nuoroda
Susitikau savo lituanistę, kuri šiemet taiso interpretacijas, tai suskėlė, kad labai prasti darbai ir labai daug kas nuinterpretavo į pievas, ypač Savickį. Be to nec'as prašovė, kad tokius sunkius tekstus davė interpretuoti, ypač Škėmą, dėl kurio nėra nusistovėjusi bendra nuomonė. O rašinius taisanti kolegė tarstelėjo, kad rašiniai pakankamai stiprūs ir argumentai dažniausiai iš istorinio konteksto (:
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
17:45:07
| Nuoroda
Et,mano draugė pasiskaitė čia,ką mokytojai lt sako,tai puolė į ašaras,skambino,ir turėjau pusvalandį guosti. Čia bendras vaizdas, o ne atsiliepimai apie konkrečiai jūsų rašinius.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
17:56:22
| Nuoroda
Tai jus kaip tik dziaukites, del tokiu vertinintoju pasisakymu. Vadinasi, dideja tikimybe, kad jusu darbas yra visai nieko. Apskritai, maziau jaudinkites del tu procentu, nebent i kokias "prestizines" specialybes, kur didele konkurencija, zadat stoti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
18:00:58
| Nuoroda
Saulute6 rašė:
Labavakara )) Aš interpretavau eilėraštį ir taipogi pastebėjau, kad jo niekas čia nejudina. Turbūt ne daugelis mėgsta eilėraščius interpretuot Galiu pasakyti tiek, kad rėmiausi autorės kūrybos bruožais, kuriuos buvau iškalęs. Visur juos bandžiau pabrėžti, o kryptį susidariau taipogi remdamasis kūrybos bruožais ("svarbiausias lyrinio subjekto santykis su istorija, kurį atskleidžia poetinio pasaulio įvaizdžiai ir detalės" kažką tokio parašiau). Vėliau tiesiog akcentavau simbolius, jų reikšmė aiškinau atskiromis pastraipomis, tačiau stengdavausi nepamesti bendros kūrinio idėjos, su visais simboliais kartu plaukė ir lyrinio subjekto santykis su istorija ir požiūris į ją. Šiek tiek pastebėjau mitologinio, istorinio konteksto. Jau iš tikro nelabai ką atsimenu, jau dvi savaitės po egzo ;O greit prabėgo ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
18:05:06
| Nuoroda
NONcom, aš irgi panašiai interpretavau eilėraštį, nelabai ten daugiau ką ir buvo galima įžvelgti, išskyrus jos kūrybos bruožus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
18:11:29
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
NONcom, aš irgi panašiai interpretavau eilėraštį, nelabai ten daugiau ką ir buvo galima įžvelgti, išskyrus jos kūrybos bruožus Tuo ir geras buvo eilėraštis. Vaičiūnaitės eilėraščiai geri tuo, kad nėra ten filosofinių apibendrinimų ar kokių nerealių išvadų. Viską galima paremti bruožais, gal kiek aišku parodant ir savitą požiūrį, kadangi visgi interpretuoji Aš kažkodėl manau, kad eilėraštį interpretavusiems turėtų būti ramiau, nei tiems, kurie intepretavo prozą (jeigu mokėjo kūrybos bruožus), dėl to, kad ten nebuvo ką nusiinterpretuot. :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
18:13:02
| Nuoroda
Visiškai sutinku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
19:40:03
| Nuoroda
kažkas turi suvokimo ats?? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
19:42:15
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
kažkas turi suvokimo ats?? Kam tie atsakymai.. Pamirškit, sužinosit procentus ir būsit ramūs. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
20:30:58
| Nuoroda
Vieni pletkai čia, vienas paraso, kad jo mokytoja sako, jog rasiniai geri, kitas prasao, kad rasiniai pieva tai kieno klausyti??? Geriau pasilaikykit sau tas nesamones |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
20:47:43
| Nuoroda
oj laukiam laukiam, rezultatu laukiam kiek zadat gaut? norit? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
20:51:17
| Nuoroda
IngridaBle rašė:
Krc, net specialiai uzsiregistravau del Ingrideles. Tu jobanas sude, ka cia sneki? Patinka erzint zmones? Jus paziurekit jo profili, jo rasytas zinutes: "Pats studijuoju KMU MF ir tikrai galiu pasakyti, kad tikrai nebaliavojam . Mokytis reikia ir nemažai, žinoma, priklauso ir nuo ciklo, bet kai prasidėjo anatomija, tai belekiek reikėjo mokytis, jau buvo panika, kad niekad nespėsiu, bet išmokau ir gavau pakankamai aukštą balą. Turbūt lengviausias ciklas - fizika, bet kartu turime ir lotynų ir anglų nesveikas dėstytojas, kurios mano, kad čia svarbiausias dalykas.....Lotynų tai man visai patinka, bet anglų tai ne itin. Taip, tikrai reik planuoti laiką, kad spėtumėt viską išmokti. Pas mus žmonės taip pat gana draugiški. Nuo antro kurso prasideda probleminis mokymąsis, tad galbūt sunku priprasti prie naujos tvarkos, bet manau kai žmonės įpranta ir visai gerai būna. Šiaip manau natūralu, kad pirmais kursais yra lengviau, nes tai yra iki klinikinės studijos, o kai prasideda klinikinės tai yra daugiau informacijos, užduočių, turbūt vėl priklauso nuo ciklo, turbūt kokia neurologija vienai iš sunkiausių."
KA TAI SAKO? Kad jis visiskas pyderastas, jauciantis malonuma erzinti. Nebukit naivus! Nieko jis nx nezino ir kliedi. Dar jokiu instrukciju nera! O jo patyrusiai 82 metu mokytojai laikas i graba. Kas per loxas negaliu. Taigi ramiai zmones, pats laukiu egzaminu rezultatu, tekso suvokimas buvo ziaurus, tegul nepisa proto. nusizeminai kokius 3 kartus labiau nei Ingridele |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
21:24:22
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
oj laukiam laukiam, rezultatu laukiam kiek zadat gaut? norit? noriu 100 aisku ;D bet net neisivaizduoju kaip bus. Na neturetu but labai blogai, bet visiskai neimanoma nuspeti rasinio vertinimo. |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
21:33:46
| Nuoroda
swlabr rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
oj laukiam laukiam, rezultatu laukiam kiek zadat gaut? norit? noriu 100 aisku ;D bet net neisivaizduoju kaip bus. Na neturetu but labai blogai, bet visiskai neimanoma nuspeti rasinio vertinimo. as ir tiek pat noriu ir tikiuos. na, 2 taskus paradau is suvokimo tai tiksliai... |
|
|