lzuu
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-02-23 14:03:30 | Nuoroda
gasolle rašė:

sveiki. norėčiau gauti  informacijos apie šį universitetą.pastaruoju metu svarstau galimybę čia studijuoti apskaitą ir finansus. kaip jau susidariau nuomonę darbą gauti galimybės tikrai didelės. tačiau domina ne tai. Ką galėtumėte papasakoti apie pačią specialybę? Įsivaizduot įsivaizduoju kas tai, bet kaip atrodo realiai nelabai žinau. teko girdėti, kad darbas gana varginantis ir labai monotoniškas, tai šiek tiek gasdina. Be to, ką galite pasakyti apie patį Akademijos miestelį? ar patogus susisiekimas su Kaunu, daznai vazineja autobusai?

na as nestudijuoju finansu bet galiu pasakyt kad susisiekimas su Kaunu tikrai geras, kas pusvalandi vazineja autobusas ir dar dazniau keli mikriukai :) o kas liecia akademini miesteli tai laaaabai dideli pliusa dedu :D

Žinutė parašyta: 2011-02-23 14:51:24 | Nuoroda

gal galėtum papasakot plačiau?  pavyzdžiui ar aktyvus gyvenimas po paskaitų? ar miestelyje daug veiklos?dar įdomu ar aukštas mokymo lygis čia.i rimtai svarstau čia stoti, tai viskas labai domina:)

Žinutė parašyta: 2011-02-23 16:52:13 | Nuoroda
gasolle rašė:

gal galėtum papasakot plačiau?  pavyzdžiui ar aktyvus gyvenimas po paskaitų? ar miestelyje daug veiklos?dar įdomu ar aukštas mokymo lygis čia.i rimtai svarstau čia stoti, tai viskas labai domina:)

na ka, yra labai geras universiteto choras, galima uzsiimt vaidyba, sokiais (tradiciniais ar sportiniais) tiesa pasakius yra daug su sokiais susijusiu dalyku :) taip pat sportas: lengvoji atletika, orientacinis, tinklinis, šachmatai, krepsinis ir t.t. :) Akademinis miestelis geras tuo, kad viskas yra salia, niekur nereikia vaziuoti, gyvenant bendrabutyje patogu mokytis, visi dalinasi informacija ir pns. Kas liecia mokslo lygi tai galeciau pasakyti tiek - as nesimokau finansu bet mano srityje tikrai yra ka veikti. Na zinoma lengva tiems kas nori plaukti pasroviui, t.y. mokytis penketais, bet kas nori geresniu rezultatu reikia pasistengti :) Esu girdejus tikrai daug ir labai geru atsiliepimu apie LŽŪU ekonomistus ir financininkus. Jie yra gerai paruosiami o ir darbdaviai noriai priima absolventus i savo istaiga, ofisa ir t.t. mano studijos (t. ekologijos) taip pat kaip mes sakome preztizines, nes net tokie universitetai kaip vdu ar vu neparuosia ekologu taip gerai  kaip LŽŪU. Nemanau kad liktum nusivylusi pasirinkdama studijas LŽŪU. :)

Žinutė parašyta: 2011-02-23 22:39:46 | Nuoroda

ačiū labai už info:) kuo toliau tuo labiau mane traukia tas uneversitetas:)

Žinutė parašyta: 2011-02-23 22:47:49 | Nuoroda
gasolle rašė:

ačiū labai už info:) kuo toliau tuo labiau mane traukia tas uneversitetas:)

na tai belieka palinket sekmes egzaminuose ir istot ten kur nori :)

Žinutė parašyta: 2011-02-24 18:58:43 | Nuoroda

Sveiki!!

Domina sodininkystės ir želdinikystės studijos LŽŪU. Gal kas žinantis galėtų raštelt man šiek tiek informacijos? Ar sunku įstot? Kokio reik konkursinio balo į vf ir pan.. Ačiū :)

Žinutė parašyta: 2011-02-24 18:58:43 | Nuoroda

Sveiki!!

Domina sodininkystės ir želdinikystės studijos LŽŪU. Gal kas žinantis galėtų raštelt man šiek tiek informacijos? Ar sunku įstot? Kokio reik konkursinio balo į vf ir pan.. Ačiū :)

Žinutė parašyta: 2011-02-24 22:02:29 | Nuoroda

sveiki,noreciau stot i EKOLOGIJA i mokamas studijas neakyvaizdiniu (istestines), bet neesu laikes biologijos egzamino, bei 12kl. nesimokinau, gal zinot kokios galimybes istot? noreciau kad placiau pakomentuotumete

Žinutė parašyta: 2011-03-20 20:41:19 | Nuoroda

turiu klausimą. O kaip būna lžūu su atostogom? ilgos jos būna? kokia daug maž trukmė? nes kaip pastebėjau, kad visuose universitetuose labai skirtingai:)

Žinutė parašyta: 2011-03-23 19:42:38 | Nuoroda
gasolle rašė:

turiu klausimą. O kaip būna lžūu su atostogom? ilgos jos būna? kokia daug maž trukmė? nes kaip pastebėjau, kad visuose universitetuose labai skirtingai:)

nelabai ka daug ir galima pasakyti apie atostogas, nes kiekvienais metais vis skiriasi tas laikas kada studentai paleidziami. Bet dazniausiai gali pradet planuot laisvalaiki nuo birzelio galo-liepos pradzios...

Žinutė parašyta: 2011-04-25 16:21:08 | Nuoroda

na kas symet planuojat stot i LZUU, o ypac TAIKOMAJA  EKOLOGIJA?

Žinutė parašyta: 2011-05-06 12:55:54 | Nuoroda

Sveiki, esu Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos trečio kurso tarptautinio verslo studentė. Atlieku marketingo tyrimą, norėdama išsiaiškinti 10-12 klasių moksleivių pasirinkimo kriterijų svarbą renkantis universitetą. Jei galite, skirkite šiek tiek savo laiko ir užpildykite šią anketą. Anketa yra konfidenciali ir Jūsų duomenys niekur nebus skelbiami. Dėkoju už bendradarbiavimą.
Prieiga: www.apklausa.lt/f/universitetu-pasirinkimo-kriterijai-4cmqy7m/answers/new.fullpage

Žinutė parašyta: 2011-05-24 03:27:05 | Nuoroda

gal kas galit placiau ir aiskiau papasakoti apie apskaita ir finansus? ar sudetinga,perspektyvu,idomu ir t.t???

aciu is anksto

Žinutė parašyta: 2011-05-24 03:31:34 | Nuoroda

gal butu galima gauti daugiau info apie apskaita ir finansus?

aciu is anksto

Žinutė parašyta: 2011-05-31 17:47:59 | Nuoroda

Sveiki :) Ar daug planuojamciu stoti i finansus ir apsakaitą LŽUU? Aš pati galvoju apie šias studijas ir įdomu kaip kiti galvoja.

• Fizika / VBE 35
  • Istorija / VBE 61
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 60
  • Matematika / VBE 63
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 23
Žinutė parašyta: 2011-06-03 13:30:57 | Nuoroda

Labas. O mane miskininkyste domina.. Ar labai svarbios ir sunkios besimokant matematika,chemija fizika? Ar jaunieji miskininkai lengvai isidarbina? Kiek ju priima kasmet? 

Žinutė parašyta: 2011-06-13 10:11:06 | Nuoroda

vis dar domina ;) 

Žinutė parašyta: 2011-06-13 13:57:34 | Nuoroda

Sveiki, gal kas zino su kokiu balu praeitais metais istojo i apskaita ir finansus (vf) ? :)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 51
  • Matematika / VBE 55
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 59
Žinutė parašyta: 2011-06-16 09:22:37 | Nuoroda
raspadorius rašė:

gal kas galit placiau ir aiskiau papasakoti apie apskaita ir finansus? ar sudetinga,perspektyvu,idomu ir t.t???

aciu is anksto

Apie apskaitą ir finansus gali pasiskaityti www.studijos.lt/mokymo_programa/993/0/Zemes-ukio-Buhalterine-Apskaita-Ir-Finansai

Ar sudėtinga? Pati studijuoju ekonomiką, teko paragauti ir buhalterijos. Jeigu bus galimybė, būtinai bandysiu dar papildomai gauti apskaitininkės diplomą. Man buhalterija pasirodė šiek tiek lengviau. Norint studijuoti reikia  daug loginio mąstymo bei intuicijos. Jeigu kadanors iškyla klausimas kodėl a yra a, o b yra b, tada šios profesijos geriau nesirinkti. A tiesiog yra a ir to užtenka. :) 
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-17 16:22:36 | Nuoroda

Ei, o kūno kultūra čia tikrai privaloma? Aš taip jos nemėgstu! Bijau, kad vien dėl to man nepatiks čia studijuot.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą