lzuu
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-04 22:48:58 | Nuoroda
konyyy rašė:

padėkit, kaip manot  ką daryt, tėvai liepe stoti į VU ekologija, kadangi pagal juos mano konkursinis balas yra nemažas ( jis 18,08), bet aš bijau stoti ten, nes sako,kad ten žiauri konkurencija, tdl galvoju apie taikomąją ekologija LŽŪU. kaip manot į VU įstočiau su tiek???

įstotum, aš irgi rinkausi tarp kelių univerų taip pat ir VU, bet pasirinkau Lžūu nes čia daugiau patirties, mažiau konkurencijos, ir gauni supratimą ne tik apie specialybę, bet ir apie kitus. taip pat daug praktikų ir pan

Žinutė parašyta: 2011-07-04 22:50:37 | Nuoroda
Algiss rašė:
aignes 

na ziurau taves labai daugkas klausineja, noreciau dar ir as paklaust, gerdejau kad sunku  atsiskaitinet apie paukscius, tai nejaugi ten taip sunku? na pries savaite maciau kad dauguma vaiksto su skolos lapeliais ir pauksciu knygom :D :D :D 

deja bet klausinėja, tikiuosi kas nors dar prisijugs ir pagelbėsjums.

apie paukščius, dar neturėjau paskaitų, todėl nieko negaliu apsakyti, bet žinau, kad nelengva, o kas mokosi tas ir praeina, nesimokinsi-vaikščiosi su skolos lapeliais

Žinutė parašyta: 2011-07-04 22:57:44 | Nuoroda

kas nors stos y kaimo pletros administravima ?

Žinutė parašyta: 2011-07-04 23:00:00 | Nuoroda
aignes rašė:
konyyy rašė:

padėkit, kaip manot  ką daryt, tėvai liepe stoti į VU ekologija, kadangi pagal juos mano konkursinis balas yra nemažas ( jis 18,08), bet aš bijau stoti ten, nes sako,kad ten žiauri konkurencija, tdl galvoju apie taikomąją ekologija LŽŪU. kaip manot į VU įstočiau su tiek???

įstotum, aš irgi rinkausi tarp kelių univerų taip pat ir VU, bet pasirinkau Lžūu nes čia daugiau patirties, mažiau konkurencijos, ir gauni supratimą ne tik apie specialybę, bet ir apie kitus. taip pat daug praktikų ir pan

va kaip tai tėvam įrodyt? nesinori įstojus ten naktim nemiegot ir bandyt išsilaikyt, kai žinau, kad taikomojoj bus šiek tiek lengviau....

• Biologija / VBE 77
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 64
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-07-05 14:08:07 | Nuoroda
konyyy rašė:
aignes rašė:
konyyy rašė:

va kaip tai tėvam įrodyt? nesinori įstojus ten naktim nemiegot ir bandyt išsilaikyt, kai žinau, kad taikomojoj bus šiek tiek lengviau....

tėvai už tave nesimokins, Vu toks prestižinis visiem atrodo universitetas, jei pasakai kad jame mokiniesi tai jau atrodo, kad kažin kas ten, bet deja ten taip viskas išaukstinta klbomis, kad realiai nevisai taip yra kaip kalbama. tėvai turi padėti tau pasirinkti, o ne versti kažkur mokintis, žiūrėk kas tau geriau, o magistratūrą galėsi pabaigti ir Vu.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-05 14:17:02 | Nuoroda
log222 rašė:

kas nors stos y kaimo pletros administravima ?

as palnuoju ;)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-05 15:57:56 | Nuoroda

Aš norėčiau į agronomiją stoti,bet mama liepia į biologus. :/ Patarkit,kas geriau? :s

Žinutė parašyta: 2011-07-05 18:07:31 | Nuoroda

mano tėvai taip sako irgi, tik jie sako, jei norėsi galėsi magistrą baigti žemkei....

• Biologija / VBE 77
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 64
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-07-05 18:54:02 | Nuoroda
konyyy rašė:

mano tėvai taip sako irgi, tik jie sako, jei norėsi galėsi magistrą baigti žemkei....

o dėl ko Vu? kodėl lžūu netinka bakalaurui?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-05 19:16:30 | Nuoroda
aignes rašė:
konyyy rašė:

Jei patys baigė ir nenori,kad aš mokyčiaus. O man biologija kaip tik nepatinka.

Žinutė parašyta: 2011-07-05 19:50:51 | Nuoroda
Garen rašė:
aignes rašė:
konyyy rašė:

mano mama irgi baige lzuu, ir nebuvo rpeš kad čia stočiau. o jie baigė prieš daug metų, dabar kitaip,.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-05 20:20:43 | Nuoroda
aignes rašė:
Garen rašė:
aignes rašė:
konyyy rašė:

mano mama irgi baige lzuu, ir nebuvo rpeš kad čia stočiau. o jie baigė prieš daug metų, dabar kitaip,.

Aš tai nesuprantu,kuo tas biologijos bakalauras geresnis..

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-08 14:35:40 | Nuoroda

Imanoma istot i VF biomasės inžinerija?

Koki aprasa gal galima internete rast? 

Žinutė parašyta: 2011-07-08 16:24:43 | Nuoroda

www.lzuu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/37014 biomases inzinerija pats rasiau i 4 vieta :)

• Biologija / VBE 47
  • Chemija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-08 17:14:12 | Nuoroda
Julius008 rašė:

www.lzuu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/37014 biomases inzinerija pats rasiau i 4 vieta :)

Nors ir uber perspektyvos su sia spec,bet nezaisiu loterijo,nes nei bio nei chem 12kl.. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-11 17:37:38 | Nuoroda
aignes rašė:
ojkaipnelinksma rašė:

Labai ačiū aignes už išsamius atsakymus. Tikrai padėjo. Užsuk čia dažniau,  labai jau mums trūksta tų žinančių ;)

pasistegsiu:) dar ir vakar teko persimesti apie tavo norimą specialybę, keliais žodžiais, tai buvo pasakyta: kad miškininkystė yra gan gera specialybė, tik deja bet darbo mažai yra :)

suprantu, kad su darbu striuka. nes miskininko darba gali gaut nebent jei koks diedukas iseina y pencija. Bet tai egrai, kad daug iskrneta. Mazesne konkurencija :D

Žinutė parašyta: 2011-07-12 11:56:11 | Nuoroda

Gal zinote,  ar su 17,64 konkursiniu balu tureciau patekti i apskaita ir finansus vf? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-12 12:08:48 | Nuoroda

As taip pat zadu stoti i apskaita ir finansus vf, gal daugiau zinai info apie sia spec. ar labai sunku ja mokytis :) taip pat galetume pasikeisti kontaktais jei kartais istotume gal butume grupiokes :) smagu butu is anksto susipazinti :) taip pat jei atsiras bendraminciu parasykite :)

Žinutė parašyta: 2011-07-12 12:28:47 | Nuoroda

LZUUpriemimas Vakar, 15:59 #20877
Rugilei
2010 m. stojant i apskaitos ir finansų (bakalauro) studijų programą maziausias konkursinis balas į vf buvo 19,72, o vnf - 6,56. Manome, kad ir šiais metais šie balai bus panašūs, bet prognozuoti tiksliai - neimanoma.

Tai va, po tokio trasymo  mano noras stoti i zemke atslugo, nes ieskau tik vf vietu... o seip ten mokytis yra sunku, bet kai nori ir domiesi iveikiama :)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 51
  • Matematika / VBE 55
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 59
Žinutė parašyta: 2011-07-12 12:43:29 | Nuoroda

Tegul taip nejuokauja, tikrai toks aukstas negali buti ;D 19,72 cia nebent auksciausias ;D duodu koki 1000% ;D nes cia egzaminus nesveikai islaikyti reikia ;D nejaugi i zemkas apskaita ir finansus istoti taip pat sunku kaip ir i VU ekonomika :D tikrai ne :D nesijaudink,negali buti toks aukstas :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą