lzuu
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-12 12:52:19 | Nuoroda

Labai daug kas sustoja i zemke tikrai su neispudingais egzaminais,ir netgi i vf ;D vien del to,negali buti konkursinis balas virs 19 ;D nes niekam ten 93,91,95 toli grazu net nekvepia ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-12 19:23:04 | Nuoroda

Na zinok as irgi tapati galvoju... bet va kad ir viena panele kai snekejau sake kad buvo praeitais metais 18,5 kad i vf istoti, o dar va kai tas is priemimo parase, tai isvis issiziojau..

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 51
  • Matematika / VBE 55
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 59
Žinutė parašyta: 2011-07-18 19:01:10 | Nuoroda

EIKIT TEN KUR NORIT PATYS, O NE KUR TĖVAI NORI.

• Istorija / VBE 69
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:03:00 | Nuoroda

idomu koks buvo pereinamasis balas i miškininkyste , nes su 16,8 nepatekau i vf. i ekologija irgi negavau pakvietimo. gavau i biomasės inžineriją su 17,76 balu, tai dabar galvoju dalyvaut antram etape ir megint i miškininkystę stot ar studijuot biomases inzinerija. ir išvis ką manot apie biomasės inžineriją? perspektyvu? :)

• Biologija / VBE 47
  • Chemija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-26 14:01:55 | Nuoroda

sveiki, gal kas įstojo į taikomąją ekologija?:)  malonu būtų susipažinti:)))

• Biologija / VBE 77
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 64
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:46:48 | Nuoroda

Vf? koks balas? :)

• Biologija / VBE 47
  • Chemija / VBE 74
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-27 12:33:29 | Nuoroda

Sveikinu visus įstojusius į LŽŪU ir ypač į taikomąją ekologiją! bei nuo šiol tapusiais Studentais! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 13:16:55 | Nuoroda
konyyy rašė:

sveiki, gal kas įstojo į taikomąją ekologija?:)  malonu būtų susipažinti:)))

man atrodo mes cia tik keli tokie.. ;D/

Žinutė parašyta: 2011-07-27 13:17:17 | Nuoroda
sunflower rašė:

Sveikinu visus įstojusius į LŽŪU ir ypač į taikomąją ekologiją! bei nuo šiol tapusiais Studentais! :)

aciu! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 18:20:26 | Nuoroda

joa, į vf 18,08, šiemet ekologams tik 10 vf davė:/ o miškininkas tik vienas man rodos įstojo nemokamai... lb aukšti balai buvo reikalaujami tada. tai gal susipažįstam, ekologai?:D ačiū už sveikinimus, jus ir sveikinu;)

• Biologija / VBE 77
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:19:00 | Nuoroda

Sveiki, aš ir įstojau į taikomąją ekologiją :) 

• Biologija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 42
Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:52:04 | Nuoroda
aignes rašė:
Algiss rašė:
aignes 

na ziurau taves labai daugkas klausineja, noreciau dar ir as paklaust, gerdejau kad sunku  atsiskaitinet apie paukscius, tai nejaugi ten taip sunku? na pries savaite maciau kad dauguma vaiksto su skolos lapeliais ir pauksciu knygom :D :D :D 

deja bet klausinėja, tikiuosi kas nors dar prisijugs ir pagelbėsjums.

apie paukščius, dar neturėjau paskaitų, todėl nieko negaliu apsakyti, bet žinau, kad nelengva, o kas mokosi tas ir praeina, nesimokinsi-vaikščiosi su skolos lapeliais

As nesimokau, bet galiu pasakyt kad su pauksciais reikia tikrai padraugauti neblogai, nes mano brangiausias su jais ir vargo, mokesi, mokesi :D

Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:54:46 | Nuoroda
konyyy rašė:

joa, į vf 18,08, šiemet ekologams tik 10 vf davė:/ o miškininkas tik vienas man rodos įstojo nemokamai... lb aukšti balai buvo reikalaujami tada. tai gal susipažįstam, ekologai?:D ačiū už sveikinimus, jus ir sveikinu;)

ar gali buti, kad tik 1 miškininkas vf gavo? :oo

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:23:23 | Nuoroda
ojkaipnelinksma rašė:
konyyy rašė:

aš irgi nepatikėčiau, bet šnd buvau pasirašynėt dokumentų, tai moteris, kuri padada juos pildyti sakė, kad miškininkų tik 1 vinansuojamas valstybės:/

• Biologija / VBE 77
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-07-27 22:00:11 | Nuoroda
jovitaaa rašė:
aignes rašė:
Algiss rašė:
aignes 

na ziurau taves labai daugkas klausineja, noreciau dar ir as paklaust, gerdejau kad sunku  atsiskaitinet apie paukscius, tai nejaugi ten taip sunku? na pries savaite maciau kad dauguma vaiksto su skolos lapeliais ir pauksciu knygom :D :D :D 

deja bet klausinėja, tikiuosi kas nors dar prisijugs ir pagelbėsjums.

apie paukščius, dar neturėjau paskaitų, todėl nieko negaliu apsakyti, bet žinau, kad nelengva, o kas mokosi tas ir praeina, nesimokinsi-vaikščiosi su skolos lapeliais

As nesimokau, bet galiu pasakyt kad su pauksciais reikia tikrai padraugauti neblogai, nes mano brangiausias su jais ir vargo, mokesi, mokesi :D

augalai jau atrodė sunku, bet paukščiai manau bus dar sunkiau..deja, šiemet reiks juos mokintis... bet pirmakursiai šio "malonumo" dar turės palaukti, pirmiausia jie gerai pažins augalus ir kt :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 22:02:45 | Nuoroda

Pasirodo šiemet dar mažiau vf vietų, keista... bet nenuostabu... :)

O šiaip sveikinu ir aš jus papildžius Lžūu - nors dabar jau Asu gretas :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 22:48:44 | Nuoroda
konyyy rašė:
ojkaipnelinksma rašė:
konyyy rašė:

aš irgi nepatikėčiau, bet šnd buvau pasirašynėt dokumentų, tai moteris, kuri padada juos pildyti sakė, kad miškininkų tik 1 vinansuojamas valstybės :\

as stoju tik kitais metais, bet jau viltį palaidojau. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:37:15 | Nuoroda

Sveiki. :) Gal yra zadanciu gyventi bendrike 5? :) beto man toks klausimas iskilo.. jusu eme atestatu originalus? :S

Žinutė parašyta: 2011-07-28 00:49:49 | Nuoroda

pasiėmė :) aš ruošiuos gyvent 4 bendrike ;)

• Biologija / VBE 47
  • Chemija / VBE 74
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:45:19 | Nuoroda

Uch. jau galvojau per klaida mano pasieme nes kiek klausiau is kitu univeru tai kopijas tik pasieme o originalus atidave.;)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą