Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:05:53
| Nuoroda
Bū rašė:
swlabr rašė:
Marka rašė:
Sveika,
uoj, mums ne pakeliui ne piktai as cia Kodėl gi ne pakeliui? Įvertini balais maisto gaminimą, apibūdini ar esi nevala ar ne ir pasako, ar pateksi į antrą atrankos turą...
Kažkaip žmogus įsijautė labai į kambarioko paieškas. kazi, kas antram ture lauktu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:07:09
| Nuoroda
kaip manot, ar verta su seimininke gyvent? ta prasme, kitam kambary. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:35:56
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip manot, ar verta su seimininke gyvent? ta prasme, kitam kambary. Vat aš irgi tą patį svarstau, bet man kažkodėl atrodo, kad geriau vienai |
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:47:48
| Nuoroda
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip manot, ar verta su seimininke gyvent? ta prasme, kitam kambary. Vat aš irgi tą patį svarstau, bet man kažkodėl atrodo, kad geriau vienai viena man atkrenta, nes tikrai neisgyvenciau-liudna, vagiu bijau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:51:32
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip manot, ar verta su seimininke gyvent? ta prasme, kitam kambary. Vat aš irgi tą patį svarstau, bet man kažkodėl atrodo, kad geriau vienai viena man atkrenta, nes tikrai neisgyvenciau-liudna, vagiu bijau Na, taip jau tada tikrai geriau, tik kad šeimininkė nebūtų per daug įkyri ir landi |
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:09:35
| Nuoroda
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip manot, ar verta su seimininke gyvent? ta prasme, kitam kambary. Vat aš irgi tą patį svarstau, bet man kažkodėl atrodo, kad geriau vienai viena man atkrenta, nes tikrai neisgyvenciau-liudna, vagiu bijau Na, taip jau tada tikrai geriau, tik kad šeimininkė nebūtų per daug įkyri ir landi va va. nors jei nepatiks, issikraustysiu. o kokios mazdaug sildymo kainos vilniui? 2 kambariu butui? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:15:01
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip manot, ar verta su seimininke gyvent? ta prasme, kitam kambary. Vat aš irgi tą patį svarstau, bet man kažkodėl atrodo, kad geriau vienai viena man atkrenta, nes tikrai neisgyvenciau-liudna, vagiu bijau Na, taip jau tada tikrai geriau, tik kad šeimininkė nebūtų per daug įkyri ir landi va va. nors jei nepatiks, issikraustysiu. o kokios mazdaug sildymo kainos vilniui? 2 kambariu butui? Net neįsivaizduoju, aš tai Kaune ieškosiuosiu |
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:20:10
| Nuoroda
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip manot, ar verta su seimininke gyvent? ta prasme, kitam kambary. Vat aš irgi tą patį svarstau, bet man kažkodėl atrodo, kad geriau vienai viena man atkrenta, nes tikrai neisgyvenciau-liudna, vagiu bijau Na, taip jau tada tikrai geriau, tik kad šeimininkė nebūtų per daug įkyri ir landi va va. nors jei nepatiks, issikraustysiu. o kokios mazdaug sildymo kainos vilniui? 2 kambariu butui? Net neįsivaizduoju, aš tai Kaune ieškosiuosiu as uz kambari mokesiu 200lt. sake, kad komunaliniai pusiau. tai sako, kad ziema nesiekia 400lt is viso. cia logiska, kazi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:24:12
| Nuoroda
Čia su viskuo 400 ar tik už šildymą? Gal kokios naujos šildymo sistemos įdiegtos? Nors šiaip tai Vilniuj vienos iš mažiausių kainų už šildymą, tai gal ir įmanoma |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
14:24:51
| Nuoroda
giedruže rašė:
Čia su viskuo 400 ar tik už šildymą? Gal kokios naujos šildymo sistemos įdiegtos? Nors šiaip tai Vilniuj vienos iš mažiausių kainų už šildymą, tai gal ir įmanoma su viskuo... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
20:44:54
| Nuoroda
milda.maze rašė:
Gintare1991 rašė:
Taigi, įdomu. kas žada KMU bendrabučiuose apsigyventi? :) na, jei priims, tai aš mielu noru ![]()
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:16:13
| Nuoroda
nuomosiuos kambari nuosavame name, seimininkai antrame aukste, i menesi reiks moket apie 300lt+internetas. salia dar kazkas gyvens, studentai turbut, nes daug kambariu ten. namas nerealus, nuostabioj vietoj. zodziu, eitumet gyvent? idomi jusu nuomone |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:20:12
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Bū rašė:
swlabr rašė:
Marka rašė:
Sveika,
uoj, mums ne pakeliui ne piktai as cia Kodėl gi ne pakeliui? Įvertini balais maisto gaminimą, apibūdini ar esi nevala ar ne ir pasako, ar pateksi į antrą atrankos turą...
Kažkaip žmogus įsijautė labai į kambarioko paieškas. kazi, kas antram ture lauktu ooi, tokie išbandymai neblogi turbūt ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:22:27
| Nuoroda
o jūs nebijot su nepažįstamais kambariokais nuomuotis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:27:11
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
o jūs nebijot su nepažįstamais kambariokais nuomuotis? pvz ko reiktu bijot? bet mano atsakymas-taip. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:30:39
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
o jūs nebijot su nepažįstamais kambariokais nuomuotis? pvz ko reiktu bijot? bet mano atsakymas-taip. nesutampančių charakterių, vagysčių ir panašiai. aš net su draugėm nenorėčiau gyvent, o jei išvis nepažįstami, tai nežinau nežinau..:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:32:57
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
o jūs nebijot su nepažįstamais kambariokais nuomuotis? pvz ko reiktu bijot? bet mano atsakymas-taip. nesutampančių charakterių, vagysčių ir panašiai. aš net su draugėm nenorėčiau gyvent, o jei išvis nepažįstami, tai nežinau nežinau..:) tai jo, bet jei uz sienos gyvens-koks skirtumas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
22:30:49
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
o jūs nebijot su nepažįstamais kambariokais nuomuotis? pvz ko reiktu bijot? bet mano atsakymas-taip. nesutampančių charakterių, vagysčių ir panašiai. aš net su draugėm nenorėčiau gyvent, o jei išvis nepažįstami, tai nežinau nežinau..:) tai jo, bet jei uz sienos gyvens-koks skirtumas todėl ir geriausia vienai gyvent..;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
22:34:43
| Nuoroda
o kodėl jūs tokie skeptiški dėl bendrabučių?: ) kiek paskaitau tai čia visi tik apie butus, kambarius su šeimininkais svarstot, o apie bendrabutį nieko.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
22:38:28
| Nuoroda
anonimiška rašė:
o kodėl jūs tokie skeptiški dėl bendrabučių?: ) kiek paskaitau tai čia visi tik apie butus, kambarius su šeimininkais svarstot, o apie bendrabutį nieko.: ) tai, kad nesvarstom, dar nereiskia, kad esam skeptiskai nusiteike |
|
|