Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
12:50:46
| Nuoroda
Nemoku as matematikos tikrai,man nekas su ja... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
12:53:26
| Nuoroda
Aivaras77 rašė:
Karabinas, matau tu zadi stoti i Teise, bet kodel nelaikai matkes ? Nes man atrodo jos reikia VDU, kazkada skaiciavau tai kelia bala jei turi egza Aš tau palengvinu stojimą,jos nelaikydamas,tu laikyk matkę,ir mane nustūmsi toliau,kai stosim ir konkuruosim....o jei atvirai kalbant aš nemoku jos tikrai.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
12:54:04
| Nuoroda
Nu gal jo balai ir taip aukšti;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
12:57:55
| Nuoroda
Nu nevien as Į VDU noriu stoti,neįstosiu ten bandysiu kitur,pas mane yra dar 1 variantas..atsargoje.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
14:09:40
| Nuoroda
Mano klasėje net 7 į mediciną...Aš pati į psichologiją taikau,bet istoriją lauikiau kaip "arkliuką",jei po matkės norėsis kartis...Gal tada griebsiu kokią filologiją ir ispanų .. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
14:15:20
| Nuoroda
Na medicina manau sumuš šių metų rekordus,nes kaip žinau į ją nemažai kas stos... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-07
14:45:12
| Nuoroda
Na, mano klasej tai papuliariausias tai pasienis 4vaikinai ir 1 panele zada stot i pasieni |
Žinutė parašyta:
2010-06-07
14:49:36
| Nuoroda
pasienis,gal ir visai nieko, į karo akademiją labai dideli konkursai kiek girdėjau,bet jei sveikata,kaip pas jautį,laisvai galima įstoti kiek girfėjau,ten labai tikrina sveikatą,jei su mokslais buvo ne kas,bet jei sveikata turi geležinę tai tarp pirmųju būsi... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
15:56:32
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Na medicina manau sumuš šių metų rekordus,nes kaip žinau į ją nemažai kas stos... Mano klasėje irgi medicina dominuoja. Bet manau, kad išsvajota medicina daug kam po egzaminų rezultatų paskelbimo pavirs į kokias su medicina susijusias studijas kolegijoje. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
16:01:55
| Nuoroda
pagalvojimui ----> www.youtube.com/watch?v=wpf0CrzSQnU&feature=related |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
16:41:51
| Nuoroda
taip,juk medicinos,nežmoniškai aukšta kartelė...Na,aišku,kai kam pasiseks,kiti nusivils,arba stos farmacijon,slaigon,ekologijon,biologijon...Kaip sakoma...Svarbu labai labai daug norėt ir labai labai svajot. tada bent pusę pasieksi:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
16:43:28
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
pagalvojimui ----> www.youtube.com/watch?v=wpf0CrzSQnU&feature=related net grauduliukas širdį suspaudė DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
16:45:30
| Nuoroda
Bet tas filmukas verčia susimąstyti... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-07
19:28:59
| Nuoroda
Pas mane klasėje populiariausia ekonomika ir medicina O pati tai į socialinius krypstu - teisė, vieš. administravimas, ir dar soc. darbas ar pedagogika. Svarbiausia, kad matematikos nebūtų... Ir kad rezultatai geri būtų, nes į mokamą stoti nelabai norisi.. |
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:13:25
| Nuoroda
Dauguma stoja į socialinius mokslus ir filologiją. Kas stoja į fillogynus, tai dažniausiai į juos išvis kreivai žiūriu, nes būna taip - ai, nežinau, kur stoti, man sekasi anlgų, tai stoju į anlgų filologiją. Tik jau nepradėkit ginčytis, nes tikrai taip dažniausiai ir būna. O socialiniai mokslai tai iš viso baikės - mokslas pigus, stojimo balai tikriausiai mažiausi iš visų universitetinių specialybių. Tai ir pristoja kas netingi. Kas dėl teisės ir visokių ekonomikų, matematikų, galiu pasakyti, kad čia biški situacija kitokia. Į ekonomiką ir juolab į teisę negalėtų stoti bet kas. Į ekonomiką stoja tie, kas gabūs matematikai, o tokių tikrai mažiau, nei tie, kurie plaukioja kalbų ir literatūrų jūroje, reiškias iš karto automatiškai gaunasi, kad ekonomika yra žymiai mažiau populiaresnė nei socialiniai mokslai. Kas dėl teisės - jei esi kvailas kalikas, nesugebantis mąstyti, teisė ne tau. Nes toks žmogelis gal ją ir pabaigs, bet kai ateis laikas parodyti, ką jis išmoko per tuos metus, bus šakės, nepralemens ne žodžio. Šiaip galiu pasakyti kad ne vieni iš jūsų kalikų, mieli vaikai, universitetuose nežibėsite, visų pirma dėstytojai tokių nekenčia (skirtingai nuo mokytojų mokyklose), visų antra kalimo neužtenka nei vienoje specialybėje. Kas iš to, kad iškalsi tu tą baudžiamąjį kodeksą, jei tau pristigs protelio tuos visus įstatymus pritaikyti ir 'išlaviruoti'. Ir taip, aš stoju į teisę. Nes žinau, kad sugebėčiau ne tik ją mokytis, bet ir šauniai susieti gyvenimą su ja.
O šiaip visą gyvenimą žavėdavausi visokiais chemikais, fizikais, geodezininkais ir taip toliau. Chebra, jūs šaunuoliai, jūs mažuma ir be proto turit daug kantrybės :}}} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:27:01
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Dauguma stoja į socialinius mokslus ir filologiją. Kas stoja į fillogynus, tai dažniausiai į juos išvis kreivai žiūriu, nes būna taip - ai, nežinau, kur stoti, man sekasi anlgų, tai stoju į anlgų filologiją. Tik jau nepradėkit ginčytis, nes tikrai taip dažniausiai ir būna. O socialiniai mokslai tai iš viso baikės - mokslas pigus, stojimo balai tikriausiai mažiausi iš visų universitetinių specialybių. Tai ir pristoja kas netingi. Kas dėl teisės ir visokių ekonomikų, matematikų, galiu pasakyti, kad čia biški situacija kitokia. Į ekonomiką ir juolab į teisę negalėtų stoti bet kas. Į ekonomiką stoja tie, kas gabūs matematikai, o tokių tikrai mažiau, nei tie, kurie plaukioja kalbų ir literatūrų jūroje, reiškias iš karto automatiškai gaunasi, kad ekonomika yra žymiai mažiau populiaresnė nei socialiniai mokslai. Kas dėl teisės - jei esi kvailas kalikas, nesugebantis mąstyti, teisė ne tau. Nes toks žmogelis gal ją ir pabaigs, bet kai ateis laikas parodyti, ką jis išmoko per tuos metus, bus šakės, nepralemens ne žodžio. Šiaip galiu pasakyti kad ne vieni iš jūsų kalikų, mieli vaikai, universitetuose nežibėsite, visų pirma dėstytojai tokių nekenčia (skirtingai nuo mokytojų mokyklose), visų antra kalimo neužtenka nei vienoje specialybėje. Kas iš to, kad iškalsi tu tą baudžiamąjį kodeksą, jei tau pristigs protelio tuos visus įstatymus pritaikyti ir 'išlaviruoti'. Ir taip, aš stoju į teisę. Nes žinau, kad sugebėčiau ne tik ją mokytis, bet ir šauniai susieti gyvenimą su ja.
O šiaip visą gyvenimą žavėdavausi visokiais chemikais, fizikais, geodezininkais ir taip toliau. Chebra, jūs šaunuoliai, jūs mažuma ir be proto turit daug kantrybės :}}} Šiaip teisė ir ekonomika irgi socialiniai mokslai. Taigi vienoje vietoje sakai, kad socialinių mokslų konkursiniai balai vos ne žemiausi, o po to jau ne bet kas įstotų. Truputi susimaišei, matyt, iš to noro pasirodyti protingesniu už kitus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:28:32
| Nuoroda
Ekonomikos, vadybos, verslo administravimai NĖRA MOKSLAS |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:35:35
| Nuoroda
Absurdus rašė:
Ekonomikos, vadybos, verslo administravimai NĖRA MOKSLAS Ekonomika (gr. οίκος ("Oikos") - namas ir νόμος ("nomos") - dėsniai) - socialinis mokslas, tiriantis individų elgseną esant nuolatiniam gamybos faktorių trūkumui, tiesiogiai darantį įtaką produkcijai, paskirstymui ir vartojimui, ūkinei veiklai, ūkiui. Ekonomika tiria, kaip žmonės, jų grupės (namų ūkiai), organizacijos (įmonės) priima sprendimus siekdami patenkinti savo poreikius. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:37:22
| Nuoroda
GytisB rašė:
lintu13 rašė:
O šiaip visą gyvenimą žavėdavausi visokiais chemikais, fizikais, geodezininkais ir taip toliau. Chebra, jūs šaunuoliai, jūs mažuma ir be proto turit daug kantrybės :}}} Šiaip teisė ir ekonomika irgi socialiniai mokslai. Taigi vienoje vietoje sakai, kad socialinių mokslų konkursiniai balai vos ne žemiausi, o po to jau ne bet kas įstotų. Truputi susimaišei, matyt, iš to noro pasirodyti protingesniu už kitus. Yra atskira specialybė - socialiniai mokslai. Apie ją ir kalbėjau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:43:17
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Yra atskira specialybė - socialiniai mokslai. Apie ją ir kalbėjauTuomet atsiprašau, maniau, kad kalbi apie socialinus mokslus kaip studijų sritį. |
|
|