Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
17:56:21
| Nuoroda
tevams is karto pasakiau - i ekonomika(nenoriu gyventi skaiciu pasauly), vadyba (ju visur pilna, ir be diplomo), teise(nemoku kalti, mokytis atmintimnai) tikrai nestosiu. Neidomu, nepatinka. zadu stot i japonologija (pabandysiu... gal istosiu...?), kulturos istorija ir antropologija arba istorija. (neperspektyvu, bet man svarbiau, kad patiktu) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
18:36:17
| Nuoroda
wft?kas ta japonologija,čia gal apie japonijos kultūrą ir t.t...? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:14:07
| Nuoroda
politologija,ekonomika,teisė - labai įdomios ir perspektyvios specialybės, tačiau manau yra LAAABAI mažai tikrai motyvuotų stojančiųjų bet čia tik mano nuomonė,no offence |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:31:34
| Nuoroda
swlabr rašė:
politologija,ekonomika,teisė - labai įdomios ir perspektyvios specialybės, tačiau manau yra LAAABAI mažai tikrai motyvuotų stojančiųjų bet čia tik mano nuomonė,no offence Na o kur pats/pati stosi/stosite?... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:32:45
| Nuoroda
swlabr rašė:
politologija,ekonomika,teisė - labai įdomios ir perspektyvios specialybės, tačiau manau yra LAAABAI mažai tikrai motyvuotų stojančiųjų bet čia tik mano nuomonė,no offence Stojama neturint užsibrėžto tikslo,arba kur pakliuvo,kur priims... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:38:09
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
politologija,ekonomika,teisė - labai įdomios ir perspektyvios specialybės, tačiau manau yra LAAABAI mažai tikrai motyvuotų stojančiųjų bet čia tik mano nuomonė,no offence Na o kur pats/pati stosi/stosite?... i nesamones o cia stoja,nes matyt mano ,jog labai perspektyvu, taciau jei nera motyvacijos tai manau ,jog ne kazin kas gaunas ;D |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:41:41
| Nuoroda
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:51:51
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką rašysiu |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:00:37
| Nuoroda
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką ra Motyvuotas..?? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:01:57
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką ra Motyvuotas..?? į pirmus du - taip , į paskutinį - vargiai as ji |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:07:10
| Nuoroda
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką ra Motyvuotas..?? į pirmus du - taip , į paskutinį - vargiai as ji Mldc.. good for you...respect.. mažai esu sutikęs motyvuotu žmoniu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:10:34
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką ra Motyvuotas..?? į pirmus du - taip , į paskutinį - vargiai as ji Mldc.. good for you...respect.. mažai esu sutikęs motyvuotu žmoniu. na gal man tik atrodo ,kad motyvuota, motyvacini sekes parasyt DD neturejau praktikos nei filosofijoj, nei istorijoj tai labai sunku pasakyti is tiesu |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:14:10
| Nuoroda
Tai daug nemotyvuotų meta tas specialybes, sužino, ką nori galiausiai studijuoti, supranta, kad nieko ten prestižiško nėra ir neverta laiko gaišti arba galiausiai susidomi tuo, ką studijuoja |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:23:02
| Nuoroda
Ak taip rašė:
Tai daug nemotyvuotų meta tas specialybes, sužino, ką nori galiausiai studijuoti, supranta, kad nieko ten prestižiško nėra ir neverta laiko gaišti arba galiausiai susidomi tuo, ką studijuoja arba susipranta,bet nemeta daugiausiai ,manau ,ekonomikoj tokių |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:31:38
| Nuoroda
o aš stojau neitin motyvuota, bet su laiku motyvacija vis stiprėja ir dabar neįsivaizduoju kitos srities, ką galėčiau ir norėčiau ir kas man būtų įdomu studijuot. arba mano jau mąstymas paveiktas.:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:50:50
| Nuoroda
anonimiška rašė:
o aš stojau neitin motyvuota, bet su laiku motyvacija vis stiprėja ir dabar neįsivaizduoju kitos srities, ką galėčiau ir norėčiau ir kas man būtų įdomu studijuot. arba mano jau mąstymas paveiktas.:D Ka studijuoji? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:54:00
| Nuoroda
swlabr rašė:
arba susipranta,bet nemeta daugiausiai ,manau ,ekonomikoj tokių Tai jau čia kalta mokslo sistema, o kiek žinau bent jau VU EF daug ką lengvai nusirašyti galima, ir šiaip nėra sudėtinga mokytis. Būtų kitaip, greitai tie nemotyvuoti išeitų:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:03:01
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
anonimiška rašė:
o aš stojau neitin motyvuota, bet su laiku motyvacija vis stiprėja ir dabar neįsivaizduoju kitos srities, ką galėčiau ir norėčiau ir kas man būtų įdomu studijuot. arba mano jau mąstymas paveiktas.:D Ka studijuoji? teisę.:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:05:26
| Nuoroda
nice..kur studini?ar sunku?,nes man lb įdomu aš it į reisę bandysiu stoto... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:05:57
| Nuoroda
jei ką gali i privatą parašyti.. |