Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
11:34:33
| Nuoroda
Pagal lamabpo studijų programų pasirenkamumą, į MRU daugiausiai stoja į - finansų ekonomiką - teisę( bet stojančiųjų skaičiai labai 'sveiki', čia arba dar daug kas neužpildė, arba konkurencijos riomery nesveikos nebūna) - teisę ir valdymą - viešąjį administravimą (daugiau nei į teisę, vahahaha)
I VU : -mediciną - anglų filologiją - istoriją -ekonomiką - politikos mokslai - psichologiją - teisę vadybą ir verslo administravimą Aišku, visi šitie skaičiai rodo, kiek išviso rašė žmonių į tą dalyką, bet prašyme tas dalykas pas juos gali būti kad ir paskutiniu numeriu parašytas, todėl realiai pretenduojančių, kurie stoja tik į tąspecialybę, skaičiai žymiai mažesni ir manau įstos visi, kas nori. Blemba, bet kaip skaičiai kritę. Pamenu, kai aš stojau pirmą kartą, į vieną dalyką ir po tūkstantį pretenduodavo... Dabar po tos reformos karaliauja kolegijos.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
12:08:42
| Nuoroda
Čia jau šiemet? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
12:08:53
| Nuoroda
LadyBug rašė:
kas masto apie medicinines specialybes? medicina, odontologija, farmacija ir kt? :) mastyti tai mastau, bet esu realiste, nemanau, kad pavyks man istoti cia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
12:11:21
| Nuoroda
geras ,kaip cia tip ne teisė populiariausia.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
12:18:37
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
geras ,kaip cia tip ne teisė populiariausia.. Tai gerai D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
12:19:24
| Nuoroda
labai gerai... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:00:30
| Nuoroda
Įdomu, dėl ko taip į teisę norite? O šiaip labai aukštų balų nereikia (išskirčiau VU teisės dieninį ir MRU teisę ir valdymą irgi dieninį), gi milijonai tų teisių yra plius visokie neakivaizdiniai. Tai tikrai įstosite. Dar jei ką kolegijose irgi galima studijuoti teisę:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:08:11
| Nuoroda
Na įstoti nera sunku žiurink į kokį univerą,tiesiog nelengva mokytis,o jei kiti tik stoja del prestižo,tiesiog taip neturi kur stoti,aisku jie skrenda po pirmo trimestro,o tie kurie tikrai nori mointis jie išlieka iki galo.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:52:32
| Nuoroda
Taip, čia šių metų. Pakol kas įstos visi, kur rašė. Aišku viskas pasikeis po egzų rezultatų, nes dauguma moksleivių gali pakeisti nuomonę po jų sužinojimo. Bet žodžiu, šiais metais bus legviau nei anksčiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:54:16
| Nuoroda
O aš pvz stodama į teisę net VU nerašiau. Nepatinka man tas universitetas, apart savo istorijos pasigirti absoliučiai nėra kuo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:55:33
| Nuoroda
lintu13 rašė:
O aš pvz stodama į teisę net VU nerašiau. Nepatinka man tas universitetas, apart savo istorijos pasigirti absoliučiai nėra kuo. kodėl taip manai,kad bus lengviau...?argumentuok.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:59:59
| Nuoroda
Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:00:54
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Taip, čia šių metų. Pakol kas įstos visi, kur rašė. Aišku viskas pasikeis po egzų rezultatų, nes dauguma moksleivių gali pakeisti nuomonę po jų sužinojimo. Bet žodžiu, šiais metais bus legviau nei anksčiau. Blem,ne ta pacitavau tao pasisakymą,kodėl bus lengviau sias metais įstoti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:02:43
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo. no stress girl,peace.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:03:32
| Nuoroda
Kam įdomu, VK populiariausia bankininkystė, reklamos vadyba, viešbučių administravimas. Dėl bankininkystės tai nustebau, ji niekada nebuvo tokia populiari. Nusprendė vaikai įstoti ir išvaryti krizę savo protingomis galvomis Šaunuoliai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:04:31
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:
Taip, čia šių metų. Pakol kas įstos visi, kur rašė. Aišku viskas pasikeis po egzų rezultatų, nes dauguma moksleivių gali pakeisti nuomonę po jų sužinojimo. Bet žodžiu, šiais metais bus legviau nei anksčiau. Blem,ne ta pacitavau tao pasisakymą,kodėl bus lengviau sias metais įstoti? Nes kaip jau sakiau, žymiai mažiau stojančių. Na,bent jau susidaro toks įspūdis iš skaičiukų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:05:29
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:
Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo. no stress girl,peace.. Ar tik nebandai nuteikinėti prieš VU,nes konkurencijos bijai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:08:59
| Nuoroda
Šiandien jau beje nunešiau dokus į MRU. Blemba, ten fainai. Pūšyyyynėėėliai, gamtaaaa, žodžiu, romantika Labiausiai tai sužavėjo teisės fakultete esantis knygynas, kaip protingai, nereikės po visus miesto knygynus tasytis ir reikiamų knygų ieškot. Viskas vietoj. Ir žmonės gražūs :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:10:02
| Nuoroda
Esu nugirdęs,kaip kažkos žymus ekonomistas yra pasakes,kad greit bus populiariausios profesinio rengimo mokyklos,nes baigęs ja tu greičiau darba susirandi,ir srytis kurios tie centrai rengia,yra paklausios.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:10:36
| Nuoroda
Ledutte rašė:
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:
Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo. no stress girl,peace.. Ar tik nebandai nuteikinėti prieš VU,nes konkurencijos bijai? Biški nesupratau kame čia ta konkurencija ir kokios konkurencijos bijau? Ne, ne prieš nieką aš nenuteikinėju, baikit, neturėčiau ką veikt Stokit kur norit ir džiaukitės ! |
|
|