Teisė Mru
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-21 14:25:40 | Nuoroda

Tai į teisę ir valdymą mokama turėtum pakliūti :)

Žinutė parašyta: 2010-07-21 14:31:23 | Nuoroda

taip , bet balas per mazas . gal pavyks ;) 

Žinutė parašyta: 2010-07-21 14:31:54 | Nuoroda

ooo kiek būsimų teisininkų čia, malonu, kad mūsų gretos vis didėja :}

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-21 14:34:08 | Nuoroda

norinciu studijuoti teise visada buvo ir bus, konkurencija itin didele ;) girdejau , jog siemet yra daugiau stojanciu abiturientu , ar tai tiesa ?

Žinutė parašyta: 2010-07-21 14:36:56 | Nuoroda
Inede rašė:

norinciu studijuoti teise visada buvo ir bus, konkurencija itin didele ;) girdejau , jog siemet yra daugiau stojanciu abiturientu , ar tai tiesa ?

nemanau, kad daugiau, šiaip panašios lb proporcijos pagal praeitų metų stojimus į MRU :) nes dabar tik daugiau kandidatų į VF keliais šimtais :)

• Istorija / VBE 63
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-21 14:38:00 | Nuoroda

o aš kaip tik kažkur girdėjau, kad mažiau stoja šiais metais, nes daug kas į užsienį pabėga ir dėl finansinių problemų nestoja...

Žinutė parašyta: 2010-07-21 14:42:26 | Nuoroda

apie 16 proc.studentu i uzsieni isvaziuoja ;)  ypac daug gabiu mokiniu, is liceju. siaip ypac i mru praeitais metais vnf  vietas perenamieji balai buvo itin zemi ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-21 16:21:27 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
Thotu rašė:

Man tai abydna tik dėl vieno dalyko - egzaminai leidžia mokytis teisę nemokamai, bet mano penketas už matematiką metiniam labai kiša koja ir smukdina visus balus. Turiu žodžiu brangokai kainuojantį man penketą :}}}}

reikėjo geriau mokintis matieką...ir nebūtų 5 kuris tau dabar kištų koją...

Aš prieš porą metų turėjau kitų planų savo gyvenime ir juose matematikos nereikėjo, o dabar mat prireikė :D Gyveni ir mokaisi- reikia mokytis viską ..

• Istorija / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-21 16:22:20 | Nuoroda
Inede rašė:
KarabinaS rašė:
Thotu rašė:

Man tai abydna tik dėl vieno dalyko - egzaminai leidžia mokytis teisę nemokamai, bet mano penketas už matematiką metiniam labai kiša koja ir smukdina visus balus. Turiu žodžiu brangokai kainuojantį man penketą :}}}}

reikėjo geriau mokintis matieką...ir nebūtų 5 kuris tau dabar kištų koją...

o koks tavo balas susidaro ?

Mano tai 17, 80 :}

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:06:28 | Nuoroda

Ai beje, kaip čia kažkas jau seniau sakė dėl vu, tai per penkis metus ir romerį pabaigi ir bakalaurą ir magistrą. 3,5 metų bakalauras, vienas su puse magistras. tik čia reikės į tą magistrą stot atskirai.

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:11:09 | Nuoroda

pati noriu studijuoti mru, ir rasiau viska mru, nors daug kas sako kad prastas univeras

Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:18:21 | Nuoroda
Inede rašė:

pati noriu studijuoti mru, ir rasiau viska mru, nors daug kas sako kad prastas univeras

Tikriausiai VU studentai sakė, ane :} amžina konkurencija darbo rinkoje...

Neklausyk.

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:22:44 | Nuoroda
Thotu rašė:
Inede rašė:

Tikriausiai VU studentai sakė, ane :} amžina konkurencija darbo rinkoje...

Neklausyk.

Taip pat galiu pasakyt, kad neklausyk Thotu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:25:03 | Nuoroda

butent :D VU studentai sake :D

Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:26:18 | Nuoroda

BET KIEK ZINAU TAI I MOKAMAS VIETAS DAUGIAU STOJA I MRU , NEI VU, TAD GALIMA IR IS TO DARYTI ISVADA ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:29:34 | Nuoroda

Oi, jau tik nereikia čia man pradėti iš naujo tų diskusijų.. Ir taip čia kažkada šioje temoje mru su vu vos nepapjovė vienas kito, kol galiausiai aprimo ir beveik susidraugavo, taip kad šą ;D

o pykčiai, nes kaip jau sakiau, du geriausi univierai pešasi dėl konkurencijos rinkoje. Man tai patinka, azartas.

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:42:16 | Nuoroda
Thotu rašė:

Oi, jau tik nereikia čia man pradėti iš naujo tų diskusijų.. Ir taip čia kažkada šioje temoje mru su vu vos nepapjovė vienas kito, kol galiausiai aprimo ir beveik susidraugavo, taip kad šą ;D

o pykčiai, nes kaip jau sakiau, du geriausi univierai pešasi dėl konkurencijos rinkoje. Man tai patinka, azartas.

Man tai jokių pykčių nėra, man juokinga, kartu ir įdomu, ar ta draugiškoji tyla ilgai truks :D

O dėl azarto - sutinku. Irgi teisininko bruožas pas ponią Thotu:)

Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:58:03 | Nuoroda

Geriausia neužvest tokių diskusijų, kur geriau mokytis ar VU teisę ar MRU :D Čia kompromiso negali būti :) VU studentai stumia ant MRU, o MRU ant VU :D Amžini konkurentai...

Žinutė parašyta: 2010-07-21 18:24:01 | Nuoroda

Sveiki mieli busimi fuksiukai ;)

truputis reklamos ;D

vezdami tvarkytis dokumentus neskubekite pabegti is universiteto!butinai pasisukinekit ir uzsiregistruokite i fuksu stovykla ir pasidomekite ELSA organizacijos veikla! ;)

Sekmes!

Žinutė parašyta: 2010-07-21 19:10:14 | Nuoroda

turiu klausymeli, gal kas tiksliai zino skaicius kiek siemet stoja mokamai i mru teise ir valdyma dienini ir kiek yra vietu ...aciu lb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą