Rezultatų belaukiant!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:09:18 | Nuoroda
void rašė:

Ne eksternas. O pažįstamam nerodė, kai sužinojo kad man rodo, tai jis kažkur ėjo išsiaiškinti, ir sakė nerodė nes klaidingai kažkas pas jį suvesta buvo, tai sutvarkė ir tada vakare iškart atsirado pas jį. 

o blem. Pas mane irgi nerodo. Bet lyg viskas normaliai suvesta.

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:11:33 | Nuoroda
void rašė:

Ne eksternas. O pažįstamam nerodė, kai sužinojo kad man rodo, tai jis kažkur ėjo išsiaiškinti, ir sakė nerodė nes klaidingai kažkas pas jį suvesta buvo, tai sutvarkė ir tada vakare iškart atsirado pas jį. 

Gali dar tiksliau paklaust, kas ten jam buvo? :)

• Fizika / VBE 75
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:21:19 | Nuoroda

void o kur tavo 100tukai visi dingo? :D

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:23:25 | Nuoroda

pas mane irgi nerodo:(( gal jau pas ką nors atsirado?

Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:24:28 | Nuoroda

Nea, nerodo. Blem :D  

Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:30:53 | Nuoroda

Žodžiu, vyrai ir moterys, jei 18-ą dieną nerodys, skambinsim ir versim NEC`ą. O dabar nėr ko jaudintis, dar trys dienos ;) ar kiek ten :] Rodys visiems. Man asmeniškai rodo stojamųjų rezultatus, tačiau valstybinių nerodo. :) Tai klaidos kažkokios neturėčiau būt padaręs. Telieka daryti tai, ką paskutiniu metu darome geriausiai -  laukti :D

• Fizika / VBE 75
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:31:42 | Nuoroda

Ei blemba gal klaida kažkokia yra, varau jaučiu dabar į punktą, pasakysiu kai grįžiu, baisu biškutį pasidarė, aš per skaipą lamabpo klausiau, bet kažkaip atsakė vistiek nesijaučiu saugiai. 

Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:34:58 | Nuoroda

Pranešk kaip sekės 

Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:37:43 | Nuoroda
Sublustrum rašė:

Ei blemba gal klaida kažkokia yra, varau jaučiu dabar į punktą, pasakysiu kai grįžiu, baisu biškutį pasidarė, aš per skaipą lamabpo klausiau, bet kažkaip atsakė vistiek nesijaučiu saugiai. 

Nu baikit panikuot.. 

• Fizika / VBE 75
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:49:00 | Nuoroda

ko cia tiek einat visi is proto, bus laikas, bus ir tie rezultatai, jei dar nera, vadinas neikele, baikit cia jaudinis, negi visi cia okiu silpnu nervu zmones susirinke. is viso be 23 gali i lama neiti, nes nieko naujo nebepamatysit, nieko pildyti nebereikia jeigu jau viska susivarket, tai dabar ramiai savaite laiko pralaukit iki stojimu rezultatu. stai ir viskas, nervus i konservus ir maziau stresuokit, nes jau darotes juokingi kai kurie savo pasisakymais isteriskais 

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 61
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-16 13:21:45 | Nuoroda

Kątik iš lamos atėjau, pataisė mano prašymą, kažkas su mokyklos kodu bei gyvenvietę buvo blogai, sako dabar grįžau, atsidariau ir atsirado pažymiai skyriuje Užpildytas prašymas, viskas jau tvarkoj :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-16 14:00:29 | Nuoroda
Sublustrum rašė:

Kątik iš lamos atėjau, pataisė mano prašymą, kažkas su mokyklos kodu bei gyvenvietę buvo blogai, sako dabar grįžau, atsidariau ir atsirado pažymiai skyriuje Užpildytas prašymas, viskas jau tvarkoj :) 

Na dėl gyvenvietės tikrai negalėjo nerodyt :D O tu kodą ranka rašei ar pasirinkai ten?

• Fizika / VBE 70
  • Geografija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-16 14:19:37 | Nuoroda
Tautvydas10 rašė:
Sublustrum rašė:

Na dėl gyvenvietės tikrai negalėjo nerodyt :D O tu kodą ranka rašei ar pasirinkai ten?

Na dėl gyvenvietės, tai tik dėl tvarkos pataisė, o šiaip kodą rinkausi ten, o pasirodo ji pažiūrėjo nete kitą visai kodą ir suvedė, ir tiko, tada grįžau ir yra rezultatai anketoje.

Žinutė parašyta: 2010-07-16 14:28:41 | Nuoroda
Sublustrum rašė:
Tautvydas10 rašė:
Sublustrum rašė:

Na dėl gyvenvietės, tai tik dėl tvarkos pataisė, o šiaip kodą rinkausi ten, o pasirodo ji pažiūrėjo nete kitą visai kodą ir suvedė, ir tiko, tada grįžau ir yra rezultatai anketoje.

hmm...reikia mokyklos kodą pasitikrint :D

• Fizika / VBE 70
  • Geografija / MBE 8
  • Matematika / VBE 44
Žinutė parašyta: 2010-07-16 14:47:32 | Nuoroda

blem pas mane viskas teisingai suvesta, tiek kodai tiek duomenys apie save, o duomenų apie egzaminus kaip nėr taip nėr.. .Hmm juk per ryt ir poryt jau yra pervėlu, nes ne darbo dienos..Keistai čia kažkaip, taip ir maniau, kad čia bus nesklandumų

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-16 14:51:39 | Nuoroda
RikArdO rašė:

blem pas mane viskas teisingai suvesta, tiek kodai tiek duomenys apie save, o duomenų apie egzaminus kaip nėr taip nėr.. .Hmm juk per ryt ir poryt jau yra pervėlu, nes ne darbo dienos..Keistai čia kažkaip, taip ir maniau, kad čia bus nesklandumų

Pas mane ir viskas gerai. O jei viskas gerai tai laukiam 23d. Iki to laiko gal atsiras :D

• Fizika / VBE 70
  • Geografija / MBE 8
  • Matematika / VBE 44
Žinutė parašyta: 2010-07-16 14:57:42 | Nuoroda

iki liepos 19d turi atsirsti sakė LAMABPO.

• Fizika / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Matematika / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-07-16 15:04:31 | Nuoroda
Ezeriz rašė:

iki liepos 19d turi atsirsti sakė LAMABPO.

Na laukiam 19d. tada.

• Fizika / VBE 70
  • Geografija / MBE 8
  • Matematika / VBE 44
Žinutė parašyta: 2010-07-16 15:09:20 | Nuoroda

čia nesąmonė kažkokia... vieniems rodo, kitiems ne

Žinutė parašyta: 2010-07-16 15:13:50 | Nuoroda
vikuteich rašė:

čia nesąmonė kažkokia... vieniems rodo, kitiems ne

LAMA BPO sake, rodo tiems kurie ankciau baige mokykla.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą