Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-05
23:46:25
| Nuoroda
Sveikučiai, bendraminčiai . Taigi ir mano svajonė farmacija, bet tikriausiai ir liks ji svajone, nes žiauriai su lietuviu susimoviau vos 33 procentus tegavau, tikrai jau nuo 9 klases svajojaju apie farmacija, bet gana verkšlenti ;] Galvoju stoti i KK į farmokotechnika ir paskui imti išlyginamasias studijas, taigi norėjau paklausti ar taip dar galima daryti? Ir ar išlyginamosios studijos būna vf? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
10:35:40
| Nuoroda
toks lietuviu egzamino rezultatas duru dar neuztrenkia as tiek pat gavau, bet vistiek is sekanciu egzaminu rezultatu, kokius manau tureciau gaut dar galiu istot |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:56:16
| Nuoroda
sanemis rašė:
Taip, matematiką ir aš B lygiu turėjau. Norėjau paklausti, egzaminai vyksta žodžiu ar raštu? Kaip su anglų kalba? Man ji ne itin sekas... Egzaminai vyksta raštu. Tačiau dažnai laboratorinius darbus reikia gintis žodžiu. Ginimasis sudaro dalį galutinio pažymio. Anglų kalba labai žemo lygio. Jei norit rezultatyvaus mokymosi gali tekti ją gilinti kur nors kitur. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
19:51:05
| Nuoroda
Gudrius rašė:
sanemis rašė:
Taip, matematiką ir aš B lygiu turėjau. Norėjau paklausti, egzaminai vyksta žodžiu ar raštu? Kaip su anglų kalba? Man ji ne itin sekas... Egzaminai vyksta raštu. Tačiau dažnai laboratorinius darbus reikia gintis žodžiu. Ginimasis sudaro dalį galutinio pažymio. Anglų kalba labai žemo lygio. Jei norit rezultatyvaus mokymosi gali tekti ją gilinti kur nors kitur. O pas gilini anglų kalbos žinias? Šiaip aš labai ją silpnai moku tai galvoju, kad jei bus prastai eisiu į kokius kursus ar panašiai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:20:05
| Nuoroda
Mano ziniomis tai nelabai kas ir gilina jas ir kursioku, nes paprasciausiai nera tam laiko, laisva minute pagavus nori atsikvepti. Paprasciausiai del anglu kalbos nesijaudinkit nes mes patys mokom anglu destytoja kaip ka daryt reikia o pasigilint zines tai yra vasaros tam. be to jei norit kokia kita kalba pramokt geriau, rinkites is 7 kitu kalbu, bus daug naudingiau nei sedet ir gaist laika anglu paskaitoj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:00:22
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
toks lietuviu egzamino rezultatas duru dar neuztrenkia as tiek pat gavau, bet vistiek is sekanciu egzaminu rezultatu, kokius manau tureciau gaut dar galiu istot Taigi kad neužtrenkia, bet tikrai ir nepriartina, juolab kad bus tikrai didelis konkuras ir didele dalis stojanciu turi žymiai geresnius rezultatus, taip kad mano sansai tik mazeja... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:35:48
| Nuoroda
Na tikiuosi farmacija jau manęs laukia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:22:05
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Na tikiuosi farmacija jau manęs laukia busim koleges:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:38:02
| Nuoroda
Jaučiu net gėda stoti į farmaciją, kai iš chemijos gavau 61, o ten pagrinde chemija. Nors man chemija patiko, tačiau ko gero ne itin sekasi... Nežinau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:00:03
| Nuoroda
o, kaip matau jau busimos pirmakurses, busimos koleges busit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:52:58
| Nuoroda
tikiuosi ir as isirasyti i jusu gretas ir sulaukti is patyrusiu pirmakursiu kancias pagalbos ir patarimu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
11:16:06
| Nuoroda
sanemis rašė:
Jaučiu net gėda stoti į farmaciją, kai iš chemijos gavau 61, o ten pagrinde chemija. Nors man chemija patiko, tačiau ko gero ne itin sekasi... Nežinau. Tik nesakyk,kad nebandysi? :O |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
13:21:40
| Nuoroda
Man irgi dar kažkiek realesnis variantas lieka farmacija, BET, ar turint 59 iš chemijos stoti į farmaciją yra logiška, šito nežinau... Ką pasakys labiau patyrę ar šiaip turintys minčiuų? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
15:48:56
| Nuoroda
Himalaya rašė:
sanemis rašė:
Jaučiu net gėda stoti į farmaciją, kai iš chemijos gavau 61, o ten pagrinde chemija. Nors man chemija patiko, tačiau ko gero ne itin sekasi... Nežinau. Tik nesakyk,kad nebandysi? :O Bandyt, tai bandysiu, bet čia vėl klausimas - ar priims mane į farmaciją, gal šiemet balas pakils, sumažins vf vietų... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
00:16:55
| Nuoroda
nanno rašė:
Man irgi dar kažkiek realesnis variantas lieka farmacija, BET, ar turint 59 iš chemijos stoti į farmaciją yra logiška, šito nežinau... Ką pasakys labiau patyrę ar šiaip turintys minčiuų? Manau, kad egzaminas neatskleidžia tavo susidomėjimo chemija. Pvz, mano klasiokė (žinau, kad neteisingai, bet ta "bendraklasė" toks negyvybingas žodis man. ) iš chemijos gavo 74, bet jin ja tiesiog gyvena. Jai patinka skaitinėti pačia įvairiausia literatūrą, jau lietuviška nepasitenkina, tai dabar jau ir kitų šalių skaitinėja. Pamenu, kai pasakojo, kad visą mėnesį gyveno su rusų kalbos žodinu, nes turėjo "gera" chemijos knygą. Tad apibendrinus, jei mėgsti chemija, nekreipk dėmėsio į tą rezultatą, o siek tikslo.:D P.s. gal busim kolegos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:01:46
| Nuoroda
Dabar jau esu kaip ir įsitikinusi,kad nuo rudens studijuosiu farmaciją |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
19:12:54
| Nuoroda
na tai kaip Gudrius sakė, jei kils klausimų galit kreiptis čia ar į privata, o gal net Facebook ir pabandysim pagelbės... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:13:07
| Nuoroda
Aš irgi tikiuosi, kad pateksiu čia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:20:14
| Nuoroda
Spyglius rašė:
Aš irgi tikiuosi, kad pateksiu čia Aukšti balai, pateksi. Gražus vaikis, tikėkimės į mano grupę Joke |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:27:17
| Nuoroda
Būtų tiesiog nuostabu, jau 3 metus apie farmaciją svajoju, tai nesinorėtų, kad kas užkirstų kelią.. kas žino, gal ir būsim grupiokai |
|
|