Farmacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-12 18:11:13 | Nuoroda

Sveiki, gal dar yra norinčių vykti į FF pirmakursių stovyklą 21-22 dienomis ir nieko nežinančių? ;)

Autobusas išvažiuoja iš Kauno, turim dar 4 laisvas vietas ;)

Žinutė parašyta: 2011-03-30 14:32:41 | Nuoroda

Ar stojant į farmaciją reikalinga antra užsienio kalba?

Žinutė parašyta: 2011-03-30 17:30:26 | Nuoroda

Sveiki! norėjau paklausti, kokios darbo perspektyvos studijavus farmaciją(atmetant darbą vaistinėje)? ;)

Žinutė parašyta: 2011-04-06 09:29:26 | Nuoroda

Sveiki, balandžio 20dieną 11.00 vyks LSMU Atvirų durų diena! Veterinarijos akademijoje, IV rūmuose, Tilžės g. 18. Bus pristatytos visos studijų programos, galima bus išsiaiškinti viską, kas domina, ir vėliau bus kelios ekskursijos po mūsų universitetą :)

Maloniai laukiame!

• Biologija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-05-25 16:59:38 | Nuoroda

Sveiki :) gal yra stojančių šiemet į farmaciją LSMU? :) Koks pereinamasis balas buvo pernai? 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2011-05-26 13:28:13 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:

Sveiki :) gal yra stojančių šiemet į farmaciją LSMU? :) Koks pereinamasis balas buvo pernai? 

Labuką (tarti reikia kaip Apuoks iš http://youtu.be/Ypa4S55cAWg) Mhm. http://www.lsmuni.lt/priemimas/priemimo-taisykles/Balai.pdf Bet tas minimalus KB (19,2) neaišku, iš kur paimtas - papildomo priėmimo ar pagrindinio. Greičiausiai bus pagrindinis (pirmo ar kažkelinto etapo metu), nes labai abejoju, kad po pagrindinio priėmimo būna laisvų vietų. Čia ne fakin' makaronų gamybos pramoninė technologija kur nors kolegijoj, kad krepšeliais vietos neužsipildytų...

Žinutė parašyta: 2011-05-26 18:45:25 | Nuoroda

Sveiki ;) Pernai balas tiksliai buvo, berods, 19,22 Iš 100 buvo truputį daugiu nei pusė mokančių, per rugsėjo pirmą sakė tikslų skaičių, bet jau nebepamenu. Aš baiginėju farmacijos pirmą kursą, tai jei norit, ką nors sužinoti, klauskit asmenškai, mielai padėsiu ;)

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-05-26 23:11:07 | Nuoroda
Himalaya rašė:

Sveiki ;) Pernai balas tiksliai buvo, berods, 19,22 Iš 100 buvo truputį daugiu nei pusė mokančių, per rugsėjo pirmą sakė tikslų skaičių, bet jau nebepamenu. Aš baiginėju farmacijos pirmą kursą, tai jei norit, ką nors sužinoti, klauskit asmenškai, mielai padėsiu ;)

Klausti "asmeniškai" reiškia klausti kreipiantis vardu VIEŠAI čia ar klausti per PM, nebūtinai prirašant "Labas, Himalaya"?  "Ave Vitos" kažkelintam numery rašė, kad "56,7% pirmojo kurso studentų priimti studijuoti savo lėšomis", bet čia per visą LSMU. Žodžiu, dalis pinigų kapšelio nuvarvėjo kitur. Toks vienas opesnių klausimų yra toks: ar nuo 2011-2012 m. m. rugsėjo bus galima trintis nebe Mickevičiaus gatvėj, o Eivenių 53 mln. Lt vertės projekte su daug langų ir gipskartonio? :-) Spaudoj skaičiau, atseit "atsilikėliai iš" LSMU pagaliau fuksams galės kuratorius išskirti - bet kad jau nuo pernai metų farmacininkai tokius turėjo, ar ne (pati gal būsi vasarą, rudenį, žiemą "mama"?)? (Gal labiau tiktų pasakymas, kad KMU niekada kuratorių programos nebuvo, ar tai tiesa?) Kitas klausimas - kaip vyksta farmacijos studijų atnaujinimas, nes lyg ir pagal mokslas.lt 2008 m. studijų programa buvo akredituota laikinai, tas reiškia, kad buvo pastebėta trūkumų? (Beje, LR SAM'as ir kitą projektą nori pradėt - atidaryt farmacijos studijas VU'ne, bet tai iš kur jie ten ir normalų personalą pasigimdys, ir atitinkamas laboratorijas su atitinkama įranga įstatys... Tuoj VU chemfake pačių chemikų bus mažuma, jau ir taip VU medikai pirmakursiai visokias bioorganines ten turi)

Žinutė parašyta: 2011-06-24 17:41:18 | Nuoroda

Sveiki :)

Na kaip nuotaikos, abiturientai? :)

Kas žadat į farmaciją stot?

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 70
Žinutė parašyta: 2011-06-25 13:18:11 | Nuoroda

Labas ;) nuotaiką gadina tik nežinomybė dėl rezultatų, o man dar ir nesugebėjimas apsisipręsti kur stoti :D   o kaip tau?

šeip planavau į farmakotechniką stot, bet dabar galvoju gal bandyt i farmaciją LSMU :) bet kažin ar įstčiau.. vienu žodžiu, pasimečiau :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-06-25 18:21:44 | Nuoroda

Aš irgi išgyvenu pasimetimo laikotarpį...

Nuo pat vaikystės buvau įsitikinusi, kad stosiu TIK į mediciną ir niekur kitur...

Kuo toliau, tuo labiau abejoju... Daug prisiskaičiau žmonių nuomonių, pačių tų, kurie studijuoja... Gąsdina tai, kad visiškai neturėsiu laisvalaikio, nerasiu laiko net sau,ką jau kalbėti apie draugus... Bet iš kitos pusės... Jei tik sugebėsiu, viskas gi įmanoma...

Tad šiuo metu niekaip neapsisprendžiu, ką pirmiau rašyti: farmaciją ar mediciną...

Šis klausimas lydi mane nuolat... beprotybė kažkokia :)

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 70
Žinutė parašyta: 2011-06-25 19:55:21 | Nuoroda

Kiekvienam skirtingai manyčiau su tuo laisvu laiku ir panašiai :) jeigu visada norėjai į mediciną tai turi bandyt ;)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-06-26 23:46:57 | Nuoroda

Del laisvo laiko, tai manau, kad medikai jo turi daugiau nei farmacininkai, zinoma jei esi rimtai pasiryzes mokytis :) nes medikai mokosi ciklais, o mes ariam kruva dalyku vienu metu :) savaite be 2-3 koliu yra retas dalykas musu gyvenime :)

• Biologija / VBE 95
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2011-07-02 13:10:02 | Nuoroda

Na va, į lsmu jau nebepatekčiau.. :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-02 22:48:07 | Nuoroda
vichas rašė:

jaučiu pareigą pasisakyti. aš įsojau pernai:) galiu pasakyti, kad tikrai reiks daug KALT. Kas turi gerą atmintį, tas bus laimingas. Yra pakankamai sunku mokytis. Nėra labai sausa, yra visko. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio. Aukštoji matematika tikrai įveikiama net tiem kas B lygiu mokosi. Gi visi supranta, kad ne matematikai mes.. Kam patinka sveikatos mokslai, tam čia patiks.O dėl ateities perspektyvų, pamatysit, kad įstojus atsiveria gana plati vaistų verslo sfera. O kas yra pats geriausias dalykas, tai yra kolegos... Farmacijos studentai skiriasi nuo odontologų ar medikų, o kuo pamatysit patys įstoję:)

o kodėl reikia bijoti medicinos ir odontologijos studentų??? didelė konkurencija?

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 82
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 77
Žinutė parašyta: 2011-07-02 22:50:25 | Nuoroda
paulius2006 rašė:

Visų pirma, nemanau, kad mažiau reikia "kalti" mintinai negu medicinoje ar odontologijoje lyginant su farmacija - NETIKIU, o gal net ir priešingai.

chemijos mokytoja sakė, kuri šeimoje turi veiną mediką, kitą farmacininką studentą, kad palyginus kiek mokos farmacininkai ir kiek medikai, tai svarstyklės nusvirtų medikų nenaudai .

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 82
Žinutė parašyta: 2011-07-02 22:54:08 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

Gal labai gerai išlaikysi chemiją, nenusimink ;)

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 82
Žinutė parašyta: 2011-07-03 11:33:57 | Nuoroda
sprikta rašė:
Jolanta* rašė:

Gal labai gerai išlaikysi chemiją, nenusimink ;)

na tai į kolegiją gal patekčiau tada ;)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-03 15:10:00 | Nuoroda

Sveiki. Galvojau stoti į farmaciją, dar domina genetika, nes mane traukia darbas labaratorijoje. Tačiau tėvai, mokytojai sako, kad stoti į mediciną, odontoligiją geriau, paklausesnė specialybė, didesnė alga. Dabar taip esu sutrikusi, kad nebežinau nei kur geriau, nei kur pati noriu. Labiau gal trauktų VU nei LSMU. Galit gal patart? :)

• Biologija / VBE 89
  • Chemija / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:53:15 | Nuoroda
Birste rašė:

Sveiki. Galvojau stoti į farmaciją, dar domina genetika, nes mane traukia darbas labaratorijoje. Tačiau tėvai, mokytojai sako, kad stoti į mediciną, odontoligiją geriau, paklausesnė specialybė, didesnė alga. Dabar taip esu sutrikusi, kad nebežinau nei kur geriau, nei kur pati noriu. Labiau gal trauktų VU nei LSMU. Galit gal patart? :)

Šiaip troleibusų vairuotojai gauna nemažą algą, apie porą tūkstančių, atskaičius mokesčius, ir nereikia mokytis tiek ilgai. Dar kasininai lyg nemažai uždirba, tik, kad darbas sunkokas. Nežinau kur dar geriau. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą