Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:20:40
| Nuoroda
speju , kad galima bus koreguot pasirinkimus iki kol nebus ideti visu atestatai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:22:33
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:24:33
| Nuoroda
Na aš kuo toliau, tuo labiau noriu studijuoti savo prioritetinį dalyką. Net netyčia gavosi palenkti du klasiokus į savo pusę |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:37:05
| Nuoroda
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? Nu blemba,labai tikiuosi kad tai netiesa;) nes dar pakeiciau pries 3h,ir po. Kai jau apsisprendziau,kuri is dvieju dalyku pasirinkt;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:37:35
| Nuoroda
Dar ir issiusti reikejo???;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:39:24
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Dar ir issiusti reikejo???;D nu ka aš žinau, čia kažkas raše kad siunte;D Žodžiu iki penktadienio bus juodos dienos |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:41:15
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? Nu blemba,labai tikiuosi kad tai netiesa;) nes dar pakeiciau pries 3h,ir po. Kai jau apsisprendziau,kuri is dvieju dalyku pasirinkt;) Vat vat, aš iki 15val žiūrėjau , kad prie mano spec. nedaugetu norinčių, o ir po 15val daugeja |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
| Nuoroda
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Dar ir issiusti reikejo???;D nu ka aš žinau, čia kažkas raše kad siunte;D Žodžiu iki penktadienio bus juodos dienos Taip,sedesiu ir nerimausiu,kad tik butu prasymas toks,koki padariau po 15h.;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Dar ir issiusti reikejo???;D Niekur siųsti nieko nerikėjo pats prašymas išsisiųnčia automatiškai... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:41:44
| Nuoroda
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? Nu blemba,labai tikiuosi kad tai netiesa;) nes dar pakeiciau pries 3h,ir po. Kai jau apsisprendziau,kuri is dvieju dalyku pasirinkt;) Vat vat, aš iki 15val žiūrėjau , kad prie mano spec. nedaugetu norinčių, o ir po 15val daugeja Kokia spec,jei ne paslaptis?;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:42:33
| Nuoroda
nieko as nesiunciau,juk tik uzsiregistruot reikejo |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:43:40
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? Nu blemba,labai tikiuosi kad tai netiesa;) nes dar pakeiciau pries 3h,ir po. Kai jau apsisprendziau,kuri is dvieju dalyku pasirinkt;) Vat vat, aš iki 15val žiūrėjau , kad prie mano spec. nedaugetu norinčių, o ir po 15val daugeja Kokia spec,jei ne paslaptis?;D Bendrosios praktikos slauga |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:46:38
| Nuoroda
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? Nu blemba,labai tikiuosi kad tai netiesa;) nes dar pakeiciau pries 3h,ir po. Kai jau apsisprendziau,kuri is dvieju dalyku pasirinkt;) Vat vat, aš iki 15val žiūrėjau , kad prie mano spec. nedaugetu norinčių, o ir po 15val daugeja Kokia spec,jei ne paslaptis?;D Bendrosios praktikos slauga Baik tu,ko cia varyt;) juk kiekvienam savo;) Svarbiausia,kad patiktu tau;D o kiti tai pofik. as irgi buvau sulaukius negraziu zodziu del savo pasirinkimo;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:48:04
| Nuoroda
numeskit nuoroda, kur jus pasiziurit i kokia specialybe kiek vaiku prasymus padave |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:49:00
| Nuoroda
Kur stoji? tai patikėk aš ir išklasioku prisikalausau, pvz kaip "tu visa gyvenima valysi užpakalius" . Bet kaip ir sakei man pofik |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:50:02
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
numeskit nuoroda, kur jus pasiziurit i kokia specialybe kiek vaiku prasymus padave http://bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html spaudi, progarmu studiju pasirenkamumas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:52:47
| Nuoroda
Siaip as labiausiai noriu i psichologija,nepasiseks-i filologija. Bet protingiausia i filologija,mano manymu,stoti i VPU,nes palyginus su VU,VPU gauni diploma +mokytojo kvalifikacija. Ir psichologija i VPU parasiau. Bet esme ta,kad ne ant spec vare,o ant universiteto. Nes siaip mane traukia VPU. Ten man zmones atrodo paprasti,ir atmosfera kazkokia gera;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:54:17
| Nuoroda
Mane nuvyle LAMA, kam ji tuos atnaujinimus dar daro, jei net per žinias pasake , kad VISKAS |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:55:06
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Siaip as labiausiai noriu i psichologija,nepasiseks-i filologija. Bet protingiausia i filologija,mano manymu,stoti i VPU,nes palyginus su VU,VPU gauni diploma +mokytojo kvalifikacija. Ir psichologija i VPU parasiau. Bet esme ta,kad ne ant spec vare,o ant universiteto. Nes siaip mane traukia VPU. Ten man zmones atrodo paprasti,ir atmosfera kazkokia gera;) Na apie tavo spec. tikrai negalėčiau pasakyti prastu žodžiu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:56:48
| Nuoroda
Bet jei istosiu i VPU,oi kiek sulauksiu negraziu zodziu;D |